Aš savaitgalį nusipirkau minkštiklio Soupline gėlių kvapo, nu žinokit gal aš jo per daug pripyliau? Bet drabužėliai kvepia super Kitų firmų kiek bandžiau, taip stipriai nekvepėdavo (na čia aišku, kam nors gali pasirodyti trūkumas )
O kaip dėl miltelių iš TP? Nejaugi nei viena neperkate?
O kaip dėl miltelių iš TP? Nejaugi nei viena neperkate?
Gal kas bandet Rex zele? vis gundaus nusipirkti
Labutis norėčiau ir aš savo nuomone išdėstyti.Skalbiu gana nemažai tai esu išbandžius įvairius miltelius didelio skirtumo nepastebėjau ar tai būtų Arijal ar Bonuhs dėmės vistiek lieka. O įpač žolės ir vaisių ar sulčių tiesa neblogai išvalo ūkiškas muilas su tulžim ,bet ne visada.Gal kas bandė naujajį Vianiš,ar tai tik reklama,nes senasis ne stebuklas, dėkui lauksiu nuomonių.
QUOTE(Otilija3 @ 2005 10 21, 15:01)
Gal kas bandė naujajį Vianiš,ar tai tik reklama,nes senasis ne stebuklas, dėkui lauksiu nuomonių.
As isbandziau Vanish ir tikrai esu patenkinta. Isvale dzinsuose tokia deme, kurios net valykla neapsieme valyt
As jau trecias menuo naudoju universalia alavijo valymo priemone - Forever Aloe MPD - skalbimui tereikia 30ml, indams plauti - laselio, gerai isima nesenas demes, tinka ir kilimams valyti, ir grindims, plytelems, automobiliu vidui ir isorei. Kas svarbiausia, kad tai nekenksmingas produktas, tinkantis ir maziems leliukams ir labai universalus - didziaja dali ivairiausiu valymo priemoniu galima pakeisti siuo vienu koncentruotu produktu. Tai va as jau trys menesiai naudoju ir dar vienos pakuotes neisnaudojau.
Minusas - uzsisenejusiu demiu neisima, gal nebent uzmerkus ilgesniam laikui, dar neisbandziau.
Minusas - uzsisenejusiu demiu neisima, gal nebent uzmerkus ilgesniam laikui, dar neisbandziau.
Daug esu isbandziusi, bet labiausiai man patinka Ariel, ir dar TP neblogu buna.
O kokia tu Amway milteliu kaina? Kazkaip sudominot cia mane
O kokia tu Amway milteliu kaina? Kazkaip sudominot cia mane
Tiksliai kainos nezinau, bet iseina vienas skalbimas nedaug brangesnis uz Ariel ( preita lapkriti skaiciavau, tik as gavau be komisiniu tai biski pigiau), beveik vienodai su Surcare. Bet didelio efekto nemaciau, tas pats dalykas. Tai dabar pasilikau su Surcare ir Neutral. Nes Amway teigia, kad reikia ju visas priemones naudoti, kitaip del kazko (nesuderinta ir chemija) isryskeja gelsvos demes. Tai ir atsibodo, nes be ACE baltu staltiesiu neatskalbdavau.
P.S. Amway milteliai siek tiek geresni uz iprastus (pasakiau kaip reklamoj), bet jei perki geresnius parduotuvej yra tas pats.
O geriausias dalykas, vestis is Prancuzijos arba Vokietijos (is kitur nebandziau)Persil, Ariel ir t.t. Ir pigu, ir gerai skalbia, ir alergijos nesukelia.
P.S. Amway milteliai siek tiek geresni uz iprastus (pasakiau kaip reklamoj), bet jei perki geresnius parduotuvej yra tas pats.
O geriausias dalykas, vestis is Prancuzijos arba Vokietijos (is kitur nebandziau)Persil, Ariel ir t.t. Ir pigu, ir gerai skalbia, ir alergijos nesukelia.
Susukot visai man galvelę. Aš vis bonux naudojau,prie jo dar vanish'o šliukšteldavau, bet išsiėmiau dar nenaudotą rankšluostį ir matau, kad senasis palyginus papilkėjęs, sakau pasidomėsiu, gal kitais milteliais skalbiant, vaizdelis geresnis, ogi pasirodo "šiš".
Pervol taip pat nuvylė, kelis mėgstamiausius megztukus, tik jais skalbiau, o kad kuo geriau nei paprasti miltukai būtų, nepastebėjau, gal ten minkštiklio daugiau idėta ir tiek.
Beje, naujūjų mėlynų bonux kvapas tai , vyras klausė, kokiu dichlofosu lovą išpūčiau, ir už ką jį noriu nunuodyt...
Pervol taip pat nuvylė, kelis mėgstamiausius megztukus, tik jais skalbiau, o kad kuo geriau nei paprasti miltukai būtų, nepastebėjau, gal ten minkštiklio daugiau idėta ir tiek.
Beje, naujūjų mėlynų bonux kvapas tai , vyras klausė, kokiu dichlofosu lovą išpūčiau, ir už ką jį noriu nunuodyt...
Aš irgi kelis kartus iš eilės pirkau Bonux ir man irgi skalbiniai kaip ir būtų patamsėję, jau ne tokie balti.
O Arial irgi dėmių neišima.
O Arial irgi dėmių neišima.
O man geriausi Tide, y pac skalbiant baltus ar siaip sviesius drabuzius. Jei neklystu, tai jie turi kazkokiu active daleliu, kurios istraukia purva, ar kazkas pan. Nu man tai labai ciki!
Nusipirkau Amway miltelius, super, viska isplove, visas demes, o svarbiausia - bekvapiai, nes nuo tu cheminiu kvapu as manau daug kam alergija, as ipilu siek tiek levandu ekstrakto.