Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

man tai Bobas vaikui tiko - skalbiau dažnai, rankomis ir atskirai nuo kitų skalbinių. Dabar sau naudoju Omo - irgi ant akcijos užtaikiau ax.gif . Visai nieko, labiau nešvariems dar ir Ace Delikate kartu šliūkšteliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaikelio drabuzelius skalbiau su Dzidziusiu,jis tik norfoje parsiduoda,tada skalbiau rankomis,nes neturejau skalbiankes.
Man tai labiausiai patiko Bonux 3in1 ir calgono nereikia,nei minkstiklio nebrangu,gerai skalbia ir kvepia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozarija: 17 gegužės 2007 - 13:55
Vaikams skalbiu ivairiais vaikiskais. O va sau tai E tokie buna labai gerai demes isplauna. Tik nevisur buna pirkti
Atsakyti
As tai Bonux milteliais skalbiu, visai nieko jis man, tik va ties minkstikliu niekaip apsistot negaliu... ax.gif
O vaikiskus drabuzelius Bobas milteliais ir neutral minkstikliu user posted image
Atsakyti
Man labiausiai patinak Amway skalbimo milteliai, ju kaian gal ir brangesne, bet dozavimas tik 30-45gr
zodziu naudoju ir dekoju smile.gif
Atsakyti
o as naudoju Persil skalbimo miltelius ir Silan skalbiniu minkstikli thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vaikui anksciau atskirai naudojau didzius arba bobas , dabar jau ir vaiko ir musu drabuzius plaunam su pagrinde bonux aqua.
Atsakyti
Skalbiame Tide sensitive milteliais - thumbup.gif O minkstikli naudojam vaikams skirta Dzidzius.
Atsakyti
na žinot, jūs vaikučiams naudojat visokius antialerginius, bekvapius miltelius, o man pačiai jau tokių reik, nes po skalbimo su OMO milteliais mane gerokai nubėrė blink.gif tai dabar pati perku miltelius su "sensitive" užrašu... esu patenkinta PERSIL sensitive drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dambi @ 2007 04 20, 22:08)
as isbandziau Perwool spalvotiems ir juodiems rubams ir nenusivyliau, o vat baltus dar vis neatrandu su kuo skalbti, kad jie ilgainiui nepilketu  schmoll.gif

Aš anksčiau skalbdavau su tide (maišeliuose), tai balti būdavo. O dabar nusipirkau dėžutėje, tai schmoll.gif Niekaip nesuprantu kodėl g.gif Gal kas žinote baltų skalbinių paslaptį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SeSe @ 2007 06 20, 08:56)
Aš anksčiau skalbdavau su tide (maišeliuose), tai balti būdavo. O dabar nusipirkau dėžutėje, tai  schmoll.gif Niekaip nesuprantu kodėl  g.gif Gal kas žinote baltų skalbinių paslaptį  ax.gif

Na, manoji paslaptis- Ariel biggrin.gif Bet butinai is Thomas Phillips pirkti, nes ten buna tikri vokiski, o ne musuose pardavinejamas slamstas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SeSe @ 2007 06 20, 08:56)
Aš anksčiau skalbdavau su tide (maišeliuose), tai balti būdavo. O dabar nusipirkau dėžutėje, tai  schmoll.gif Niekaip nesuprantu kodėl  g.gif Gal kas žinote baltų skalbinių paslaptį  ax.gif

siulau pabandyti persil gold - labai tinka baltiems
Atsakyti