kita savaitgali busiu baliuje,tai jei skanu bus,galesiu parekomenduoti. darys kazkokios dvi moterys, viena gyvena stachanovieciu rajone,kita kazkur Vytenio g.
QUOTE(Ingutevi @ 2014 05 20, 18:39)
problema kuo apsirengt
nu kuo - nu tai i nuomos salona lek,kokia slebe issinuomosi
labas rytas....pamiegojau kaip senais laikais..iki puses 1o Benas dar parpia
Važiuok į PL,gal ten ka rasi... Man irgi reikia apie tai galvot,rugpjūtį išteka mano sesuo ,tuo pačiu ir mazge krikština...aš krikšto mama būsiu... Papildyta:
O man pagaliau...atostogos !!!!!!
Važiuok į PL,gal ten ka rasi... Man irgi reikia apie tai galvot,rugpjūtį išteka mano sesuo ,tuo pačiu ir mazge krikština...aš krikšto mama būsiu... Papildyta:
O man pagaliau...atostogos !!!!!!
mums irgi svieciasi rugpjuti ve4stuves ir krikstynos mano sesuo taip pat isteka ir krikstinsim mergaite Igno kriksto mamos kaangi mergaiciu neturim, tai turesim jau antra kriksto dukra uzteks
Laba,
Gal kuri uzmate trikotaziniu sortuku kur skuduryne? mazius nuo praeito antradienio jau be papmpio darzan zygiuoja, o sortai pagrinde su sagutem, reik patogesniu siuo metu, o ne grazesniu. Po skudurynus lakstyt nelabai laiko randu.
Laba,
Gal kuri uzmate trikotaziniu sortuku kur skuduryne? mazius nuo praeito antradienio jau be papmpio darzan zygiuoja, o sortai pagrinde su sagutem, reik patogesniu siuo metu, o ne grazesniu. Po skudurynus lakstyt nelabai laiko randu.
Jep, pasikaitinom biski, atlikom pilietine pareiga ir ka, reik eit ruostis i darbus rytojui
Skuduryne tai nemačiau.Godai vakar Jotvingį pirkau,ten kur ant kampo yra vaikiškų drabužėlių parduotuvė naujų. Supakuota po du vnt. 23 lt Buvo ir berniukiškų tik dėl dydžių nežinau,mano kaip sliekas tai tiko 12-18 men.