Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

Man iškilo toks klausimas. Kurios skalbimo priemonės geresnės: įprasti skalbimo milteliai ar skysti? Kažkaip pastebėjau, kad vis daugiau mamyčių perka skystos formos. Gal galite apšviesti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrė @ 2006 08 01, 09:33)
Man iškilo toks klausimas. Kurios skalbimo priemonės geresnės: įprasti skalbimo  milteliai ar skysti? Kažkaip pastebėjau, kad vis daugiau mamyčių perka skystos formos. Gal galite apšviesti  4u.gif

Kai perki skystą, moki pinigą ir už joje esantį vandenį. Žodžiu, tos priemonės reliatyviai brangesnės. Jas gaminant nereikia medžiagų paversti milteliais, dėti nuo sulipimo gumulais apsaugojančių priemonių - gamintojui paprasčiau, tai jos ir paplito. Plaunant milteliais, yra pavojaus, kad koks grūdelis liks prisiklijavęs, ypač ant tamsaus audinio. Todėl spalvotus rūbus plaunu su skystom priemonėm. Iš kitos pusės, man jos nepatinka, kai pamerkiu nakčiai, ant rytojaus dvokia, matyt enzimai suyra, čia gal chemikės technologės paaiškint galėtų. Be to, man atrodo, kad milteliai švariau plauna. Todėl kokius sykį apsivilktus rūbelius ir margą patalynę plaunu su skystom, pašluostes, staltieses, šviesią patalynę - su milteliais. Gal kitų nuomonė kitokia, saviškės niekam neperšu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai didžiumą plaunu su milteliais, tik švelniems audiniams, vilnoniams megztukams, apatiniam trikotažui naudoju skystą.
Atsakyti
Viską skalbiu su skystom priemonėm, man kažkaip geriau išsiskalauja ir būna tokie minkšti be jokių minkštiklių, bet čia turbūt įpratimo ir įsitikinimo reikalas g.gif
Atsakyti
Aš paprastesnius rūbus plaunu su milteliais (pvz. vyro darbinius), o geresnius su skystom priemonėm
Atsakyti
Skysti skalbikliai tikrai geriau. thumbup.gif Neseniai juos atradau ir už jokius pinigus daugiau neskalbsiu milteliais schmoll.gif Ir išsiskalauja be problemų, ir mašinai nekenkia, nes jau skalbiant su milteliais buvo pradėjusi streikuoti.
Atsakyti
man irgi geriau su skystom priemonem, issiskalauja geriau biggrin.gif , o paprastesnius drabuzius ar takelius vonios skalbiu su milteliais, nes dar deze turejau uzsilikusiu ax.gif reikia isnaudoti. Pries miltelius irgi neiko blogo negaliu pasakyti, ilgus metus skalbiau tik su milteliais, o dabar pripratau su skystom thumb_yello.gif
Atsakyti
vakar pirkau ringuvos universalius skalbimo miltelius, kurie yra kaip muilo drozles...idomus tokie, gal kas naudojat?
Atsakyti
Perku "Tide" miltelius, patenkinta. Bet reiks ir skysta pabandyt, gal labiau patiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2006 08 04, 16:25)
vakar pirkau ringuvos universalius skalbimo miltelius, kurie yra kaip muilo drozles...idomus tokie, gal kas naudojat?

Jie ir yra muilo drožlės. Juos naudoju, kai skalbiu ką nors rankomis, į automatinę skalbimo mašiną jų pilti negalima.
Atsakyti
QUOTE(Mantaute @ 2006 08 06, 13:16)
Jie ir yra muilo drožlės. Juos naudoju, kai skalbiu ką nors rankomis, į automatinę skalbimo mašiną jų pilti negalima.

man jie thumbup.gif puikiai isploviau visas nesvaraus ranksluoscio demes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrė @ 2006 08 01, 11:33)
Man iškilo toks klausimas. Kurios skalbimo priemonės geresnės: įprasti skalbimo  milteliai ar skysti? Kažkaip pastebėjau, kad vis daugiau mamyčių perka skystos formos. Gal galite apšviesti  4u.gif

As skalbiu tik su skystomis skalbimo priemonemis, ir issiplauna geriau ir milteliu dulkiu uostyti nereikia
Atsakyti