Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

as ir daug girdejau apie skystus skalbiklius, bet dar nebandziau, tai gal galite paterti, kokios geresnes. blush2.gif ir ar galima jais plauti rankomis?
Atsakyti
QUOTE(luna @ 2006 08 10, 06:33)
as ir daug girdejau apie skystus skalbiklius, bet dar nebandziau, tai gal galite paterti, kokios geresnes.  blush2.gif ir ar galima jais plauti rankomis?

O kodėlgi ne ? Sakai gal rankas nuės visa chemija ? Nemanyčiau. Aš kokią 10 minučių dėvėtą bliuzelę ( iki parduotuvės ir atgal, namie dėviu kitus rūbus - pabandyk ją ant rytojaus apsivilkt, visas kaimas karksės, kooookia nevaleika ta ruskė) visada rankomis skalbiu, maskatuosiu aš čia ją valandą. Tik paskutiniam skalavimui ir išsukimui mašinon įmetu. Šiuolaikinės skalbimo priemonės žymiai švelnesnės, negu anksčiau, nes rūbai tiek nebeužnešiojami, žmonių įpročiai gi pasikeitė.
Atsakyti
Čia man iškilo vienas klausimas ax.gif Niekur forume neradau atsakymo: tai arba blogai ieškojau arba visom aišku tik man vienai ne blush2.gif Klausykit, kaip su tom naujom pakuotėm skalbimo miltelių? Kur vietoj 2 kg būna 3 kg... Ar ten tik mažiau miltelių pilti ar dar tuos miltelius reikia su vandeniu sumaišyti prieš įpilant į skalbimo mašiną? help.gif Nusipirkau ir neįkertu ką su jais daryt...
Atsakyti
QUOTE(_vetra_ @ 2006 08 10, 14:05)
Čia man iškilo vienas klausimas  ax.gif  Niekur forume neradau atsakymo: tai arba blogai ieškojau arba visom aišku tik man vienai ne blush2.gif Klausykit, kaip su tom naujom pakuotėm skalbimo miltelių? Kur vietoj 2 kg būna 3 kg... Ar ten tik mažiau miltelių pilti ar dar tuos miltelius reikia su vandeniu sumaišyti prieš įpilant į skalbimo mašiną? help.gif  Nusipirkau ir neįkertu ką su jais daryt...

Aišku, kad nereikia skiesti schmoll.gif . Reikia mažiau dėti. O kiek, parašyta ant pakuotės, bet aš visada dedu į mažąją pusę nei parašyta.
Atsakyti
Ačiū tau Ingre, kad paprotinai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai mergaitės plaunu skystais. Kažkaip man del keliu priežasčių- nepribyra miltelių ir aišku skystis geriau ištirpsta , tad nereikia rūbų perplauti. Naudoju Persil, patinka. Nusipirkau ir juodiems drabužiams , tikrai paryškina spalvą. Na, bet kaip pradėjau nuo miltelių ant skysčio plauti, skystos skalbimo priemonė pasibaigdavo žymiai greičiau nei 3 kg tų paties Persil miltelių. Auklytė matyt galvodavo kuo daugiau iįpils į skalbimo mašiną tuo geriau skalbs, tai ekonomiškumo prasme tikrai nebuvo pigiau smile.gif. Paskui įprato.
Atsakyti
aš naudoju tik skystus smile.gif man jie daug patogesni, o ir gerai skalbia thumbup.gif
Atsakyti
Persil ir Bonux!!!!
Perla Wool atrodo taip parasiau.
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O gal galit mane paprotint, kaip skalbti su skystom skalbimo priemonėm, kai skalbi su mirkymo programa ? Juk tada pili tą priemonę į stalčiuko abu skyrelius, o kiek supilu, viskas iš karto ir subėga, tai vėliau jau mašina neturi ką paimti, jei būtų milteliai, jie liktų tam stalčiukį. Gal suprasit mano klausimą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikė @ 2006 08 17, 23:46)
O gal galit mane paprotint, kaip skalbti su skystom skalbimo priemonėm, kai skalbi su mirkymo programa ? Juk tada pili tą priemonę į stalčiuko abu skyrelius, o kiek supilu, viskas iš karto ir subėga, tai vėliau jau mašina neturi ką paimti, jei būtų milteliai, jie liktų tam stalčiukį. Gal suprasit mano klausimą lotuliukas.gif

Aš apie tai irgi dažnai pagalvoju, bet nematau kitos išeities, kaip tik laukti, kada pradės į antrą skyrelį bėgti vanduo ir tada pilti tą skystį. Bet toms, kas turi per viršų atidaromas skalbimo mašinas turėtų būti labai nepatogu g.gif .
Atsakyti
QUOTE(_vetra_ @ 2006 08 10, 14:05)
Čia man iškilo vienas klausimas  ax.gif  Niekur forume neradau atsakymo: tai arba blogai ieškojau arba visom aišku tik man vienai ne blush2.gif Klausykit, kaip su tom naujom pakuotėm skalbimo miltelių? Kur vietoj 2 kg būna 3 kg... Ar ten tik mažiau miltelių pilti ar dar tuos miltelius reikia su vandeniu sumaišyti prieš įpilant į skalbimo mašiną? help.gif  Nusipirkau ir neįkertu ką su jais daryt...

Tų naujų miltelių atsiradimas man atrodo labai įtartinu reklaminiu triuku. Vietoje 3 kg gauni 2, bet pamatavusi ankstenį "Ariel" ir dabartinį kaušiuką jiems semti, atrandu, kad vietoje ankstesnių 159 ml dabar turiu pilti 150. Ekonomija vadinasi... Saumažėjo pakuotė, bet ne kaina schmoll.gif Nors, teisybės dėlei turiu pripažinti, kad naujieji skalbia švariau.
Atsakyti
nusipirkau persil black fix ir nesuprantu, ar cia skalbiklis ar mirkymo priemone? raso, kad skalbti pagal instrukcija, ale tos instrukcijos tai nera....
Atsakyti