as skalbti megztiniam ar siaip labai mylimiem rubam naudoju pvz specialius vilnai, nu dabar nepamenu kaip vadinas, bet su kasmyro balzamu, arba buna zele spec tokiem skalbiniam is vilnos, nu zinot atsiperka, megztiniai ne taip greit nutriusa
Sveiki. As naudoju skysta skalbimo priemone:" Frosch, Babys Waschmittel". Kiekis 2 litrai, ilgam uztenka.Ir, gal cia mano kvailas isitikinimas, geriau isiskalauja nei milteliai. Yra tos pacios firmos ir megztiniams- patiko. Naudoju ir Frosch indu plovikli- uz fairy gal truputi brangesnis, bet uztenka ilgiau ir daug geriau plauna, Fairy gal savo laiku ir buvo "pranasas", bet dabar, matyt, vietine gamyba ir nieko gero, isskyrus putas. Sekmes skalbime
[quote=irmunda,2005 11 15, 17:53]
Sveiki. As naudoju skysta skalbimo priemone:" Frosch, Babys Waschmittel". Kiekis 2 litrai, ilgam uztenka.Ir, gal cia mano kvailas isitikinimas, geriau isiskalauja nei milteliai. Yra tos pacios firmos ir megztiniams- patiko.
Labutis turiu tau klausymą, kiek tos priemonės kainuoja,ir ar nesukelia elergijos.Nes aš bandžiau Ariel tai man net akis dirgina.Ir išskalauja nelabai.
Sveiki. As naudoju skysta skalbimo priemone:" Frosch, Babys Waschmittel". Kiekis 2 litrai, ilgam uztenka.Ir, gal cia mano kvailas isitikinimas, geriau isiskalauja nei milteliai. Yra tos pacios firmos ir megztiniams- patiko.
Labutis turiu tau klausymą, kiek tos priemonės kainuoja,ir ar nesukelia elergijos.Nes aš bandžiau Ariel tai man net akis dirgina.Ir išskalauja nelabai.
QUOTE(TINA316 @ 2005 10 07, 16:11)
SVEIKI
PRIEŠ KOKĮ MĖNESĮ PRADĖJAU NAUDOTI BALIKLIĮ BEI DĖMIŲ IŠĖMĖJĄ AMWAY FIRMOS. MAN PATINKA. DABAR GALVOJU ĮSIGYTI IR SKALBIMO MILTELIUS.
PRIEŠ KOKĮ MĖNESĮ PRADĖJAU NAUDOTI BALIKLIĮ BEI DĖMIŲ IŠĖMĖJĄ AMWAY FIRMOS. MAN PATINKA. DABAR GALVOJU ĮSIGYTI IR SKALBIMO MILTELIUS.
Pritariu, pati naudoju daug šios firmos prekių, baliklis ir dėmių išėmėjas- nepakeičiami, o va milteliai nesukėlė didelio efekto, bet pvz. vaikų drabužėlius skalbti naudojant baliklį tai jau vien dėl ekologiškumo patarčiau.
O kaip dėl miltelių iš TP? Nejaugi nei viena neperkate?
[/quote]
Dažnai perku miltelius TP. Labai man patiko
Ar jums taip nebūna, kad balti skalbiniai neatrodo akinamai balti? Nors perku brangiausius miltelius, bet tikrai nebūna akinamai balti. Karts nuo karto juos išbalinu.
Aš visos šeimynos rūbų skalbimui naudoju Persil Power Sensitive. Mažiaus oda ganėtinai jautri, bet šie milteliai tinka O vilną skalbiu skalbyklėje su Perwoll Balsam Magic (labai skanus kvapas )
Neutral.
Neutral
Esu isbandziusi visus skalbimo miltelius ir man susidare tokia nuomone,kad jie visi panasus tik skiriasi kaina ir pavadinimas.kadangi visi lenkiski padielkos.O is uzsienio tai tikrai milteliai nuostabus iskarto toks malonus kvapas pas mus isskalbus nera tokio efekto kaip su ju milteliais.Ir su musu milteliais jokios demes nepraluola.[B][/B]