Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

Visos seimos rubus skalbiu su NEUTRAL. Irgi demes 'vaikiskas' puikiai pasalina.
Specialiai skirtas jautria oda turintiems ir astmatikams (be jokiu balikliu, be kvapu)
Ir ekonomiskas labai.

Tos pat linijos ir indu plovikli naudoju. Keliu laseliu gana kad visa kalna indu isplauti.
Irgi bekvapis, bespalvis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudra @ 2005 07 15, 14:57)
Visos seimos rubus skalbiu su NEUTRAL. Irgi demes 'vaikiskas' puikiai pasalina.
Specialiai skirtas jautria oda turintiems ir astmatikams (be jokiu balikliu, be kvapu)
Ir ekonomiskas labai.

Tos pat linijos ir indu plovikli naudoju. Keliu laseliu gana kad visa kalna indu isplauti.
Irgi bekvapis, bespalvis smile.gif

Aha, bet kaina ju kokia! blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 07 17, 10:48)
Aha, bet kaina ju kokia!  blink.gif  doh.gif

Man tai visai patinka Balance milteliai.Parduodami tik Maximoje (bent jau as ten juos tik randu). Malonus kavapas, gerai isplauna drabuzius ir skirti kudikiams ir alergiskiems zmonems.Pakelio kaina virs 5 Lt.
Atsakyti
O man labiausiai patinka Persil. Ypac Persil zele Ocean.
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 07 07, 16:47)
Zinok, skiriasi, skiriasi kokybe. TP prekes skirtos Vakaru Europos rinkai, o Maximose ir kituose prekybos centruose - eksportui i Rytu Europos salis. Dabar mano tetis is Belgijos parveze Arielio, tai naudojames smile.gif Zymiai baltesni skalbiniai, nei skalbiant musiskiu Arieliu.

Teisybė: arba TP arba iš užsienio kas nors parveža, tai skiriasi kaip diena nuo nakties nuo čionykščių drinks_cheers.gif Mums dabar tėtis iš Vokietijos vis parveža po didelę dėžę thumbup.gif
Atsakyti
Man tai Patinka BONUX, o vaikams perku SURCARE sensitive,labai thumbup.gif
Atsakyti
pasisakyciau7 uz Bonux. Ypatingai melynas bonux. labai jau kvepia ir pagal kaina tai daugiau is milteliu ir nesitikiu wink.gif
Atsakyti
ARIEL milteliai man pats tas.
Atsakyti
Dabar naudojam Persil - kvapas thumbup.gif ir gerai išskalbia. Dar visai patiko Bonux - ir nebrangūs, ir visai neblogi 4u.gif
Atsakyti
O aš "Bobas" gerbėja rolleyes.gif Skalbčiau ir su "Neutral" bet kad jų kaina... doh.gif ( Užtad "Neutral" skalbinių minkštiklis man laaabai patinka - karts nuo karto "šventę" pasidarau ). Grįžtant prie temos : kartą pabandžiau kažkuriuos populiarius miltelius... Kai vakare vaikas nusirengė ir ant kūno pamačiau maikutės formos paraudimą... blink.gif "eksperimentai" baigėsi moment ( šiaip iki to laiko buvau įsitikinus kad vaikas išvis nealergiškas...). Nuo tada ir apsistojau ties "Bobas". Man ir skalbia gerai ir kaina nieko... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dee_Dee @ 2005 08 01, 22:05)
O aš "Bobas" gerbėja  rolleyes.gif 

ir aš tongue.gif Nemėgstu, kai rūbai "kvepia" skalbimo milteliais schmoll.gif O BOBAS ir skalbia gerai ir kvapo nėr mirksiukas.gif
Atsakyti
O man labai patinka Amway skalbimo milteliai SA8 Baby, juos naudoju visiems audiniams, ir baltiems, ir spalvotiems, ir tamsiems, ir savaime suprantama vaikų rūbeliams, žodžiu milteliai thumbup.gif
Atsakyti