QUOTE(Iks @ 2014 05 02, 20:42)
Opšra, aš, kaip ir Tu, skęstu apmąstymuose, ar tik Tu neskęsti juose Tai va, Neskęsk. Dar paaiškės, kad jūra ši iki kelių Jei išgąsdinau kartais su savo grasinimais muštruoti, tai atsigąsdink Nubraukus juokelius, normali Tavo pradžia. Prašau suteikti tetoms džiaugsmo išvysti, kas bus toliau Pasilieku laukti prie žydrųjų ekranų.
Neišgąsdinai, tikrai ne Man kažkoks stebuklas, kad štai yra daug protingesnių už mane žmonių, kurie va laukia manęs (manęs - kvailo viščiuko!!!) prie savo žydrųjų, kad kreipia dėmesį į visą tą briedą, kurį keliu, kad tiki, jog iš manęs kažkas gali užaugti, ir visai neblogo, ir tada - žinai gi, kaip būna - pasidaro baisu nuvilti (gal ne pats tinkamiausias žodis, kokie čia gali būti nuvylimai kažkokioj internetinėj erdvėj, kur niekas nieko niekam neprivalo ir taip toliau, ir panašiai, bet turbūt supranti, ką šituo žodžiu noriu pasakyti), tada norisi sau užsikelti kartelę labai aukštai, bandyti iššokti aukščiau bambos, o nė velnio nesišoka, tada pasijaučiu pačią save nuvylus, ir toks kvailas užburtas chamiako ratas sukasi.
Bet nieko, išsisuksiu, argi prastas iš manęs žiurkėnas?