Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

As skalbiu su Persil. Bet vitiek prie skalbimo milteliu dadedu apie valgoma sauksta sodos(del baltumo)
Atsakyti
neseniai perejau prie skystu skambimo milteliu ir esu patenkinta. naudoju persil, o minkstiklius renkuosi pagal kvapa kiekviena karta atskirai - nejauciu drabuziu minkstumo skirtumo su ir be minkstiklio, tik tiek, kad skabiniai kvepia... mmm.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karalaite @ 2007 04 26, 11:32)
O as vietoj minkstikliu pilu acta, ir kartais prie milteliu kartais iberiu sodos. Miltelius siuo metu naudoju ariel. Actas, kiek zinau atstoja ne tik minkstikli, bet ir Calgona, nes jis salina kalkes.

as identiskai biggrin.gif . pries pusmeti nustojau naudoti minkstiklius, nes pagalvojau, jog nuo milteliu uztektinai chemijos doh.gif
Atsakyti
Merginos, o ta acta gryna pilat? neskiedziat? i skalbimo masina kartu su skalbimo milteliais? ir dar sodos ant virsaus? gal parasykite visa eiga nuo iki, aciukas! 4u.gif
Atsakyti
Man irgi įdomu kaip ten su ta soda g.gif Niekas nesureaguoja? Pati paprasčiausia soda? g.gif
Atsakyti
aš dabar su akcijiniais OMO skalbiu, niu lyg ir nieko...o vaikiuko r9bus su bobas skalbiu. Nesesniai nustojau visokius calgonus naudot, tik skalbiant porą grūdelių citrinos rūkšties įdedu.
Atsakyti
As esu didzioji skalbeja... biggrin.gif
Skalbiu rubus 3 seimom. Aisku, pas mus mazu vaiku nera, bet skalbiniu kiekiai... doh.gif
Skalbti tokius kiekius tenka todel, kad pas tevus remontas, o pas broli toks vanduo is krano bega, kad po skalbimo is baltu geltoni visi rubai patanpa...
Tai mano skalbianke kartais per savaite po 20k sukasi, o gal ir daugiau... Isbandziau visokiu minkstikliu, balikliu ir skalbimo milteliu...
Bet man geriausias Ariel, tik perkam ji po 10kg, tada pigiau gaunasi. Pilu tik tiek milteliu, kiek parasyta. Kol kas skustis negaliu, tikrai gerai skalbia smile.gif Na, kokybe pagerejo gal ir del to, kad skablianke nauja, tikrai geriau skalbia, nei senoji.
O del minkstikliu skaiciau, kad jie kenksmingi, tai atsisakiau...ir neminkstina jie nieko, tik kad kvepia stipriau.
Virunu dazniausiai tik patalus ir ranksluoscius, o visa kita skalbiu kaip nurodyta...
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2007 06 21, 12:17)
Na, manoji paslaptis- Ariel biggrin.gif Bet butinai is Thomas Phillips pirkti, nes ten buna tikri vokiski, o ne musuose pardavinejamas slamstas ax.gif

pritariu, kad pas mus pardavinejami milteliai kad ir koks pavadinimas butu vienodas slamstas, as perku pas zmones jie veza miltelius ir kotokias priemones is vokietijos, milteliai kokybiski ir nealergizuoja.
Atsakyti
QUOTE(SeSe @ 2007 06 26, 12:22)
Man irgi įdomu kaip ten su ta soda  g.gif Niekas nesureaguoja? Pati paprasčiausia soda?  g.gif

g.gif nežinojau,kad taip daroma
Atsakyti
Sau skalbiam su Persil Gold, o vaikiukui su Bobas ar Ringuvos milteliais.
Atsakyti
skalbiam tuk su atvežtiniais Ariel iš Vokietijos thumbup.gif
Atsakyti
Skalbimui naudoju Ariel, nes iš esamų Mažeikių prekybos centruose jie man kol kas geriausi... ax.gif
Tai gal išsamaiu apie acto ir sodos panaudojimą papasakos, kaip kokiais kiekias ir t.t. g.gif
Atsakyti