Mes po 30lt rinkom - iš to skaičiaus auklėtojom atidėjom 150lt (kaip jau sakiau, darys krepšelius), o kita lieka vaikam - kažkur apie 20+-pora lt kiekvienam.
Kalėdų senį bandysim gaut dykai, o jeigu nepavyks mesimės dar po 8-10lt.
Nebaliavosim.
QUOTE(Vandene @ 2014 12 06, 12:21)
Mes po 30lt rinkom - iš to skaičiaus auklėtojom atidėjom 150lt (kaip jau sakiau, darys krepšelius), o kita lieka vaikam - kažkur apie 20+-pora lt kiekvienam.
Nebaliavosim.
Nebaliavosim.
o tai čia kaip, abiem auklėtojom ir auklytei 150 lt ?? tai labai jau švakai gaunasi mes visom po 100. Baliavojimas tai pas mus irgi nesigaus, nes šventė 10 ryto, tai baliavos auklėtojos su vaikais
Sveiki po savatgalio. Kaip laiakotės ?? Ale faina Antoniene, kad visi prasirgot. Aš girdėjau kažkur, kad tipo jei paskiepini vaiką nuo vėjaraupių, tai jis niekada neturės ir pūslelinės, nes čia tipo tas pats virusas sukelia. Kažin tai tiesa ?
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2014 12 08, 09:42)
o tai čia kaip, abiem auklėtojom ir auklytei 150 lt ?? tai labai jau švakai gaunasi mes visom po 100. Baliavojimas tai pas mus irgi nesigaus, nes šventė 10 ryto, tai baliavos auklėtojos su vaikais
Sveiki po savatgalio. Kaip laiakotės ?? Ale faina Antoniene, kad visi prasirgot. Aš girdėjau kažkur, kad tipo jei paskiepini vaiką nuo vėjaraupių, tai jis niekada neturės ir pūslelinės, nes čia tipo tas pats virusas sukelia. Kažin tai tiesa ?
Normaliai mano akim po 50lt dovanėlė. Ne visi ir artimiem brangesnes gali pirkt
Sveikutės
Kažin ar teisybė Jei po skiepo dar apie 15 % tikimybė, kad susirgsi vėjaraupiais, tai kažin ar nuo to brudo kaip herpesas apsaugo
Nuvedžiau mažę po ligos, gavau fotkes padarytas o jau gražu
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2014 12 08, 10:42)
Aš girdėjau kažkur, kad tipo jei paskiepini vaiką nuo vėjaraupių, tai jis niekada neturės ir pūslelinės, nes čia tipo tas pats virusas sukelia. Kažin tai tiesa ?
Kažin ar teisybė Jei po skiepo dar apie 15 % tikimybė, kad susirgsi vėjaraupiais, tai kažin ar nuo to brudo kaip herpesas apsaugo
QUOTE(Ingutevi @ 2014 12 08, 11:07)
Sveikutės
o vat ir teisybė, pasirodo. Kolegos žmona vaikų daktarė - tai paklausė, akurat tas pats virusas sukelia. Tai dabar galvoju, kiba reikia skiepinti
Dėk foto, pažiūrėsiu į martukę
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2014 12 08, 12:24)
o vat ir teisybė, pasirodo. Kolegos žmona vaikų daktarė - tai paklausė, akurat tas pats virusas sukelia. Tai dabar galvoju, kiba reikia skiepinti
Acico tabletes dabar skiria per parą susirgus vėjaraupiais, tipo palengvina sirgimo eigą. Dėl herpeso užklausiau savo pažystamos medikės, palauksiu jos nuomonės ji savo vaikam leido persirgti, manau, kad jei tikrai 100% nuo herpeso gintų būtų skiepijus
Užlėkit su žentuku ir pažiūrėsit Net ir persimušt galės abu
QUOTE(Ingutevi @ 2014 12 08, 11:35)
Acico tabletes dabar skiria per parą susirgus vėjaraupiais, tipo palengvina sirgimo eigą. Dėl herpeso užklausiau savo pažystamos medikės, palauksiu jos nuomonės ji savo vaikam leido persirgti, manau, kad jei tikrai 100% nuo herpeso gintų būtų skiepijus
na aš irgi dar palauksiu kitų daktarių nuomonės Nes pvz jei herpis toks, kaip mano Daumantu būdavo-tai žiauru, baisinis plėmas ant veido, smakro, rankos.... tikrai skiepyčiau, jei apsauga ir ne 100 procentų.
nu jooo, va ką moka tai moka mūsų vaikučiai
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2014 12 08, 14:52)
na aš irgi dar palauksiu kitų daktarių nuomonės Nes pvz jei herpis toks, kaip mano Daumantu būdavo-tai žiauru, baisinis plėmas ant veido, smakro, rankos.... tikrai skiepyčiau, jei apsauga ir ne 100 procentų.
Bet jei tik tą patį duoda, kad 50 ant 50, tai tokia čia ir apsauga
Buvę man pačiai ant veido pora kartų, nu ir... tokį "malonumą"
Štai gydytojos atsakymas: "nu siaip negirdejau tokio dalyko. praktiskai visi turi ta herpesa,tik pas tuos kur neislenda gali but nesiotojai. as asmeniskai niekad jo neturejus ir jauciu neturesiu,nes jau butu islindes. siaip pagal ta tokia teorija tai visi persirge vejaraupiais herpeso neturetu,sudidarytu naturaliai imunitetas. ir dar tuo labiau kad cia skirtingi viruso pogrupiai. skiepina butent nuo vejaraupiu..."
Manyčiau logikos daug šiame atsakyme...
Manyčiau logikos daug šiame atsakyme...
SVEIKINU VISAS SU NAUJAISIAIS METAIS
Su Naujaisiais Metais
Kad 2015 metu ozkyte nesibadytu, o tik laizytu ir laizytu
Kad 2015 metu ozkyte nesibadytu, o tik laizytu ir laizytu
sveikinu merginos su naujaisiais metais, pinigais naujais linkiu buti visoms jums ir jusu seimynoms sveikatos tai be galo didelis turtas..., jei jos nebuna nereikia nieko....