Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

o mane nuo persilio išbėrė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 02 24, 09:09)
ringuvos drožles bandžiau-nepatiko  schmoll.gif ir kvapas nemalonus, ir miltelių stalčiuke jos prilimpa.

drozles reikia deti tiesiai i bugna kartu su skalbiniais!
dedant i stalciuka, gali visa masina uzkisti ir potvini pasidaryti!!!
as naudoju ringuvos drozles mazes drabuziams - esu jomis visiskai patenkinta. jos salyginai pigios ir skalsios.

kai reik su demem pakovoti, naudoji balikli BALIS - tinka viskam: ir baltiem, ir spalvotiem, ir silkam, ir chloro kvapo nera...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo san: 24 vasario 2006 - 13:47
QUOTE(Cikadelė @ 2006 02 24, 08:45)
Labai aktuali tema, bent jau man....

Pirmiausia turiu keletą klausimėlių, gal kas galėtų patart, gal ir kitiems praverstų...

Laukiam leliuko  ax.gif reikės skalbti kūdikėlio drabužėlius. Man patarė pirkti Neutral skalbimo miltelius, bet jie tokie brangūs blush2.gif  doh.gif paskui pamačiau dar tokius Bobas arba Ringuvos drožles....rašo, kad tinka kūdikiams...Gal galit patarti- ar brangesni tikrai geresni....

Kitas klausimėlis- kokie milteliai nesulimpa? kiek skalbiam geroj skalbimo mašinoj daugelis vistiek sulimpa...Bandėm Bonux, Rex.... Tide ir tie sulimpa, nenusiplauna tame skalbimo mašinos stalčiuke...reikia pačiai nustumti tuos gumuliukus, prieš tai užpylus vandenį...Čia skalbimo miltelių ar mašinos problema?

Ir ką galit rekomenduoti alergiškam (čia aš) žmogui? neseniai mane smarkiai išbėrė, įtariu, kad nuo naujų skalbimo miltelių, anksčiau nebuvau naudojusi Perwoll, o va išsiskalbiau ir išbėrė......

Iš anksto dėkoju....Pasidalinkit patirtimi su jauna šeimininke ir būsima mama blush2.gif  mirksiukas.gif

As tai labai patenkita Bobas milteliais,o alergiskiems tokie pat milteliai kokie skirti ir kudikiui. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2006 02 23, 08:02)
na as per netyciuka nusipirkau automatinem, o skalbiu rankom!tai kazin galima?

Nu nemanau kad atsitiks kazkas blogo ax.gif

As norejau paklaust, kuom skiriasi paprasti milteliai nuo non-bio ?
Atsakyti
Pirkau miltelius jautriai odai, kad galėčiau sklabt sūnaus rūbus, bet kartą pabandžiau su paprastais milteliais ir jokios reakcijos nebuo, tai dabar jokio vargo - visus rūbus skalbiu skalbenkei. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dowilia: 25 vasario 2006 - 11:00
bigsmile.gif Mes tai "SurCare" miltelius naudojam. wub.gif Iš tu neutralių - vieni pigiausių. mirksiukas.gif Pabandėm, patiko. Po to dar ant akcijos užsirovėm, blush2.gif prisipirkom, tai dar ilgai naudosim. thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojam miltelius "Bobas" virsutiniams, ir ukiska muila drabuzeliams, kurie priglunda prie mazylio odos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2006 02 23, 09:02)
na as per netyciuka nusipirkau automatinem, o skalbiu rankom!tai kazin galima?

galima, tik atvirksciai nepanaudok - tu, kur skirti rankom, nedek i automatine, nes kai uzpustos hihihi.gif
o siaip, dukrytes rubelius plaunu su Bobas bigsmile.gif
Atsakyti
na galu gale radau, tai gal kam nors pravers! tie kur skalbt automatine masina rankom labai negeri! blink.gif rankos greit parausta ir jas pradeda skaudet, na bent jau man! doh.gif
Atsakyti
Na matau cia daug kas (o gal visi?) vaikuciu rubelius skalbia vaikiskais milteliais..Na prisipazinsiu , kad as dukrytes rubelius skalbiu su ariel ir tide milteliais, minkstiklis Silan baltas, tinka skalauti vaiku rubelius..Ir pas mazaja nebuvo jokiu berimu.. schmoll.gif

Ir vat noreciau pasiteirauti, pas mane yra baltu drabuziu, tiksliau pilku doh.gif , ir nezinau kaip man juos isbalinti?..Bandziau su vanishu tai praskiestas s...as.. bash.gif isvis man jokiu demiu neisvalo..Tai gal ka galetumet patarti, ka nors tokio EFEKTINGO!..O tai gaila drabuzius ismest.. verysad.gif
Atsakyti
4u.gif Man neblogai baltus drabužius skalbia Ariel baltiems rūbams. O geriausia tai kai perku miltelius parvežtus iš Vokietijos skirtus jų rinkai. Tai skalbia tikrai nepalyginti geriau. Dabar nusipirkau tokią didžiulę dėžę "Persil" ir kainavo tik apie 50 Lt. o pas mus Senukuose mačiau beveik šimtas litų. Šiaip tai labiausiai patinka skystos skalbimo priemonės. Ir iš to ką galima pirkti pas mus, tai Frosch skystas skalbiklis. Jis puikiai tinka ir vilnai. Ir labai ilgam užtenka. Aplamai daug kur buityje naudoju įvairias Frosch priemones. Tik jos turi būti pagamintos Vokietijoje.
O alergiškiems kūdikėliams gerai tinka Neutral. Aš tai juo iki 3 metų skalbdavau.Ir savo patalynę dažnai, nes man nepatinka jokie cheminiai skalbiklių kvapai. Tik nelabai baltai išplauna. Bet patalynė juk niekada ir nebūna murzina. O dabar manau gerai ir Bobas, bet seniau nebūdavo.
Atsakyti
sveikutes, nusipirkau ir aš šiandien miltelių iš TP, nebrangius, sakau pabandysiu. ax.gif čia kažkas klausė, kaip balinti, kad būtų akinamai balti skalbiniai. man draugė pasiūlė "persolio" miltelius, baliklis, rusiškas, būna ūkinėse prekėse. tai aš kai skalbiu baltus+ skalb. milteliai baltiems+ tie persolio milteliai, ant kokių 90 laipsnių, mirksiukas.gif ir patalynė balčiausia, dedu kartu ir virtuvinius rankšluosčius, tai ir juos gerai išplauna thumbup.gif
Atsakyti