Tarp kitko, siandien visa diena bimbinejau po Kauno miesta tu Ringuvos drozliu ieskodama - niekur ju ner! ??? Kai nereikejo, budavo, o dabar kur - ispirko?! Rimi ner, Iki ner, Maximoj ner, Norfoj ner, net iki Drogo nuvaziavau - ir ten ner. Aaaa, dar Statybu Panoramoj ieskojau, tai ir ten ner. Nusipirkau paprasto muilo tfu kaip tingiu as ji tarkuot

Noa, o kam tau tos drozles? isbandyk kudikiams skirtas priemones. O vystyklus ir suteptus rubelius as su ukiniu muilu sumuilindavau ir palikdavau iki vakaro. Paskui dar perskalbdavau.
Vaiko rubelius anksciau skalbdavau su Ringuvos drozlem ir milteliais Bobas. Dabar su milteliais Bobas. Man labai patinka sitie milteliai. Minkstikliu vaiko rubams nenaudoju.
Prisiminiau, uzuolaidas skalbiu su milteliais DATO. O siaip dar pries skalbima dienines pamirkau su druska vandenyje.
As, po mazyles isberimo nuo antibiotiku, jau kuri laika skalbiu su angliskais milteliais "Surcare" (for sensitive skin) ir ipilu tos pacios firmos minkstikli. Labai patiko, nes daug svariau isskalbia, kaina nedidele uz 1,15 kg pakuote, skirtas jautriai odai, galima skalbti rankomis ir skalbimo masina.

zinot, kuo jas isimti (visos sake, neimanoma, pamirsk)? ogi peroksidu (3% tirpalu, kur ant idreskimu pilti paruosta). tiesa, dar neisbandziau, ar jis kartu neisima spalvos is prasciau nudazytu audiniu, bet baltus ir gerai nudazytus galima drasiai juo valyti. tiesiog kaip balikli pili ant demes pries skalbima, palaikai, jei reikia - pakartoji (geresnems demems kartais reikia ir keletos kartu). bet kokiu atveju dazu atsparuma peroksidui patartina isbandyti ant nematomos drabuzio vietos.
vat. ;D
del minkstikliu. vaikams (ir sau) galite drasiai pilti NEUTRAL minkstikli. jis pagamintas alergiskiems ir astmininkams. apskritai, visa NEUTRAL serija (milteliai, sampunai, valikliai, ir t.t.) niekada niekam nepakenks (naudojant pagal paskirti

vietoj ju pradejo vezti MiniRisk. brangoki (nors ju maziau reikia), bet mano masina ju nesugeba istirpinti net papildomai skalaujant (matyt, labai jau subtiliai elgiasi su skalbiniais)

be NEUTRAL, labiausiai patiko JELP milteliai.
BEMBI nepatariu - taip dulka, kad ipylusi ju i masina begu kuo greiciau plautis nosies ir burnos - nezmoniskai dulka >

galbut ir Surcare yra gera serija, nebandziau.
tiesa, del Calgono. skalbiant vaiku drabuzelius jo negalima naudoti! nors ir siaip man jis daugiau reklamos reikalas atrodo. juk visuose milteliuose yra maziau ar daugiau vandeni minkstinanciu medziagu. o kainuoja jis tiek, kad naudojant pagal rekomendacijas ar tik ne brangiau iseina, nei naujas kaitinimo elementas ???
ir dar. jokiu drozliu nenaudojau. jei ka reikdavo, muilindavau pries skalbima ukisku muilu, nes bijojau, kad tu drozliu masina neistirpins. viskas buvo gerai, tik padauginau muilo su kokoso aliejumi - man paciai tragiskai isbere rankas, ilgai ir bjauriai gydziausi skeldejancia oda (jei kam reiktu, parekomenduosiu tepala) :
berods, dabar jau viska surasiau sia tema ;D ;D ;D
ir dar. jokiu drozliu nenaudojau. jei ka reikdavo, muilindavau pries skalbima ukisku muilu, nes bijojau, kad tu drozliu masina neistirpins. viskas buvo gerai, tik padauginau muilo su kokoso aliejumi - man paciai tragiskai isbere rankas, ilgai ir bjauriai gydziausi skeldejancia oda (jei kam reiktu, parekomenduosiu tepala) :

berods, dabar jau viska surasiau sia tema ;D ;D ;D
Drozles kist i masina pavojinga del to, kad jos neistirpsta normaliai ir gali uzkist slangeles. Mano bendradarbe su Ringuva savo masina sugadino.
Alergologe sake daug reakciju nuo Ringuvos turejo. Jei rankomis geriau vaikisku ar ukisku muilu be priedu. Neutral geriau uz ringuva, bet ju niekaip neberandu. Sako Jogle ju nebeimportuoja. Gal kas matet?
Alergologe sake daug reakciju nuo Ringuvos turejo. Jei rankomis geriau vaikisku ar ukisku muilu be priedu. Neutral geriau uz ringuva, bet ju niekaip neberandu. Sako Jogle ju nebeimportuoja. Gal kas matet?
Man geriausias padejejas visokio plauko demems muilas su tulzim.Isskalbia 99 procentus ivairiu demiu

"Ringuvos" drožlės automatinei skalbyklei visiškai netinka.
Kietame vandenyje iš jų išsiskiria parafinas ir apklijuoja kaitinimo elementa, kuris tada perkaista.
Aš to nežinojau ir pirmus mėnesius skalbiau vaiko rubelius atomatinėje su tomis drožlėmis, kol pastebėjau, kad man iš viso niekas nebeišsiplauna. Nieko keisto, kai skalbi visiškai šaltame vandenyje ;D
Kvietėmė meistrą, keitė tą kaitinimo elementą, kainavo apie 100 lt.
Kietame vandenyje iš jų išsiskiria parafinas ir apklijuoja kaitinimo elementa, kuris tada perkaista.
Aš to nežinojau ir pirmus mėnesius skalbiau vaiko rubelius atomatinėje su tomis drožlėmis, kol pastebėjau, kad man iš viso niekas nebeišsiplauna. Nieko keisto, kai skalbi visiškai šaltame vandenyje ;D
Kvietėmė meistrą, keitė tą kaitinimo elementą, kainavo apie 100 lt.
Man patinka Bonux milteliai,o minkstiklis Soupline obuoliu kvapo. Demems naudoju Vanish,o virinimui Ace,bet labai jau jis smirda. Gal zinot kas balinimui/virinimui tinak nesmirdantis chlorkem ???
QUOTE |
Man patinka Bonux milteliai,o minkstiklis Soupline obuoliu kvapo. Demems naudoju Vanish,o virinimui Ace,bet labai jau jis smirda. Gal zinot kas balinimui/virinimui tinak nesmirdantis chlorkem ??? |
Man taip pat tinka tas BONUX [img]http://www.kurts-smilies.de/up.gif[/img]. Minkstiklio nepilu, nes kaip tik tie milteliai ir yra su juo.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kad baltesni butu rubai, merkiu keliom val i TIDE miltelius, o paskui perplaunu su skalbykle [img]http://www.mainzelahr.de/smile/unsortierbar/waschmaschine.gif[/img].