Labas,
Gyva ir as
Panos darzeli, tik siandien ryte suzinojau, kad pas maze grupeij vakar susirgo vienas vaikas vejaraupiais, tai dabar laukiu ar susirgs maze ar ne. Grupeij paskelbtas karantinas. Pernai labai saugojau mergytes, kad neuzsikrestu ir brolio neuzkrestu, o dabar kai bus pamatysim.
Mazius judrus labai, ropoja, atsistoja vaikscioja isikibes i spinteles, nusileidzia ant uzpakalio, nuropoja prie kitos vietos ir vel stoja ir vel lipa
Ingutevi, sveikinu
QUOTE(antoniene @ 2014 10 07, 11:48)
Ingutevi, sveikinu
Dėkui
Šaunuolis mažius, kad tyrinėja aplinką
QUOTE(Ingutevi @ 2014 10 07, 12:16)
Jau guza uzsistate siandien betyrinedamas
QUOTE(antoniene @ 2014 10 07, 14:08)
Jau guza uzsistate siandien betyrinedamas
Galiu "'paguosti" ne paskutinį
mažum kada kokį susimatymą darom, ką
QUOTE(*panteRa* @ 2014 10 07, 07:04)
chmmm, darzeli kur salia ausros gatves, ale va dabar nei gatves nei darzelio pavadinimo neatgaminu
QUOTE(antoniene @ 2014 10 07, 11:48)
tai dabar laukiu ar susirgs maze ar ne.
Mazius judrus labai, ropoja, atsistoja vaikscioja isikibes i spinteles, nusileidzia ant uzpakalio, nuropoja prie kitos vietos ir vel stoja ir vel lipa
jei jau susirgs, atsivesiu savo dicki
saunuolis mazius
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2014 10 07, 15:27)
Labas,
Matai šūktelėjai ir visos atsiliepė Visos gyvos
Sakai jau prasideda tas britkus laikas? Kažkaip aš dar nejaučiu to Namie šilta, darbe šilta. Man britkus laikas tada, kada anksti temsta, vėlai švinta. Dabar dar viskas normaliai. Britkumas dar ateityje laukia, po kokių 2-3 sav.
Visi lovas keičia. Užaugo jau tie mūsų "mažiukai" (kurios neturim mažesnių). Maniškis ir jau kelios savaitės miega naujoj, didelėj lovoj.
QUOTE(*panteRa* @ 2014 10 07, 06:04)
Prasideda tas britkus laikas... galetu kurti jau.... darbe brrrr, ne kuo redytis neismanau.
Danguoliuk, Era, Igutevi kaip jus???? gyvos???
Danguoliuk, Era, Igutevi kaip jus???? gyvos???
Matai šūktelėjai ir visos atsiliepė Visos gyvos
Sakai jau prasideda tas britkus laikas? Kažkaip aš dar nejaučiu to Namie šilta, darbe šilta. Man britkus laikas tada, kada anksti temsta, vėlai švinta. Dabar dar viskas normaliai. Britkumas dar ateityje laukia, po kokių 2-3 sav.
Visi lovas keičia. Užaugo jau tie mūsų "mažiukai" (kurios neturim mažesnių). Maniškis ir jau kelios savaitės miega naujoj, didelėj lovoj.
QUOTE(3grazke @ 2014 10 07, 17:57)
chmmm, darzeli kur salia ausros gatves, ale va dabar nei gatves nei darzelio pavadinimo neatgaminu
saunuolis mazius
saunuolis mazius
Šaltinėly?
Laba diena
aciu, paguodei
Papildyta:
ok.
Papildyta:
sutarem
QUOTE(Ingutevi @ 2014 10 07, 14:23)
Galiu "'paguosti" ne paskutinį
aciu, paguodei
Papildyta:
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2014 10 07, 15:27)
ok.
Papildyta:
QUOTE(3grazke @ 2014 10 07, 17:57)
sutarem