Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

Skystu priemoniu nesu bandziusi schmoll.gif visalaik naudoju miltelius.
O vyro darbinius dzinsus pirmiausia pamerkiu, paksui demetas vietas patrinu su sepetuku ir tik tada i skalbenke, nes kitaip tai tos demes neissiplauna schmoll.gif schmoll.gif o ypac kokios tepaluotos doh.gif
Atsakyti
4u.gif Mulana, man irgi panašiai su skalbiniu kvapu, ir kazkaip as pamanaiu kad cia Lenor'as čia tą keistą kvapą priduoda, o aš vis pildavau neskiestą, pasirodo jo per daug pilti irgi negerai. Dabar dozę sumažinau, tai man atrodo, kad kvapas pagerėjo. ax.gif
Atsakyti
niu rytoj skalbti reikes,pabandysiu mazai Lenor pilti,nzn as seniau kitus minkstiklius naudojau,bet man labai Lenor melyno kvapas patiko,nors dabar kai pagalvoju,kai pradejau ji naudoti,man tik padziauti skalbiniai kvepia,vos tik sudedu i spinta,po kiek laiko atsirasdavo tas keistas kvapas g.gif
Atsakyti
nu kiba ir as per daug minkstiklio pilu blink.gif nes skalbiniaii ir kvapa toki intensyvu turi ir tokie lyg muuiluoti g.gif ideja davet jus cia 4u.gif
Atsakyti
Na zinot,man jau nervai nebelaiko.Vakar tvarkiau skalbinius ir.....ir vel tas kvapas!!! doh.gif Dar kaip tycia Lenor 6 Packung nusipirkus turiu,bet siandien po darbo eisiu kitus pirkti,nes kantrybe mano visiskai isseko.Pyliau maziau nei visada,o gaivumu skalbiniai tikrai nekvepia schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mulana: 30 spalio 2006 - 16:06
QUOTE(Mulana @ 2006 10 30, 16:04)
Na zinot,man jau nervai nebelaiko.Vakar tvarkiau skalbinius ir.....ir vel tas kvapas!!! doh.gif  Dar kaip tycia Lenor 6 Packung nusipirkus turiu,bet siandien po darbo eisiu kitus pirkti,nes kantrybe mano visiskai isseko.Pyliau maziau nei visada,o gaivumu  skalbiniai tikrai nekvepia schmoll.gif

reikia ieskot kito skalautojo:) as viena karta isbandziau lenor ir iki siol perku silana smile.gif
Atsakyti
Išbandykit Silan žalią - ir kvapas gaivus, ir nusisikundimų jokių neturiu thumbup.gif
Atsakyti
aciu uz patarimus,va man kaip tik pietu pertrauka prasides,leksiu i parduotuve,nes man jau galvos skausmas prasides,galvojau,gal masina sugedo schmoll.gif
Atsakyti
Vakar galvojau nupirksiu Bobas miltelių vaiko rūbeliams skalbti, tačiau jo neradau nei Maximoj, nei Norfoj... Nors anksčiau tikrai būdavo...
Kur jo gauti?
O gal jo pakaitalo?
Atsakyti
Vakar mačiau buvo IKI parduotuvėj. Šiaip kai skalbiu ne su mašina, tai man patinka muilo drožlės Ringuva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingrė: 09 lapkričio 2006 - 09:37
Is milteliu naudoju Ariel color, buvau pradejus Tide, bet tada vyrui nepatinka skalbiniu kvapas. Is minkstikliu Arrixaca, turiu ir Frosch, bet sis man schmoll.gif O man rubu nemalonus kvapas atsiranda spintoje, ir muiliuku dedu, vis tiek nepraeina g.gif
Atsakyti
thomas philips parduotuvej ariel geresni nei maximoj, ir maziau det reik
Atsakyti