QUOTE(*Rosa* @ 2014 10 21, 09:38)
Benuką riebalinis sluoksnis šildo o Goda vieni kaulai...
Papildyta:
Jūs man pasakykit kuo tą kosulį numalšint???? Kosti ištisai,neužsičiaupia...iki vėmimo...išprotėsiu...
Papildyta:
Jūs man pasakykit kuo tą kosulį numalšint???? Kosti ištisai,neužsičiaupia...iki vėmimo...išprotėsiu...
na žinok pamatytum Benuką, tai riebaliuko praktiškai nėra. Stambių jis kauliukų ir aukštas.
Gal jai sloga teka į gerklę ? vis plauk jūros vandeniu ir siurbk, jei pati neišpučia.
QUOTE(*panteRa* @ 2014 10 21, 09:54)
Sveikos,
Koks smagus suaktyvejimas kava net smagiau geriasi
Kalbate apie imuniteto stiprinima - as per vasara nieko savo vaikinam nedaviau, o nuo rugsejo pradejom vel equazen zuvu taukus gerti, dar vis biciu duoneles uzkandam ir liuks.
Linkiu geru rezultatu ir optimizmo
Apatiniu neturiu net ilgom as renkiu apatine trumpom rankovem, medvilnine ilgom ir treninginem kelnem, puskojinem ir dzemperiuku, kepuriukas viensluoksnis, kaklaskare ir striukyte. Darzely nurengineja juos, kam per silta. Maniskis linkes i silima, o ir vietoj nenustygsta
Kaip su Kaledom darziuky? mums 12.15 15 val. Temos dar nezinom. Sravu data aiski, Kaledseni galim rezervuotis.
Koks smagus suaktyvejimas kava net smagiau geriasi
Kalbate apie imuniteto stiprinima - as per vasara nieko savo vaikinam nedaviau, o nuo rugsejo pradejom vel equazen zuvu taukus gerti, dar vis biciu duoneles uzkandam ir liuks.
Linkiu geru rezultatu ir optimizmo
Apatiniu neturiu net ilgom as renkiu apatine trumpom rankovem, medvilnine ilgom ir treninginem kelnem, puskojinem ir dzemperiuku, kepuriukas viensluoksnis, kaklaskare ir striukyte. Darzely nurengineja juos, kam per silta. Maniskis linkes i silima, o ir vietoj nenustygsta
Kaip su Kaledom darziuky? mums 12.15 15 val. Temos dar nezinom. Sravu data aiski, Kaledseni galim rezervuotis.
per vasarą ir aš nieko nedaviau o dabar dar šaltalankio ir svarainio sulčių paduodu ir tą vit C. ai ir užpakalį kas vakarą labai vėsiu vandeniu plaunu - nu tipo grūdinu
Ilgom rankovėm rengiu, nes sakė auklėtoja,kai išrengia gulti, tai vėsoka būna. bet aš matai jokio džempo nerengiu, tai tas ant to sueina. Dabar tų vilnonukių įsigijau,tai super. plonytės , šiltos ir neprakaituoja.
Kalėdos dar pas mus neapkalbėtas reikalas. Dar bus susirinkimas ta tema.
Ar esat kuri vaikams pirkus Demar batus ? ar tikrai jie tokie šilti kaip rašo ?