Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

Aar ARIEL,ar BONUX,REX, visi jie man vienodi tik ipakavimai skirtingi. mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai kaip ir dauguma naudoju Ariel, bet tikrai neperku jokiose ten maximose ar iki, nes kokybe nuo parvestu is vokietijos oi kaip skiriasi...
Atsakyti
Man tai patinka kai skalbiniai švelniai kvepia.
Ar skalbinių minkštiklis skalaujant duoda kvapą? Ar tik pakuotė maloniai kvepia?
Šiandien parduotuvėj prisiuoščiau rožių, ocean... pasidarė smalsu ar verta juos naudoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselita @ 2005 09 18, 11:15)
Man tai patinka kai skalbiniai švelniai kvepia.
Ar skalbinių minkštiklis skalaujant duoda kvapą? Ar tik pakuotė maloniai kvepia?
Šiandien parduotuvėj prisiuoščiau rožių, ocean... pasidarė smalsu ar verta juos naudoti? g.gif

žinoma kad kvapą duoda tik kad jis ne itin ilgai išlieka mirksiukas.gif o kas dėl mėgstamiausių skalbimo miltelių dažniausiai naudoju ariel arba persil o vilnoniems ir švelniems audiniams man nepamainomi PERWOLL skalbimo milteliai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winter: 19 rugsėjo 2005 - 09:50
QUOTE(kukule @ 2005 09 17, 16:40)
as tai kaip ir dauguma naudoju Ariel, bet tikrai neperku  jokiose ten maximose ar iki, nes  kokybe nuo parvestu is vokietijos oi kaip skiriasi...

Pritariu, visiškai drinks_cheers.gif
Mūsų prekybos centruose perku tik tada, kai tenka kuriam laikui įjungt "taupymo programą". O geriausi, žinoma, atvežtiniai arba iš Thomo Philips. Ir dar, kadangi nemėgstu stipriai kvepenčių skalbinių, tai ir skalavimo skystį tik TP perku: patinka ir kaina, ir kokybė, ir labai nestiprus kvapas. Tai va. smile.gif
Atsakyti
O aš "Bold" gerbėja, nes patinka, kai skalbiniai kvepia(tikriausiai nuo to minkštiklio sudėtyje), o ypač žalios spalvos įpakavimas, kvapas išlieka tikrai ilgiau negu kitų miltelių, aišku, kam jis nepatinka, tai blogai, bet man tai jie labai kvepia ir patinka , kad ilgai užuodžiu tą kvapą (ypač patalynė thumbup.gif ).Tiesa, dingsta jie iš prekybos centrų kažkodėl cry.gif
Atsakyti
Yra tokie skalbimo milteliai Yplon,seniuose kainuoja ~16lt,o bazej Vilniuje 11lt. Jie bekvapiai ir plauna labai gerai.As naudoju tamsiem,stipriau ispurvintiem rubam ar patalynei skalbti,nes jis toks gan stiprus man pasirode,o apatiniams ir kt. maziau ispurvintiems Ariel,Persil.Seniai norejau isbandyti ka nors is Thomas Philips.Gal ten yra kas pigiau uz Ariel (lietuviska),o skalbtu taip pat arba dar geriau? smile.gif
Atsakyti
As ištikima Rex skalbimo milteliams.Jie tikrai super.Poveikis kaip Arielio.Ir pigesnis.Su juo galiu skalbti ka noriu.Ir viskas buna išplauta puikiai. thumbup.gif .
Atsakyti
Skalbiu viska masina....bet man vis tiek demiu lieka, ypac vaiku rubuose nuo ledu, maisto ir pn. Bandziau ir Tide ir Ariel ir Bonux, ir Perwol kartoninej dezej -atseit jie vieninteliai is Vokietijos vezami....na neissiplauna mono skalbiniai idealiai blink.gif
Gal jus dar kurios vanish pilate papildomai ar .... g.gif
Atsakyti
cia tai teisybe...nepalyginami dalykai,kur PERSIL parsiveziau is vokietijos ir cia kur nusipirkau doh.gif
Atsakyti
o cia kilo klausimas-ar nuo rex-o skalbiniai nelieka kaip uznesioti?........vis apie ji pagalvoju, bet, kazkaip is seniau tie pigesni milteliai labai jau kazkoki pilka atspalvi suteikdavo skalbiniams,,,,,,,,ir dar,,,,,,,,ar skalbiant reksu papildomai demiu isemeja naudojat?...mano patirtis su bonux-be ace demes kazkaip islieka ir gana
Atsakyti
Ikisiu as savo trigrasi apie vokiskus skalbimo miltelius - kadangi cia gyvenu, man jie pigiausi, todel juos ir naudoju.Didelio skirtumo tap ivairiu rusiu nepastebiu. Pas mus, beje, yra valstybes islaikomas institutas, kuris pastoviai tikrina ivairiu prekiu kokybe, jas lygina.Jie nustate, kad esminio skirtumo tarp garsiuju firmu ir bevardziu skalbimo priemoniu nesama.Jei Lietuvoje pardavinejami milteliai nuo cionyksciu skiriasi, gal jie kitame filiale gaminami - juk daug firmu yra atsidare rytu Europoj patenkinti vietinei rinkai (beje, pirkau vaikiui Pumos sportbacius, Kaune siutus) Cionai yra tam tikri reikalavimai del aplinkos tarsos, kurie Lietuvoje negalioja, tai gal del to skirtumas buna. Kad demes vien milteliais neissiplauna, tai normalu - vokitkos apsestos svaros manijos, antra karta rubo nesivelka, tai svariam rubui plauti tie miltelia geri.O jei demiu yra, naudojamos papildomos priemones - yra tokiu, kurios papurskiamos ir palaikoma, kitos dedamos masinon kartu su milteliais. Balinimo priemones dedamos ne i visus.Jei skirta spalvotiems rubams, tycia nededama, kad spalvos nebluktu. Kad geriau plautu, kartais dedama enzimu, kurie baltymu demes suvirskina.Tokiom priemonem negalima plauti silko ir vilnos, nes gali skylem iskristi.Apie minkstinancias skalavimo priemones sakoma, kad nuo ju sumazeja savybe vandeni sugerti, tai nepatariama ranksluosciams.Beje, bobulkos, naujoviu nepripazistancios, i paskutini vandeni kvepalu ilasina - irgi kvepia.Tai va, gal kiek naudos turesit is tos mano litanijos.
Atsakyti