QUOTE(Danguoliukas33 @ 2014 10 07, 06:27)
Labas alabas, aš čiaaaaa gyvaaaa nors nelabai. Gerklė jau trečia savaitė skauda, ir čiulpiu ir purškiu, nu negerėja, balsas kaip chronės,
Benas daržan irgi noriai eina, vadas jis ten ,stroina vaikus kaip reikiant, aišku ir įkala vis kuriam nors. karingas ale ir į ką
Lovos mes irgi laukian naujos, nes lovytė jau išaugta tai dabar gulim abu kartu...apsikabinam ir parpiam..nu fainumas .Viskas liuks, tik labai tingi keltis mano vaikinas...nu jau kol iškrapštau iš lovos tai ochhhh
O šiaip tai viskas normaliai..darbe šilta labai, namuose jau vėsoka, ale kiek čia to vakaro - devintą į lovą lendam o ten šilta
Benas daržan irgi noriai eina, vadas jis ten ,stroina vaikus kaip reikiant, aišku ir įkala vis kuriam nors. karingas ale ir į ką
Lovos mes irgi laukian naujos, nes lovytė jau išaugta tai dabar gulim abu kartu...apsikabinam ir parpiam..nu fainumas .Viskas liuks, tik labai tingi keltis mano vaikinas...nu jau kol iškrapštau iš lovos tai ochhhh
O šiaip tai viskas normaliai..darbe šilta labai, namuose jau vėsoka, ale kiek čia to vakaro - devintą į lovą lendam o ten šilta
I gerkle Miramile purskiausi ir zinok stebuklingai praejo, pabandyk
O Benas ne didziausias grupej ir apimtim ir metais? maniskis tai kaip milzinas halkas, nors amzium vos ne jauniausias bet lyg nesiboksuoja, bent nesiskunde niekas, o va pats tai grizes du kartus apkandziotas, tai man taip keista pasirode nejau ir antraji reiks mokinti gintis
QUOTE(Ingutevi @ 2014 10 07, 06:31)
O aš baisiai užsiėmusi namų šeimininkė
Svarbu nenusivylusi
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2014 10 07, 13:27)
mažum kada kokį susimatymą darom, ką
Su vaikais, be vaiku, per pietus, po darbu???
QUOTE(era27 @ 2014 10 07, 16:05)
Sakai jau prasideda tas britkus laikas? Kažkaip aš dar nejaučiu to Namie šilta, darbe šilta. Man britkus laikas tada, kada anksti temsta, vėlai švinta. Dabar dar viskas normaliai. Britkumas dar ateityje laukia, po kokių 2-3 sav.
Visi lovas keičia. Užaugo jau tie mūsų "mažiukai" (kurios neturim mažesnių). Maniškis ir jau kelios savaitės miega naujoj, didelėj lovoj.
Maniau, kad jau nesuksim laiko, ale pasirodo suksim.... rytai bus is viso bele kas....
Jo jo, isaugo jau musu runciai vaikiskas grotuotas loveles