QUOTE(*Rosa* @ 2014 11 27, 18:13)
Goda darželyje po pietų miego apsivėmė.
Dar ir namie du kartus...Auklėtoja sakė,kad buvo riebūs šniceliai... Man kyla klausimas tada kokį š... valgo darželyje vaikai? Visur taip?
Ir dar norėjau paklaust ar normalu,kad vaikas po pietu miego apsiauna atbulom kelnėm,išvirkščiom kojinėn ar pėdutėm ir auklėtojos to nepastebi...čia normalu? Visiem taip? Nes man kyla klausimas,ką jos veikia? Ar neturi pastebėt ir liept persiaut?
mano visada pareina tvarkingai, tik kartais ne su savo kojinukėmis
pėdkelnių aš dar neaunu,tai nežinau,kaip su jom būtų. Namie aš kaip ir pantera - griebiu ir aprengiu pati
Kiek tekę pasiimti iš lauko, tai visada kelnės aukštai užmautos, megztukas sukištas, kad nugara nebūtų nuoga, visada kaklas tvarkingas, pirštinės užmautos. Mano auklėtojos iš viso superinės..ir Benas abi dievina
Dėl maisto - maniškis valgo viską ir jam skanu, o manau kaip ir visur, valgyklos darbuotojos su krepšiais namo pakrautais eina, tai tikrai dalis vaikam tenkančio maisto nukeliauja ne į jų lėkštutes. Vietoj kūdos mėsos daperka riebios, o tą likusią dalį kūdos - į savo krepšį. Užtat ir vemia vaikai nuo per riebaus maisto. Ir kaip tą sukontroliuoti