Sveikos,
Kas naujo?
Mes jau beveik sveikos. Dar nusikosti mergina,bet jau retai. Dabar abi atostogaujam namie...
QUOTE(*Rosa* @ 2014 11 04, 10:30)
Sveikos,
Kas naujo?
Mes jau beveik sveikos. Dar nusikosti mergina,bet jau retai. Dabar abi atostogaujam namie...
Kas naujo?
Sveika, na smagu girdėti,kad jau sveika panelė.
O gero kas....nu oras va geras...ir žada visą mėnesį gerą
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2014 11 04, 12:02)
Sveika, na smagu girdėti,kad jau sveika panelė.
Lėksim į laukutį ta proga,kad oras Reikia kuitukų apžvalgą padaryt...
QUOTE(*Rosa* @ 2014 11 04, 13:04)
Dar turiu klausimuka...kokias tapkytes perkat į darželį žiemos sezonui,kad butų šiltos,patogios ir kojytė neprakaituotų? Mes po namus tai tokias nešiojam:
aš tai darželiui nupirkus va tokias, Sterntaler firmos vilnones, nu tai super. Kojytė nešunta, lenvos ir patogios.
Maniškis visada nešioja sportbatukus su lipukais. Dabar tokias tapkes guminiais padais nupirkus, nes tuos lipukus suplėšė.
Man toliau dilema.. Ginė mano išėjo į tą pačią kliniką, kur ir Kezienė... Nu tai eičiau aš paskui ją, bet tai ką ten iš šeimos daktarų rinktis, taip norėjau jau nuo šitos pabėgt...
Man toliau dilema.. Ginė mano išėjo į tą pačią kliniką, kur ir Kezienė... Nu tai eičiau aš paskui ją, bet tai ką ten iš šeimos daktarų rinktis, taip norėjau jau nuo šitos pabėgt...
Labas vakarėlis
Mano fėja daže su ale kroksiukais vietoje tapkių laksto. Nesušala. O namie visai be tapkių
Mano fėja daže su ale kroksiukais vietoje tapkių laksto. Nesušala. O namie visai be tapkių
Sveikos,
Dziugu, kad sveiksta ligoniukai
mes jau i darbo liaudi isipiesem, ariu kaip jautis, namie kaip citrina issunkta .... bet faina
Mano mazius nesioja jau antri metai vis kitas tos pacios siuvejos pasiutas tapkes (jau rodziau kazkada) pagal sezona, db kailinis padukas ir siltesnes, lengvai apsiauna, patogios, siltos ir graazios
Dziugu, kad sveiksta ligoniukai
mes jau i darbo liaudi isipiesem, ariu kaip jautis, namie kaip citrina issunkta .... bet faina
Mano mazius nesioja jau antri metai vis kitas tos pacios siuvejos pasiutas tapkes (jau rodziau kazkada) pagal sezona, db kailinis padukas ir siltesnes, lengvai apsiauna, patogios, siltos ir graazios
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2014 11 04, 16:12)
aš tai darželiui nupirkus va tokias, Sterntaler firmos vilnones, nu tai super. Kojytė nešunta, lenvos ir patogios.
Kokios fainutės... Tik ar neslidžios?
QUOTE(Vandene @ 2014 11 04, 20:03)
*Maniškis visada nešioja sportbatukus su lipukais. Dabar tokias tapkes guminiais padais nupirkus, nes tuos lipukus suplėšė.
**Man toliau dilema.. Ginė mano išėjo į tą pačią kliniką, kur ir Kezienė... Nu tai eičiau aš paskui ją, bet tai ką ten iš šeimos daktarų rinktis, taip norėjau jau nuo šitos pabėgt...
**Man toliau dilema.. Ginė mano išėjo į tą pačią kliniką, kur ir Kezienė... Nu tai eičiau aš paskui ją, bet tai ką ten iš šeimos daktarų rinktis, taip norėjau jau nuo šitos pabėgt...
*Negaliu Godai nieko aut su guma,nes išsitraukia šlapias kojas. Buvau nupirkus konversiukus ir tapkytes guminiais padais,nusiauna kojos šlapios.
**Va,va...man tai visai gera žinia,kad Rutkauskienė perėjo į INMEDIKĄ. Galvoju,kad tik vaikus perašysiu į kitą klinika,o pati gal dar liksiu.
QUOTE(Ingutevi @ 2014 11 04, 20:06)
Labas vakarėlis
Nežinau su crocsiukais man atrodo šalta būtų...
QUOTE(*panteRa* @ 2014 11 04, 20:43)
Gal gali kontaktais pasidalint? Pamenu rodei,lyg odinukės tokios?
QUOTE(*Rosa* @ 2014 11 04, 21:20)
Kokios fainutės... Tik ar neslidžios?
tikrai neslidžios. O va aš irgi neaunu jokiais guminiu padu, nes gaila vaiko kojos, nes šunta ir kojytė visada drėgna. Aš pati nemėgstu kai koja drėksta o vaikui visą dieną išbūti tokia avalyne, tai tikrai negerai.
Nežinau, nu normalūs tie sportbatukai
Va tokio tipo turėjom nuo pernai
O dabar nupirkau greitai maksėj panašias tapkytes, toks į džinsinį panašus audinys, atviresnės už tuos sportbatukus. Nieks mums ten neprakaituoja, tai ir nesuku galvos.
Va tokio tipo turėjom nuo pernai
O dabar nupirkau greitai maksėj panašias tapkytes, toks į džinsinį panašus audinys, atviresnės už tuos sportbatukus. Nieks mums ten neprakaituoja, tai ir nesuku galvos.
QUOTE(Vandene @ 2014 11 05, 10:42)
Nieks mums ten neprakaituoja, tai ir nesuku galvos.
nu nesuprantu, kaip gali neprakaituoti kojos, visą dieną būdamos gumoje ? Jei man reikėtų visą dieną su sportbačiais prabūti - nu išprotėčiau. Gi nekvėpuoja koja. O čia vaikas laksto