Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

ariel tabletes arba pagalveles , persil megaperlai smile.gif
Atsakyti
Aš kolkas apsistojau ties Persil skalbimo milteliais.Išskalbia bet kokią dėmę(labai rimtų dar ne buvo) thumbup.gif
Atsakyti
o aš tai mėgstu išbandyti visokius. Tarp kitko net ir REX man pasirode visai padoriai skalbia, nors kai reikia kažką rimto itin švariai išskalbti perku OMO.
Bet va viena karta tai taip nusipiginau blush2.gif kad susigundžiau kažkokiais EURO... nu labai pigūs buvo... o dar kartu nusipirkom naują skalbimo mašiną ir kai pamačiau skalbimo rezultatus aš tą savo naująją mašinytę taip apjuodinau nurašydama nuodėmes jai doh.gif dažniausiai eilinei kasdienybei renkuosi ne pačius brangiausius miltelius, bet jau tie tai buvo beviltiškas reikalas schmoll.gif O va kai pakeičiau miltelius tai ir mašinytės atsiprašiau ir viskas į vietas stojo.
Moterys, mokykitės iš svetimų klaidų - nepirkit pigiausių miltelių!!! nono.gif
Atsakyti
O as ekspermentuoju biggrin.gif, tai Ariel perku, tai Tide, tai Persil. Tiesa pasakius man jie visi patinka biggrin.gif
Atsakyti
man tai Bonux
Nusipirkau Ariel ir jokio skirtumo nepamačiau. Nežinau, man atrodo, kad čia tik vardas ir kaina liko.
Iš užsienio kuriuos parveža tai sutinku, bet lietuvoj pirkti, tai...
Atsakyti
QUOTE(vilkeS @ 2005 07 07, 14:37)
o tai kaip, ariel skiriasi tomas philips ir kitose pardese?

Zinok, skiriasi, skiriasi kokybe. TP prekes skirtos Vakaru Europos rinkai, o Maximose ir kituose prekybos centruose - eksportui i Rytu Europos salis. Dabar mano tetis is Belgijos parveze Arielio, tai naudojames smile.gif Zymiai baltesni skalbiniai, nei skalbiant musiskiu Arieliu.
Atsakyti
Aš skalbiu Bobas ir atradau stebuklingą priemonę - dėmių išėmiklį, kuris sugebėjo panaikinti vynuogių sulčių, obuolių ir kt. panašias dėmes jau kelis kartus skalbtuose vaikų drabužėliuose. Jo kaina apie 4lt. Geltona tokia tūtelė. Pagrinddas citrinų rūgštis. Pavadinimas g.gif Na ir atmintis mano doh.gif Kažkas panašaus į "Froch"? Reikės namie pasižiūrėti. Bet šitos linijos ir indų ploviklis toks pat geltonas yra (šito nebandžiau). Bet, žinokit, tiksliai, bent jau su visom vaikiškom dėmėm stebuklus daro. Tiksliau galą joms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer @ 2005 07 08, 17:09)
Aš skalbiu Bobas ir atradau stebuklingą priemonę - dėmių išėmiklį, kuris sugebėjo panaikinti vynuogių sulčių, obuolių ir kt. panašias dėmes jau kelis kartus skalbtuose vaikų drabužėliuose. Jo kaina apie 4lt. Geltona tokia tūtelė. Pagrinddas citrinų rūgštis.

As tai demiu isemikli naudoju Ace Delicate, toks zalias buteliukas. Be chloro. Biesas zino, koks ten pagrindas, bet demes "patvarko". thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosted_berry: 09 liepos 2005 - 06:47
O aš naudoju SA8 skalbimo miltelius iš Amway.Ir tos pačios korporacijos baliklį.Jis irgi tinka ir spalvotiems ir baltiems skalbiniams. thumbup.gif
Atsakyti
Aš Ariel gerbėja, bet mažosios rūbelius skalbiu su Surcare. Milteliais skųsti negaliu, nes kitų nebandžiau - man jie tinka.
Atsakyti
QUOTE(aidosius @ 2005 07 10, 22:15)
O aš naudoju SA8 skalbimo miltelius iš Amway.Ir tos pačios korporacijos baliklį.Jis irgi tinka ir spalvotiems ir baltiems skalbiniams. thumbup.gif

O Aidosiau as irgi tuos pacius, jau astuoni metai, neketinu keisti kitais. Man jie puikus:P
Atsakyti
as daug ka bandziau,bet geriausiai patiko TIDE,tikrai l.gerai isskalbia demes ir nesvarumus,o mazylio rubus skalbiu su ringuvos milteliais,t.y.muilo drozlemis ax.gif
Atsakyti