Įkraunama...
Įkraunama...

Suvalkijos mažyliai

QUOTE(*panteRa* @ 2014 08 28, 14:26)

O kodel daznas svecias?  g.gif  problemu kyla ar cia tavo kuruojama mokykla gal? kas per temos paskaitu?

nenusigask biggrin.gif sita mano kuruojama, tai ir paskaiteles vedamos (sitos pagal vaiku amziu ir aktualuma kalbama) ir problemeles sprendziam...

gal nieks nesupyks, kad parodysiu ka veikiam mes mokyklose blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3grazke: 29 rugpjūčio 2014 - 10:14
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2014 08 26, 11:26)

lyskit visos iš po lapų, pasakokit kaip vaikai auga ?? kas gero ?

Sveikos, user posted image

Auga,auga tie vaikai... ax.gif Goda po vasaros 12,5 kg ir 105 cm Kiek gi paaugo mūsų bendraamžiai? mastau.gif Mums svorio tai trūksta,bet ugio tai gana normalaus jau mergina. ax.gif Nuo pirmadienio keliausim darželin...ech... ax.gif nauja patirtis ir mergaitei ir mamai... Savo dičkių nevedžiau į darželį,tai abiems bus pirmas kartas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rosa* @ 2014 08 29, 12:30)
Sveikos, user posted image

Auga,auga tie vaikai... ax.gif Goda po vasaros 12,5 kg ir 105 cm Kiek gi paaugo mūsų bendraamžiai? mastau.gif Mums svorio tai trūksta,bet ugio tai gana normalaus jau mergina. ax.gif Nuo pirmadienio keliausim darželin...ech... ax.gif nauja patirtis ir mergaitei ir mamai... Savo dičkių nevedžiau į darželį,tai abiems bus pirmas kartas. smile.gif

mano vyrukas trečiam gimtadieniui svėrė 17 kg ir buvo 101 cm ūgio. Nu Godutė tai jau manikienka gryna thumbup.gif

O dėl daržo nebijok, Tavo mergina bendraujanti, manau ji ten lengvai pritaps.
Maniškis antra diena grupėje vienas karaliauja, nes visi kiti vaikai ateis tik rugsėjo pirmą. Baiminaus,kaip jis bus ten vienas be vaikų - ale viskas liuks, visas dėmesys jam vienam, na o dėmesį ji labai mėgsta doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Laba,

QUOTE(3grazke @ 2014 08 29, 09:06)
nenusigask biggrin.gif sita mano kuruojama, tai ir paskaiteles vedamos (sitos pagal vaiku amziu ir aktualuma kalbama) ir problemeles sprendziam...

Nu liuks tada, kad tokie svietejiski esate thumbup.gif biggrin.gif parodziau dickiui fotkes, labai susidomejo, ypac tuo vaizdeliu, kur suo puola "zulika"-policininka biggrin.gif

QUOTE(*Rosa* @ 2014 08 29, 11:30)

Tikrai tikra manikenuke smile.gif mano runcius-sumo 104 cm 19 kg biggrin.gif toks kietas kaip akmuo, jau kai pila broliui i nugara kumsciu, tai net graudu ziuret...skirtingi mus vaikai kaip ugnis ir vanduo.
Sekmes startuojant mirksiukas.gif viskas bus ok smile.gif

QUOTE(Danguoliukas33 @ 2014 08 29, 11:44)
Baiminaus,kaip jis bus ten vienas be vaikų - ale viskas liuks, visas dėmesys jam vienam, na o dėmesį ji labai mėgsta  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ale kai pripras, tai rugsejo 1 bus nekas asobukui g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Rosa nu ūgtelėjus neblogai taviškė. Mano toks ni kažką - 101cm ir 16kg. Svoris visai neauga...nuo kovo nė gramo... man toksvaizdas, kad buvo paaugęs, bet per vasarą numetė...
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2014 08 29, 13:44)
mano vyrukas trečiam gimtadieniui svėrė 17 kg ir buvo 101 cm ūgio. Nu Godutė tai jau manikienka gryna  thumbup.gif

O dėl daržo nebijok, Tavo mergina bendraujanti, manau ji ten lengvai pritaps.

QUOTE(*panteRa* @ 2014 08 29, 15:45)
Tikrai tikra manikenuke  smile.gif  mano runcius-sumo 104 cm 19 kg  biggrin.gif 
Sekmes startuojant  mirksiukas.gif  viskas bus ok  smile.gif

QUOTE(Vandene @ 2014 08 29, 15:53)
Sveikos,
Rosa nu ūgtelėjus neblogai taviškė. Mano toks ni kažką - 101cm ir 16kg.

Oho...sunkiasvoriai mūsų berniukai. thumbup.gif Ydomu kaip mergaitės tokio amžiaus ? g.gif Nedaug čia mūsų tų panelių yra, Ingutevi panelė tai tikrai mums ne lygis... biggrin.gif Mergina ir iš stuomens ir iš liemens. thumbup.gif Dar antoniene ir Mikimauze paneles augina ir Vlk- Bonn,bet jos jau vos ne metais jaunesnė. ax.gif

Ačiū merginos už gražius linkėjimus.Mama daugiau baimių turi nei mergaitė. blush2.gif Mergaitė tai labai nori ir laukia.O kaip reiks eit bus matyt kaip bus... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rosa*: 29 rugpjūčio 2014 - 15:51
Reiškias mano mažiausias tik 99 cm, o svorio 15 kg.
Ir Kasparas gerokai pralenkė viskuo mus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(era27 @ 2014 08 29, 16:04)

Nea, ne tavo mažiausias smile.gif...mano. blink.gif .3m. 6 mėn. 95 cm ir 13 kg unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2014 08 29, 22:02)
Nea, ne tavo mažiausias smile.gif...mano. blink.gif .3m. 6 mėn. 95 cm ir 13 kg  unsure.gif

Tai gal tėveliai labai nedideli? g.gif
Atsakyti
Labas rytelis
Na tiksliai mano Agnė kaip milžinukė užaugus lotuliukas.gif 112 ir 23, atkelti mergą nuo žemės sunku, visa kaip švino pripilta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2014 08 29, 21:02)
Nea, ne tavo mažiausias smile.gif...mano. blink.gif .3m. 6 mėn. 95 cm ir 13 kg  unsure.gif

tai ką norėti, gi pati esi coliukė, tai ir vaikiukas nedidelis 4u.gif

Labas rytas.....kava lovoje...mmmm...faina wub.gif lotuliukas.gif Ką veikiat ?
Atsakyti
QUOTE(*panteRa* @ 2014 08 29, 15:45)
Nu liuks tada, kad tokie svietejiski esate  thumbup.gif  biggrin.gif  parodziau dickiui fotkes, labai susidomejo, ypac tuo vaizdeliu, kur suo puola "zulika"-policininka  biggrin.gif

nu mums prevencija priklauso, aisku tos prevencijos padarom daugiau, nei reikalaujama is musu, nes mokyklos vis praso, negali atsakyt...., o suniukai ir kolegos padeda mums kai paprasom..., vienas suo - policininkas netgi kalvarijos, ne musu....ji labai retai, bet gaunam...

QUOTE(era27 @ 2014 08 29, 17:04)

ne tavo vienos maziukas, mano ziogas irgi mazas..., ugis 98, o sveria 14.5 ax.gif
Atsakyti