Turiu klausymą ,o Thomas Philips parduotuvė ar yra Šiauliuose ir kokiu adresu jai žinot ir kaip kainytė ar daug skirias nuo kitose parduotuvėse parduodamų miltelių.
QUOTE(Otilija3 @ 2007 01 24, 17:59)
Turiu klausymą ,o Thomas Philips parduotuvė ar yra Šiauliuose ir kokiu adresu jai žinot ir kaip kainytė ar daug skirias nuo kitose parduotuvėse parduodamų miltelių.
Šiauliuose yra centrinio turgaus paviljone, pirmame aukšte. O dėl kainų tai nežinau, neatkreipiau dėmesio.
QUOTE(dekoratyvine @ 2007 01 24, 22:58)
Šiauliuose yra centrinio turgaus paviljone, pirmame aukšte. O dėl kainų tai nežinau, neatkreipiau dėmesio.
Didelis dėkui.
ar kas bandet volait juodiems rubams?ar verta pirkti ar tai ti zmoniu apgaudinejimas?ka jus manot....ir isviso kokia jis funkcija atlieka apart skalbimo???
QUOTE(etynsur @ 2007 02 04, 10:21)
ar kas bandet volait juodiems rubams?.... ar tai ti zmoniu apgaudinejimas?ka jus manot....ir isviso kokia jis funkcija atlieka apart skalbimo???
Labai teisingai parašei. Funkcija apart skalbimo - ištuštinti pirkėjo kišenę. Mes prenumeruojam valstybės finansuojamo prekių tyrimo ( tikslu apsaugoti vartotojus) biuletenį - Jų duomenimis skalbimo priemonės juodiem rūbam veikimu nesiskiria nuo priemonių spalvotiems - paprasčiausiai jos neturi balintojo. Bal sugalvojo ką, kur juodų dažų pripila, nes konkrečiai šio pavadinimo negirdėjau (nesu Lietuvoje)
as norejau paklausti kaip kovojate su skalbiniu kietumu?? as ir minkstikliu pilu ir ko tik nedarau, bet siurkstus labai rubai ir viskas, nu ka daryyyyyyyyyyyyyyyyyt?
radau temu su diskusijom kaip salinti demes ar skalbti, bet noretusi zinoti, ka Jus dazniausiai renkates.
As miltelius pirkdavau dazniausiai tuos kuriems akcija Ariel, Tide, Persil , bet kadangi kokybe nelabai skiriasi, tada pirkdavau Thomas Philips Somat, Ariel, bet dabar tiek esu visokiu isbandzius kad net nezinau kurie geresni ir kokius pirkti. Nors kazkaip linkstu vel i TP nuvaziuot ir nusipirkt.
Tiesa maximoj pirkau Frosh miltelius tai labai nusivyliau, nieko neskalbia , nors visas kitas valymo priemones tik sios firmos naudoju ir labai geros.
Tiesa maximoj pirkau Frosh miltelius tai labai nusivyliau, nieko neskalbia , nors visas kitas valymo priemones tik sios firmos naudoju ir labai geros.
mano mama pripazista tik Ariel jau daugeli metu man patinka Dosia, nors baltiems turiu Ariel pakeli o siaip neprisimenu pavadinimo, nes is pakelio i dezute perpilu, bet Kaune Urmo bazej 5 sandely yra parduotuvele, kurioje yra rusiski skalbimo milteliai vieni neblogi, jei bunu netoliese, ju butinai prigriebiu
QUOTE(arana81 @ 2007 03 12, 14:44)
mano mama pripazista tik Ariel jau daugeli metu man patinka Dosia, nors baltiems turiu Ariel pakeli o siaip neprisimenu pavadinimo, nes is pakelio i dezute perpilu, bet Kaune Urmo bazej 5 sandely yra parduotuvele, kurioje yra rusiski skalbimo milteliai vieni neblogi, jei bunu netoliese, ju butinai prigriebiu
Prašom neslėpti pavadinimo