norejau paklaust ka jus manot apie tuos kompaktiskus dabar miltelius?nu man apsurdas kazkoks zmoniu durinimas daugiau zodziu neturiu
QUOTE(tora @ 2006 11 14, 13:17)
norejau paklaust ka jus manot apie tuos kompaktiskus dabar miltelius?nu man apsurdas kazkoks zmoniu durinimas daugiau zodziu neturiu
Visiskai sutinku. As taip pat labai nusivyliau sitais "TIPO geresniais" milteliais. Milteliai tie patys tik kaina pakele sumazindami pakuotės dydi.
QUOTE(liepa12 @ 2006 11 14, 13:55)
Visiskai sutinku. As taip pat labai nusivyliau sitais "TIPO geresniais" milteliais. Milteliai tie patys tik kaina pakele sumazindami pakuotės dydi.
sutinku ir as ir ne tik kad visiskai, bet labai visiskai:apgavikai Neatrodo, kad ju reikia maziau, be to, kazin ar cia labai prisidedama prie aplinkos saugojimo - ar litra mazesnes, ar puse litro didesnes koncentracijos tersalu i upe ispilsi, kazkaip nematau skirtumo:piktas Mielai pirkciau "senose" pakuotese, bet man atrodo, ju jau neber visai?
Jungiuosi ir aš prie jūsų:man irgi absurdiška ta nauja pakuotė ir tipo geresni milteliai .
Neperskaičiau visos temos, tai l. nepykit jei pasikartosiu: o ką jūs manot apie skystus skalbiklius? Kaip jie skalbia? Na kad geriau, tai nesitikiu, bet ar bent jau taip pat?
Neperskaičiau visos temos, tai l. nepykit jei pasikartosiu: o ką jūs manot apie skystus skalbiklius? Kaip jie skalbia? Na kad geriau, tai nesitikiu, bet ar bent jau taip pat?
QUOTE(tora @ 2006 11 14, 14:17)
tai jau tikrai ir taip milteliu kokybe ne kokia buvo o dabar uz ta pati mokam daug brangiau
naujos pakuotes Lietuvoj?o varge,dar viena apgaule speju is jusu pasisakymu
As skysta persil naudoju,bet turiu ir arielio miltelius,milteliai man geriau,su skystu skalbiu tik tamsius ir nelabai purvis drabuzius.
Kas del Lenor,nu zinokit as Kuschelbär nusipirkau tai katu katu rimtai kvepia skalbiniai,Lenorio nebepirksiu Tikekimes as cia sau to spec. i galva neisikaliau,nes nenoriu tiketi,kad skalbenke genda
As skysta persil naudoju,bet turiu ir arielio miltelius,milteliai man geriau,su skystu skalbiu tik tamsius ir nelabai purvis drabuzius.
Kas del Lenor,nu zinokit as Kuschelbär nusipirkau tai katu katu rimtai kvepia skalbiniai,Lenorio nebepirksiu Tikekimes as cia sau to spec. i galva neisikaliau,nes nenoriu tiketi,kad skalbenke genda
QUOTE(Mulana @ 2006 11 16, 19:22)
naujos pakuotes Lietuvoj?o varge,dar viena apgaule speju is jusu pasisakymu
tokio dar negirdejau,kur pirkai? ,o del milteliu tai siandien parduotuvei ziurejau ir ir nieko nemaciau kad kokius geresnius nusipirkt .Ai rimi maciau perwol 2 uz 1,5 kaina 2kg,bet nepirkau.gal ka galit papasakoti?
Man tai labiausia patinka skystos skalbimo priemonės . Vilnai ir šilkui ir kitiems kam tinka, naudoju Perwoll, baltiems "Neon de Marseille classic" čia su marselio muilu. O kitiems tai "Persil". Tik dabar pakeitėme skalbyklę ir vietoje senosios gerosios kandinaviškosios ELTO nusipirkome AEG, kurioje nėra stalčiuko skystoms priemonėms, tai tenka pilti tiesiai į būgną kas nėra taip patogu.
Aš dabar skalbiu Ariel skalbimo milteliais, pirkau Thomas Philipse, skalbia gerai, bet kai kurių dėmių vistiek neišskalbia. Kažin, ar iš viso yra tokių skalbimo priemonių, kurios panaikintų visas dėmes. Tam aš naudoju Ace: spalvotiems- Ace Delicate, baltiems- su chloru, ir dėmės kuo puikiausiai išsiima . Švelniems skalbiniams naudoju Woolite skystą ploviklį. Minkštiklių nenaudoju jokių (esu naudojusi), kvapas man nenatūralus, ir išvis man patinka gaivus skalbinių kvapas, kai jie išdžiūsta lauke .
tora as gyvenu vokietijoje,nezinau ar lietuvoj buna Kuschelbär,bet tikrai zinau,kad niekada nebepirksiu lenorio!
QUOTE(gutyte @ 2006 11 16, 09:43)
Mano kolegė naudoja TIK skystus, sako, kad geriau skalbia
aš išbandžiau jūsų taip išpeiktas "eurocompact" miltelių pakuotes, kur sumažinti kiekiai ir "tipo" miltelių mažiau reik skalbiant ir 'skalbimo efektyvumas nenukenčia'... išbandžiau iš tokų "Bonux" ir "Tide", ir ką gi... Laaaabaaaiiiiiiii nusivyliau. nei ten jų mažiau reik, nei ten ką... o ir brangoka, sakyčiau... taigi šiuo metu naudoju miltelius "Frosch" ir esu tikrai patenkinta bent jau nuo citrininio froscho balti rūbai tikrai nepapilkėja, kaip kad būna su kitais milteliais. O iš skalautojų pirmenybę teikiu "Silan" ypač žalias butelis, turiu ir "frosch" skalautoja bet man kvapas nelabai... o geriausias ir nebrangus tai lietuviškas skalbinių minkštintojas iš firmos "koslita", 1 litro butelis tekainavo 1,95lito ir fainas dalykas, skalbiniai kvepia neįkyriai, maloniai, o ir lygint juos būna gana lengva