Labas rytas,
Pas mus irgi po 50 lt rinko.Pasirodo vakar susirinkimas buvo,bet mes kai sergam tai net niekas informuoti nepasivargino... Vakare viena mama paskambino ir paklause ar mesimes?
Labas rytelis
Nepergyvenk čia matyt darželių tradicijos pirmais metais pas mus irgi taip buvo. Apie susirinkimą pasakyt - niekam nereikėjo, o kad pinigus renka- tai iš kart painformavo
Pas mus kiek matau mažiausiai rinko, po 35
QUOTE(*Rosa* @ 2014 12 05, 10:33)
Pas mus irgi po 50 lt rinko.Pasirodo vakar susirinkimas buvo,bet mes kai sergam tai net niekas informuoti nepasivargino... Vakare viena mama paskambino ir paklause ar mesimes?
Nepergyvenk čia matyt darželių tradicijos pirmais metais pas mus irgi taip buvo. Apie susirinkimą pasakyt - niekam nereikėjo, o kad pinigus renka- tai iš kart painformavo
QUOTE(Ingutevi @ 2014 12 05, 10:43)
Labas rytelis
Mane vis dar stebina tos darželių tradicijos bet gal priprasiu...
QUOTE(*Rosa* @ 2014 12 05, 10:50)
Mane vis dar stebina tos darželių tradicijos bet gal priprasiu...
Mane biesino kai Mantą vedžiau, nes tada matau vyksta nesąmonės, o dar ir vaikui nebuvo gerai. Dabar ramiai plaukiu palei srovę, matau nesąmones, bet nors sakysim auklėtojom tikrai negaila tų čekių, nes Agnei tikrai gerai, ji tikrai nori pas jas
QUOTE(Ingutevi @ 2014 12 05, 11:03)
Mane biesino kai Mantą vedžiau, nes tada matau vyksta nesąmonės, o dar ir vaikui nebuvo gerai. Dabar ramiai plaukiu palei srovę, matau nesąmones, bet nors sakysim auklėtojom tikrai negaila tų čekių, nes Agnei tikrai gerai, ji tikrai nori pas jas
Godai auklėtoja labai patinka,o va auklyčių nei vienos nemėgsta... Vakar rodo grupės nuotrauką,visus vaikučius vardais išvardino,sako auklėtoją myliu,o auklytės man nepatinka...Sakau, kodėl nepatinka? Sako jos ima mūsų žaisliukus... Tai taip ir nesupratau,ką jos ten daro netaip...
QUOTE(Ingutevi @ 2014 12 05, 09:43)
Labas rytelis
o pas mus yra facebuke grupė, kurioje renkasi visos Beno grupės mamos. Ten aptariam visus reikalus. Dalinamės informacija ir t.t. Labai geras dalykas
Laba diena,
Stai ir as
Prasirgo visi mano vaikai ka tik vejaraupiais, pagaliau baigesi karantinas
Darzeli pas didcke renka po 50, pas maze po 40 lt.
Dicke bus snaige, o maze lape.
Pantera, turi dar jaunu triusiu?
Stai ir as
Prasirgo visi mano vaikai ka tik vejaraupiais, pagaliau baigesi karantinas
Darzeli pas didcke renka po 50, pas maze po 40 lt.
Dicke bus snaige, o maze lape.
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2014 12 05, 14:29)
o pas mus yra facebuke grupė, kurioje renkasi visos Beno grupės mamos. Ten aptariam visus reikalus. Dalinamės informacija ir t.t. Labai geras dalykas
tikrai gera idėja...
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2014 12 05, 14:29)
Labai gera idėja
Sveikos,
Mes lyg po 35 lt renkames.
Taip, pas mus visi jauni, senus sau greitpuody tusinam ir koncervuojam
QUOTE(antoniene @ 2014 12 05, 13:20)
QUOTE(*panteRa* @ 2014 12 05, 20:36)
Sveikos,
O dovanos pas jus ieina i ta 35 lt?jauciu, kad ne
Noriu jauno triusio paskersk man
QUOTE(antoniene @ 2014 12 06, 09:20)
O dovanos pas jus ieina i ta 35 lt?jauciu, kad ne
Ieina viskas: dovaneles, senelis ir aukletojoms.
Ok, pirmadieni manau bus. Parasyk i AZ telefono Nr.