Skystu priemoniu nesu bandziusi visalaik naudoju miltelius.
O vyro darbinius dzinsus pirmiausia pamerkiu, paksui demetas vietas patrinu su sepetuku ir tik tada i skalbenke, nes kitaip tai tos demes neissiplauna o ypac kokios tepaluotos
Mulana, man irgi panašiai su skalbiniu kvapu, ir kazkaip as pamanaiu kad cia Lenor'as čia tą keistą kvapą priduoda, o aš vis pildavau neskiestą, pasirodo jo per daug pilti irgi negerai. Dabar dozę sumažinau, tai man atrodo, kad kvapas pagerėjo.
niu rytoj skalbti reikes,pabandysiu mazai Lenor pilti,nzn as seniau kitus minkstiklius naudojau,bet man labai Lenor melyno kvapas patiko,nors dabar kai pagalvoju,kai pradejau ji naudoti,man tik padziauti skalbiniai kvepia,vos tik sudedu i spinta,po kiek laiko atsirasdavo tas keistas kvapas
nu kiba ir as per daug minkstiklio pilu nes skalbiniaii ir kvapa toki intensyvu turi ir tokie lyg muuiluoti ideja davet jus cia
Na zinot,man jau nervai nebelaiko.Vakar tvarkiau skalbinius ir.....ir vel tas kvapas!!! Dar kaip tycia Lenor 6 Packung nusipirkus turiu,bet siandien po darbo eisiu kitus pirkti,nes kantrybe mano visiskai isseko.Pyliau maziau nei visada,o gaivumu skalbiniai tikrai nekvepia
QUOTE(Mulana @ 2006 10 30, 16:04)
Na zinot,man jau nervai nebelaiko.Vakar tvarkiau skalbinius ir.....ir vel tas kvapas!!! Dar kaip tycia Lenor 6 Packung nusipirkus turiu,bet siandien po darbo eisiu kitus pirkti,nes kantrybe mano visiskai isseko.Pyliau maziau nei visada,o gaivumu skalbiniai tikrai nekvepia
reikia ieskot kito skalautojo:) as viena karta isbandziau lenor ir iki siol perku silana
aciu uz patarimus,va man kaip tik pietu pertrauka prasides,leksiu i parduotuve,nes man jau galvos skausmas prasides,galvojau,gal masina sugedo
Vakar galvojau nupirksiu Bobas miltelių vaiko rūbeliams skalbti, tačiau jo neradau nei Maximoj, nei Norfoj... Nors anksčiau tikrai būdavo...
Kur jo gauti?
O gal jo pakaitalo?
Kur jo gauti?
O gal jo pakaitalo?
Vakar mačiau buvo IKI parduotuvėj. Šiaip kai skalbiu ne su mašina, tai man patinka muilo drožlės Ringuva.
Is milteliu naudoju Ariel color, buvau pradejus Tide, bet tada vyrui nepatinka skalbiniu kvapas. Is minkstikliu Arrixaca, turiu ir Frosch, bet sis man O man rubu nemalonus kvapas atsiranda spintoje, ir muiliuku dedu, vis tiek nepraeina
thomas philips parduotuvej ariel geresni nei maximoj, ir maziau det reik