Šortukų esu pirkus ir Rimi ir Maksėje, paprastučių trikotažinių, nes kai maniškis toks švaruolis tai reikia perrengti per dieną n kartų .
sveikos, kaip laikotės ? Sveiki mazgiai ?
Šendien Maximoje 40% nuolaida šortams.
QUOTE(*Rosa* @ 2014 05 27, 11:59)
Šendien Maximoje 40% nuolaida šortams.
Ir suknelėms
Mačiau tokių trikotažinių žemę šluojančių.
QUOTE(Vandene @ 2014 05 27, 12:06)
Ir sijonams,ir maikėms... Aš jau savo panas apipirkau... Kaip tavo lėlytė auga? Norėtume jau kada apžiūrėt...
QUOTE(Vandene @ 2014 05 27, 14:54)
Žinok, pakviesiu kada birželio antroj pusėj į svečius, dabar tie šunys namie, tai nelabai kokia tvarka ir vaizdas
koks grazus suniukas
sveikos
pamenu,kad kazkurios darydavosi masazus kur atvykdavo i namus man reikia masazistes, bet kad moketu ismasazuoti guza krutyje jei zinot kuri, tai mestelkit kontaktus, labai reikia, aciu
Laba dienelė
Kur visos?
Daržuose? Miškuose?
Mes ruošiamės atostogoms kas ilgesnėm, kas trumpesnėm, o kas visai eiliniam darbui
Kur visos?
Daržuose? Miškuose?
Mes ruošiamės atostogoms kas ilgesnėm, kas trumpesnėm, o kas visai eiliniam darbui
QUOTE(Ingutevi @ 2014 06 05, 14:21)
Laba dienelė
Kur visos?
Daržuose? Miškuose?
Kur visos?
Daržuose? Miškuose?
ruosiuos ir as atostogoms, siandien mamadienis, tai einu paskutinius popierius pasidaryt ka dar iseis, o pirmadieni is ryto atiduodu likusius kolegoms ir atostogaut
sveikos vakar namo gryzau supykus nerealiai.... jokubui puslelines sasiukai dar nesepjo nukrist, vaistus gere, nueinu pasiimt po darbo i grupe, atsidarau jo spintele, batai stovi, kojines irgi spintelej, tapkes taip pat, saukiu as ji, nugis kita mama sako eikit ieskot i lauka, visi basi isvesti.... sako mano tik antra diena po ligos atvesta ir ko dabar laukt... nu sakes pasiutau, nuejus ir paklausiau - jus mums uz vaistus mokesit jeigu susirgs? tai sakytai kad lauke nuvedus ant zoles nuave tuos batus, tai ne taip pikta but, o dabar per visus betoninius laikpus, lauko plyteles jam gi peilis kojas pasalt
Laba diena,
Geru atostogu
Nu sakes su tuo darzeliu
QUOTE(3grazke @ 2014 06 06, 06:52)
ruosiuos ir as atostogoms, siandien mamadienis, tai einu paskutinius popierius pasidaryt ka dar iseis, o pirmadieni is ryto atiduodu likusius kolegoms ir atostogaut
sveikos vakar namo gryzau supykus nerealiai.... jokubui puslelines sasiukai dar nesepjo nukrist, vaistus gere, nueinu pasiimt po darbo i grupe, atsidarau jo spintele, batai stovi, kojines irgi spintelej, tapkes taip pat, saukiu as ji, nugis kita mama sako eikit ieskot i lauka, visi basi isvesti.... sako mano tik antra diena po ligos atvesta ir ko dabar laukt... nu sakes pasiutau, nuejus ir paklausiau - jus mums uz vaistus mokesit jeigu susirgs? tai sakytai kad lauke nuvedus ant zoles nuave tuos batus, tai ne taip pikta but, o dabar per visus betoninius laikpus, lauko plyteles jam gi peilis kojas pasalt
Geru atostogu
Nu sakes su tuo darzeliu
QUOTE(antoniene @ 2014 06 06, 10:01)
dekui
nu ne darzelis kaltas, direktore pati aiktelejo ir sake rimtas pokalbis su aukletoja laukia..., o Jokuba pasiliksiu namuose atostogaut kartu su manim
Labas,
Normaliai
Tai kaip Tu čia vieną vesi, o kitą pasiliksi?
QUOTE(3grazke @ 2014 06 06, 05:52)
vakar namo gryzau supykus nerealiai.... jokubui puslelines sasiukai dar nesepjo nukrist, vaistus gere, nueinu pasiimt po darbo i grupe, atsidarau jo spintele, batai stovi, kojines irgi spintelej, tapkes taip pat, saukiu as ji, nugis kita mama sako eikit ieskot i lauka, visi basi isvesti.... sako mano tik antra diena po ligos atvesta ir ko dabar laukt... nu sakes pasiutau, nuejus ir paklausiau - jus mums uz vaistus mokesit jeigu susirgs? tai sakytai kad lauke nuvedus ant zoles nuave tuos batus, tai ne taip pikta but, o dabar per visus betoninius laikpus, lauko plyteles jam gi peilis kojas pasalt
Normaliai
QUOTE(3grazke @ 2014 06 06, 11:27)
o Jokuba pasiliksiu namuose atostogaut kartu su manim
QUOTE(era27 @ 2014 06 08, 14:38)
kita nevesim ta savaite kai jonines, o paskui jam atostogos bus visa rugpjuti o kadangi didysis rugpjuti eis i darzeli, nes tevukams negalim abieju palikt vaiku, tai ji pasilieku su savim namuose, kad pailsetu nuo darzelio truputi..., mazajam patinka darze, tai tegul tik buna man pailset irgi reikia