Aciu, as irgi pamaniau, kad drozles tiesiai i dugna pilti reiketu. Nes gali su tom drozlem uzsikisti milteliu padavimo skyrius.
as tai skalbiu OMO.. vis nusiperku kai buna akcija Rimi - 2 pok. uz vieno kaina.. tai vis kitu ir neisbandau.. bet atrodo normaliai skalbia.. nors.. juodi rubai praranda ta rysku juoduma, o balti laikui begant (turiu omeny ne savaites, o metus) - pilkeja.. bet gal cia ne milteliu problema.. o tiesiog reiketu naudoti papildomas priemones..
mazylei rubelius skalbiu su milteliais BOBAS.. kol kas nesiskundziu, skalbia gerai.. nors vis noriu pabandyt tuos NEUTRAL, bet vis nusiperku Bobas
o vat del ranksluosciu tai ir patalyne ir ranksluoscius nesam plauti i BANGA, tai gaunam minkstus ir kvepiancius (nes pati bandziau skalbti nors ir su minkstikliu tai niekuo nesiskiria nuo tarkos)
mazylei rubelius skalbiu su milteliais BOBAS.. kol kas nesiskundziu, skalbia gerai.. nors vis noriu pabandyt tuos NEUTRAL, bet vis nusiperku Bobas
o vat del ranksluosciu tai ir patalyne ir ranksluoscius nesam plauti i BANGA, tai gaunam minkstus ir kvepiancius (nes pati bandziau skalbti nors ir su minkstikliu tai niekuo nesiskiria nuo tarkos)
as isbandziau Perwool spalvotiems ir juodiems rubams ir nenusivyliau, o vat baltus dar vis neatrandu su kuo skalbti, kad jie ilgainiui nepilketu
Paskutiniu metu apsistojau ties Dosia milteliais. Išskalbia švariai. Tik minkštiklio reikėjo ilgokai ieškoti. Kolkas pirmanybę atiduodu Silan. Po jo rūbai būna minkšti.
o as naudju Persil skalbimo miltelius ir Silan minkstikli
QUOTE(karalaite @ 2007 04 26, 12:32)
O as vietoj minkstikliu pilu acta, ir kartais prie milteliu kartais iberiu sodos. Actas, kiek zinau atstoja ne tik minkstikli, bet ir Calgona, nes jis salina kalkes.
o ar nesijaucia acto kvapas , nes mane tai jis dirgina labai, o jei visi rubai juo kvepia
As irgi perku tik Neutral miltelius ,nenaudoju jokiu minkstikliu ,ypac kai skalbiu vaiku rubus.
o man ringuvos drozles viska su jais plaunu ir kvapas neblogas
Perėjau prie skysto skalbiklio, man kažkaip pradėjo kartais miltelių ant lengvesnių programų neišskalauti. perku Ariel... matyt esu reklamos auka
Bandziau visokiu,bet Ariel lieka geriausi.Dar vaikui kai buvo kudikis,skalbdavau su Neutral.Bobas kazkaip prastai skalbe.