Sveikutės.
Agnė vakar su ašarų pilnom akim pasiliko. Ir tai auklytė nusikalbino ir nusivedė. Valgyti tai gi maistas - šventas reikalas pamiršus buvo per visą vasarą. O šį rytą tik greičiau dūmė, aiškindama, kad darželis jos pasiilgo
QUOTE(Ingutevi @ 2014 09 02, 10:36)
Sveikutės.
Agnė vakar su ašarų pilnom akim pasiliko. Ir tai auklytė nusikalbino ir nusivedė. Valgyti tai gi maistas - šventas reikalas pamiršus buvo per visą vasarą. O šį rytą tik greičiau dūmė, aiškindama, kad darželis jos pasiilgo
smagu,kai vaikas lekia daržan su noru
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2014 09 02, 13:36)
smagu,kai vaikas lekia daržan su noru
sutinku
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2014 09 02, 15:10)
kada eini pasiimti ?
baigiu kavą gerti ir važiuosiu. Paskui lėksim fūristo pamaitinti
Laba diena,
Visas ir visus su naujais mokslo metais
Mums pirma diena tiko ir patiko, antra diena jau maze isikibus i kelnes man buvo ir su asarytem..tuoj vaziuosiu parsivest is darzelio.
Sveria mano mazyte 11 kg, ugis 92 cm
Visas ir visus su naujais mokslo metais
Mums pirma diena tiko ir patiko, antra diena jau maze isikibus i kelnes man buvo ir su asarytem..tuoj vaziuosiu parsivest is darzelio.
Sveria mano mazyte 11 kg, ugis 92 cm
Sveikos krepšinio aistruolės,
Ateinu pasidžiaugt,kad adaptacija darželyje vyksta puikiai... Jau antra diena lieka darželyje pietų miegot.Šendien ryte su tokiu dideliu noru išėjo,man butuką davė,pamojavo... Nu tikiuosi taip ir toliau bus. Kad tik sirgt daug nepradėtume dabar bijau...
O namie kaip tylu...
Ateinu pasidžiaugt,kad adaptacija darželyje vyksta puikiai... Jau antra diena lieka darželyje pietų miegot.Šendien ryte su tokiu dideliu noru išėjo,man butuką davė,pamojavo... Nu tikiuosi taip ir toliau bus. Kad tik sirgt daug nepradėtume dabar bijau...
O namie kaip tylu...
Labas vakarėlis
Pirma savaitė darželyje pažymėta sloga
O dabar vėl klausiu - ką galit patarti, kas sudėlioja vaisius gražiai?
Labai reikia
Labai reikia
QUOTE(*Rosa* @ 2014 09 07, 21:58)
Man kai reikėjo tai užsisakinėjau bobturgyje,kioske
Labai ačiū
Viskas bus vaizdiškai parodyta rugsėjo gale
QUOTE(*Rosa* @ 2014 09 05, 12:50)
smagu,kad adaptuojas puikiai, o dėl ligų - bijok Tu nebijojus, bet bus tų ligų tikrai daugiau . aišku,labai linkiu,kad nebūtų, bet juk logiška - kontaktuoja su daug vaikų, kurie į darželį ateina ne visi sveiki.
QUOTE(Ingutevi @ 2014 09 07, 20:15)
Labas vakarėlis
Labai reikia
Labai reikia
vaje....vykit slogą
kas per reikalas pasakoji
QUOTE(Ingutevi @ 2014 09 07, 21:58)
ve ve....nu suintrigavai
labas rytas..eisim ir mes pas daktarus ligų ieskoti nosis Benui užsikišus trečia savaitė
Labas rytelis
Šiandien eisit jau?
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2014 09 08, 07:18)
.eisim ir mes pas daktarus ligų ieskoti nosis Benui užsikišus trečia savaitė
Šiandien eisit jau?