Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

QUOTE(Jurevaga @ 2006 11 16, 21:34)
4u.gif Man tai labiausia patinka skystos skalbimo priemonės 4u.gif . Vilnai ir šilkui ir kitiems kam tinka, naudoju Perwoll, baltiems "Neon de Marseille classic" čia su marselio muilu. O kitiems tai "Persil". Tik dabar pakeitėme skalbyklę ir vietoje senosios gerosios kandinaviškosios ELTO nusipirkome AEG, kurioje nėra stalčiuko skystoms priemonėms, tai tenka pilti tiesiai į būgną kas nėra taip patogu. schmoll.gif

o dar būna atskiras stalčiukas skystiems skalbikliams? Aš manau, kad galima įpilti į tą patį stalčiuką kur ir milteliai pilasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nikoliuka @ 2006 11 21, 00:59)

O kaip kaina toje :Thomas Philips"?
Atsakyti
QUOTE(nikoliuka @ 2006 11 21, 00:59)

O kuo jie skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(nikoliuka @ 2006 11 20, 23:59)

QUOTE(gutyte @ 2006 11 21, 09:57)
O kaip kaina toje :Thomas Philips"?

kaina apie 16.99 lt cia Ariel

QUOTE(tiuti @ 2006 11 22, 19:35)
O kuo jie skiriasi?

skiriasi kokybe, daugelis yra labai patenkinti, todel ir giria
as pati laukiu kol pabaigsiu savo Bonux doh.gif tada pirksiu tuos giriamus Ariel ir Perwol
Atsakyti
Aš irgi vakar apžiūrėjau tuos "Ariel" Philipse ax.gif . Tikrai net pakuotė visiškai skiriasi nuo šitų pardavinėjamų prekybos centruose. Kai tik baigsis tie , kuriuos turiu, būtinai pabandysiu tongue.gif
Atsakyti
Naudoju tiktai Frosh miltelius,skystus sklalbiklius isties laaabai geri milteliai,net negaila moketi brangiau,jau geriau vienas brangus,nei desimt prast ir pigiu miltelius.Siaip dar naudoju Perwol juodiems rubams irgi nieko : mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vetuke @ 2006 11 19, 19:59)
o dar būna atskiras stalčiukas skystiems skalbikliams? Aš manau, kad galima įpilti į tą patį stalčiuką kur ir milteliai pilasi  blush2.gif

mano skalbykleje, tai tame stalciuke kur pilasi paprasti milteliai, gale padaryta tokia pertvarele, kuria, naudojant skystas skalbimo priemones, reikia nuleisti. taip niekur neisbega tos priemones ir nereikia ju pilt i bugna. pasitikrinkit ir pas save, gal kartais neatkreipet demesio, bet yra tas pats. labai patogu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kol vmano vaikas buvo visiskai maziukas jo rubelius skalbiau su BOBAS skalbimo milteliais, iki kokiu metuku turbut, o dabar tai jau su Ariel arba su Tide
Apie tu slysta Arieli, tai esu girdesusi labai geru atsiliepimu,sake,kad labai gerai skalbia,svarus rubai buna thumbup.gif
Atsakyti
aš su TIDE viską skalbiu, išskyrus vilnonius, ir pigūs ir gerai skalbia thumbup.gif
Atsakyti
Amway tokia gera ekologiska per agentus prekes platinanti firma.
Tikrai geri skalbimo milteliai. Labai rekomenduoju...
Atsakyti
Aš tai susižavėjau Pervol Black magic, labai paryškina juodą spalvą ir neblukina jos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Giunteris @ 2007 01 09, 16:16)
Amway tokia gera ekologiska per agentus prekes platinanti firma.
Tikrai geri skalbimo milteliai. Labai rekomenduoju...

drauge dave doze pabandyt, bet dar to nepadariau blush2.gif .kazkaip nesitiki kad jie jau baisiai geri g.gif nzn kodel, bet netikiu reklamom
Atsakyti