QUOTE(je t'aime @ 2014 05 03, 15:23)
vaje, nesitikejau, kad taip greit gausi, anakart gal savaite atvirukai keliavo o man taip gera buna piest tuos atvirukus, kai ju nedaug buna, tada iskrapstau iki detaliu. labai tobula tada, kai reikia atsiribot nuo visokiu neigiamu dalyku, suveikia kaip meditacija. et, ir dar kokio grazumo vakaras buvo, kai piesiau sita ir dar kelis atvirukus, mano stalas priesais langa stovi, pries akis - saulelydis, kambarys visas istirpes toj sviesoj, vanduo, akvarele, darbinis, bet malonus chaosas. kate minkstom letenelem ateina karts nuo karto, uzlipa ant stalo paziuret, ka as ten su tais teptukais, tusinukais veikiu pats atviruku siuntimo procesas man jau dziaugsma teikia, o jeigu dar adresatas laimiiiingas...
kaip koks stebuklas nuskambėjo vis paskaitau ir paskaitau šitą postą
aš pavydžiu žmonėms kurie moka piešt aš labai mėgstu peckiot, bet visiškai nemoku, ir akvarėles išsitraukiu, ir pieštukus, ir kreideles, peckioju byleka, gaunasi labai baisiai bet pats procesas bent veža, tik gaila, kad rezultatas būna vertas šiukšliadežės jei noriu rezultato, kaip mažas vaikas išsitraukiu spalvinimo knygele ir paspalvinu tada bent vaizdas kažkoks gaunasi