Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

QUOTE(Pūkis @ 2007 01 09, 21:48)
drauge dave doze pabandyt, bet dar to nepadariau blush2.gif .kazkaip nesitiki kad jie jau baisiai geri g.gif nzn kodel, bet netikiu reklamom

Aš kai naujus miltelius išbandau, pirmąjį skalbimą visi jie man geriau išplauna. O paskui suvienodėja. biggrin.gif
Atsakyti
As tai niekaip neprisiruosiu iki Tomo Pilypo nusibogint ir is ten miltelius nusipirkus isbandyt, nes musu prekybos centruose parduodami jie man visi vienodai skalbia. O dar vyras pasake, kad miltelius lietuvoj ispilsto ir tuos pacius miltelius i skirtingus pakelius, tai zinokit patikejau ir dabar perku, kad butu pigesni, nes skalbia tai vienodai. Ir siaip, kazko man atrodo seniau milteliai geriau skalbdavo smile.gif Arba as skalbt nebemoku smile.gif Nors dar atsimenu eksperimenta daryta dar tik tik atsiradus visokiems Ariel, Tide ir pan., tuometinej Juro laidoj "Laisves aleja", kurio metu pasirode, jog geriausiai demeta audini iskalbe paprasciausias ukiskas muilas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 10 sausio 2007 - 12:42
O as u tokiu klausimu: gal kuri zinot, kaip skalbti ranksluoscius, kad jie butu ilgai minksti, o ne po keliu skelbimu susiurkstetu rolleyes.gif Gal yra kokiu super duper priemoniu? Naudoju ir miltelius is brangesniu, ir minkstiklius ir t.t., bet netenkina man skalbimo rezultatas schmoll.gif
Kaip skalbia viesbuciuose pvz.?
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 16, 15:07)
O as u tokiu klausimu: gal kuri zinot, kaip skalbti ranksluoscius, kad jie butu ilgai minksti, o ne po keliu skelbimu susiurkstetu rolleyes.gif Gal yra kokiu super duper priemoniu? Naudoju ir miltelius is brangesniu, ir minkstiklius ir t.t., bet netenkina man skalbimo rezultatas schmoll.gif

kad butu minksti ranksluosciai,reikia juos dziovinti dziovinimo masinoj mirksiukas.gif
tada buna minksti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 16, 13:07)

man ir ta pati problema su ranksluosciu siurkstummu..ir visokiu minsktikliu bandau ir vsi tas pats.. g.gif pastebejau tik kad kai vasara lauke skalbinai dziusta tai ranksluosciai minkstesni siek tiek buna.. o siaip gal ir ranksluosciai geri labai turi but kad visalaik minskti butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Villy @ 2007 01 17, 22:51)
man ir ta pati problema su ranksluosciu siurkstummu..ir visokiu minsktikliu bandau ir vsi tas pats..  g.gif  pastebejau tik kad kai vasara lauke skalbinai dziusta tai ranksluosciai minkstesni siek tiek buna.. o siaip gal ir ranksluosciai geri labai turi but kad visalaik minskti butu  g.gif

si problema daugeli turbut kamuoja ir as nezinau ka daryt? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Villy @ 2007 01 17, 21:51)
man ir ta pati problema su ranksluosciu siurkstummu..ir visokiu minsktikliu bandau ir vsi tas pats..  g.gif  pastebejau tik kad kai vasara lauke skalbinai dziusta tai ranksluosciai minkstesni siek tiek buna.. o siaip gal ir ranksluosciai geri labai turi but kad visalaik minskti butu  g.gif

Nemanau, kad problema raksluosciuose. Turiu ivairiu- ir laaabai geru, ir nelabai, bet rezultatas po keliu skalbimu tas pats unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Giunteris @ 2007 01 09, 15:16)
Amway tokia gera ekologiska per agentus prekes platinanti firma.
Tikrai geri skalbimo milteliai. Labai rekomenduoju...

Amway skalbimo milteliais esu nusivylusi doh.gif , man jie skalbia taip pat kaip ir "parduotuviniai". Pliusas tik tas, kad ekologiški.
Atsakyti
Na as irgi suku galva del ranksluosciu, sakau, gal maziau apsisukimu nustatyti skalbimo masinoje ir grezima mazesni? g.gif nes isbandziau visokius minkstiklius ir nieko... sad.gif esu girdejusi, kad dziovykleje reikia dziovinti, taciau netikiu, kad be jos (jos neturint) niekaip negalima issisukti ir tureti mintucius ranksluoscius.
Dabar nusipirkau skalbiniu minkstikli neutral, maziukes rubelius skalbiu su neutral skalbimo milteliais tai pabandysiu ir minkstikli.
Atsakyti
Merginos, tie milteliai naujose pakuotėse, kaip jau kažkuri minėjo, tikra apgaulė. doh.gif Moki brangiau, gauni mažiau, o rezultate- kaip teršei gamtą tai ir toliau terši. Eilinį kartą "biznį prasuko". Nežinau, ar atkreipėt dėmesį į gamintoją, nurodytą skalbimo miltelių pakuočių. Dauguma iš jų pagaminti Lenkijoje arba Čekijoje. Tai iš kur bus ta kokybė biggrin.gif
Pirkau Thomas Philips parduotuvėj Ariel miltelius, gaminti Vokietijoje. Tai kaip diena nuo nakties skyrėsi skalbiniai, nuo išskalbtų su tais pačiais Ariel, pirktais prekybcentryje.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2007 01 21, 18:59)
Merginos, tie milteliai naujose pakuotėse, kaip jau kažkuri minėjo, tikra apgaulė.  doh.gif  Moki brangiau, gauni mažiau, o rezultate- kaip teršei gamtą tai ir toliau terši. Eilinį kartą "biznį prasuko". Nežinau, ar atkreipėt dėmesį į gamintoją, nurodytą skalbimo miltelių pakuočių. Dauguma iš jų pagaminti Lenkijoje arba Čekijoje. Tai iš kur bus ta kokybė  biggrin.gif
Pirkau Thomas Philips parduotuvėj Ariel miltelius, gaminti Vokietijoje. Tai kaip diena nuo nakties skyrėsi skalbiniai, nuo išskalbtų su tais pačiais Ariel, pirktais prekybcentryje.

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif Cia tai faktas kaip blynas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2007 01 21, 17:59)
Merginos, tie milteliai naujose pakuotėse, kaip jau kažkuri minėjo, tikra apgaulė.  doh.gif  Moki brangiau, gauni mažiau, o rezultate- kaip teršei gamtą tai ir toliau terši. Eilinį kartą "biznį prasuko". Nežinau, ar atkreipėt dėmesį į gamintoją, nurodytą skalbimo miltelių pakuočių. Dauguma iš jų pagaminti Lenkijoje arba Čekijoje. Tai iš kur bus ta kokybė  biggrin.gif

reikes pameginti g.gif
maziukes tai skalbiu su neutral, patenkinta kolkas, isima demes, o kvapo jokio, man tai labiausiai patinka rolleyes.gif
ziuresim kaip bus kai tyreles prasides.
o kaip jus manot ar reikia pradeti vaiko rubelius kartu su suaugusiu skalbti? nes kolkas tai dukrytes rubelius skalbiu atskirai nuo musu. unsure.gif
Atsakyti