Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

QUOTE(Skeveldra @ 2007 03 13, 23:11)

man siaip idomu ar ju kaina atitinka kokybe, ar jauciasi ryskus skirtumas skalbiant ir naikinant demes?
Atsakyti
Naudoju Persil sensitiv,kvepia neintensyviai ir nealergizuoja,ir skalbia liuks thumbup.gif O demes su Sil purskikliu naikinu pries skalbiant papurskiu mirksiukas.gif
Atsakyti
daug metų ištikima Ariel 4u.gif
Atsakyti
Dažniausiai perku Ariel, bet užvakar nusipirkau Persil, tai irgi gerai skalbia smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif Persil sensitiv- svarbiausia tinka alergiškiems, nes vyras alergiškas. Puikiai skalbia ir kvapas neįkyrus... anksčiau naudojau Amway firmos -l.geri, bet brangoki
Atsakyti
Uch, užvakar nusipirkau Rex su sodos efektu išbandyti, tai š... neišpasakytas cool.gif nieko nei baltina, nei išplauna schmoll.gif
Atsakyti
Reik patarimo: ant Perwoll Black Magic skysto skalbiklio juodiems rūbams parašyta, kad negalima gręžti sklabiant mašina ar tikrai? nu nesąmonė tuomet...o rankomis skalbiant tipo galima, tai ką man čia daryti???? doh.gif
Atsakyti
ax.gif Pigiais skalbimo milteliais nesigundau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mistikaa @ 2007 03 15, 10:39)
Reik patarimo: ant Perwoll Black Magic skysto skalbiklio juodiems rūbams parašyta, kad negalima gręžti sklabiant mašina ar tikrai? nu nesąmonė tuomet...o rankomis skalbiant tipo galima, tai ką man čia daryti???? doh.gif

nu kazkokia nesamone g.gif , nes as tai tik su skalbykle skalbiu, o juodiems tik ta perwoll naudoju g.gif . aisku kad nieko neatsitinka tongue.gif (bent man kol kas neatsitiko tongue.gif )
Atsakyti
Gal kas zinot, ar su Ringuvos ukisko muilo drozlemis galima skalbti automatineje skalbimo masinoje?
Kadangi mano dukra elergiska, tai ir savo ir jos drabuzelius skalbiu su "Bobas" skalbimo milteliais.
Dar patinka Persil milteliai.
Atsakyti
QUOTE(reida @ 2007 04 04, 13:58)
Gal kas zinot, ar su Ringuvos ukisko muilo drozlemis galima skalbti automatineje skalbimo masinoje?
Kadangi mano dukra elergiska, tai ir savo ir jos drabuzelius skalbiu su "Bobas" skalbimo milteliais.
Dar patinka Persil milteliai.

Daug kas sako negalima, bet aš skalbiu jau keli metai. Tik drožles pilu tiesiai į būgną thumbup.gif
Atsakyti
Kazkokiam protingam zurnale skaiciau, kad muilo drozles kenkia skalbimo masinos kaitinimo elementui.. Gal vienas skalbimas nieko nesugadintu, bet po kurio laiko taip skalbiant tikriausiai atsilieptu..
Atsakyti