na, štai ir aš su baltu lapu laukiu komentarų
Papildyta:
ir...su spygliukais
QUOTE(Alabama @ 2014 09 09, 14:39)
Kaip ir naujos, bet jau konkursui gal per senos:)
Nuostabūs, jausmingi darbai Temai lauksim naujų, tikiu, kad tikrai sulauksim
pagieza2, balionas, kad nepasiduodi. Su fokusu, manau, susitvarkei puikiai. Su šakute smagiau, ne taip sterilu. Fonas dabar vienspalvis, tik atkreipk dėmesį - kairėje pusėje, fone eina kažkokia siūlė, kuri kiek blaško... Pabandyk, kad ji nepakliūtų į kadrą...
QUOTE(o la la la @ 2014 09 09, 15:47)
Nuostabūs darbai Temai lauksim naujų, tikiu, kad tikrai sulauksim
pagieza2, balionas, kad nepasiduodi. Su fokusu, manau, susitvarkei puikiai. Su šakute smagiau, ne taip sterilu. Fonas dabar vienspalvis, tik atkreipk dėmesį - kairėje pusėje, fone eina kažkokia siūlė, kuri kiek blaško... Pabandyk, kad ji nepakliūtų į kadrą...
matau ir aš tą siūlę, tik nelabai suprantu kas ten nemoku dirbti jokia programa, kuria galėčiau panaikint tą siūlę - bučiau paslėpus
pagieza2
TAIP
p.s.
namų darbų negalima taisyti jokiomis programomis...
Papildyta:
ir naujam konkursui, tiesa, nuotrauka ne visai nauja, sekmadienio, bet fotografuota savo susikurtai temai - 'laukais ateina ruduo'
TAIP
p.s.
namų darbų negalima taisyti jokiomis programomis...
Papildyta:
ir naujam konkursui, tiesa, nuotrauka ne visai nauja, sekmadienio, bet fotografuota savo susikurtai temai - 'laukais ateina ruduo'
Ir as Pagiezai duodu taip.
Pagieža2, TAIP ir iš manęs, gali keliaut toliau Tik kitam namų darbe sužiūrėk visus fono trukdžius
Alabama, man kadras su lenta labai grožėjausi ne kartą jau. Visos trys foto savaip kabinančios, tam tikra nuotaika. Trečioje šviesa patinka ir aplinka, kurioje fotografavai dukrytę. Jeigu jau labai kabinėtis, tai norėtųsi, kad pirštukai būtų visai visai atpalaiduoti, nebūtų sulenkti jaustųsi visa relaxo esybė.
Saigha, kodėl dvi poros nuotraukoje? Naudojai tekstūra? gal pati gali plačiau savo mintį pakomentuoti? Mano požiūriu drabužiai per daug rėkia, ypač kairės poros.
Alabama, man kadras su lenta labai grožėjausi ne kartą jau. Visos trys foto savaip kabinančios, tam tikra nuotaika. Trečioje šviesa patinka ir aplinka, kurioje fotografavai dukrytę. Jeigu jau labai kabinėtis, tai norėtųsi, kad pirštukai būtų visai visai atpalaiduoti, nebūtų sulenkti jaustųsi visa relaxo esybė.
Saigha, kodėl dvi poros nuotraukoje? Naudojai tekstūra? gal pati gali plačiau savo mintį pakomentuoti? Mano požiūriu drabužiai per daug rėkia, ypač kairės poros.
ačiū už tris TAIP, tikiuos ne iš gailesčio čia man, nes aš nei kiek nesijaučiu skriaudžiama, juk mokytis atėjau
gotte - čia reali nuotrauką, pamačiau tokį rudeninį lauką, net nežinau, kas ten vasarą augo - žolės, ar kažkokios kultūros, bet toks - būtent "rudens jausmas" man žiūrint į tą lauką, nykimas, pabaiga, toksai "rudens turinys" ar "rudens tūris", net nežinau , koks žodis tikslesnis.. Porelės kodėl dvi? Gal norėjosi kažkaip parodyt tuos žmones - ir kartu, ir atskirai, ir atsiribojusius, ir kartu paskendusius tame rudens šabakštyne, jie ir susileja su juo, bet kartu savo jausmu, įsimylėjimu gyvi. Dėl drabužių.. nurengt buvo mintis, kad nesimatytų visai... bet gi - ruduo...
p.s. ir taip aš juos vos įkalbėjau ten lįst, viena mergaitė gyvačių bijo, liepė man prisiekt, kad jų ten nėra
p.s. ir taip aš juos vos įkalbėjau ten lįst, viena mergaitė gyvačių bijo, liepė man prisiekt, kad jų ten nėra
QUOTE(pagieza2 @ 2014 09 09, 15:02)
man tai labai horizontas čiuožia į kairę, tūrėtų būt tiesus
rarity, kai pamačiau foto su vaiduokliais iškart ausyse suskambo Balanescu Quartet - Insomnia nors tikriausiai, foto nėra daryta specialiai tam kūriniui...
QUOTE(saigha @ 2014 09 09, 16:58)
laukais ateina ruduo
Labai įdomus fonas, tačiau norėtųsi pažaisti diafragma.(pvz.) Dabar fone, prieky ir ant veidų žolių faktūra ryški. Dėmesys blaškosi viską apžiūrinėdamas. Poros per daug paskendę.
Dar šioje nuotraukoje norisi balanso arba simetrijos, nes dvi poros. Dabar dešinė nuotraukos pusė "sunkesnė" už kairiąją. Apie nuotraukos balansą daugiau čia.
QUOTE(saigha @ 2014 09 09, 14:58)
Negraziai pasakysiu, bet.
Nematau jokio nei rudens, nei jo jausmo.Matau labai nekokybiska darba, sabakstyna, nezinia ka darancius zmones(nebent ilinde i spyglius pasiglamoneti).
QUOTE(gotte @ 2014 09 08, 11:42)
Rarity, sveika, smagu matyt tavo darbelius Man dreams labai įstrigusi yra, jau flickr matyta ir analizuota...kažkuo jautri ši foto, kažkuo net bauginanti (čia jau mano asmeninės baimės seniems žaislams ), kažkuo miela.
Ačiū. Norėjau parodyti nostalgiją tam laikui, kai Vytauto parkas buvo mano antrieji namai
QUOTE(o la la la @ 2014 09 09, 11:09)
rarity, gražu Iš ties jaučiasi lūžis tavo fotografijoje.Smagu ir sveikinu su paroda
Ačiū. Užsuk kada apžiūrėti, jei laiko turėsi
QUOTE(korete @ 2014 09 09, 21:52)
rarity, kai pamačiau foto su vaiduokliais iškart ausyse suskambo Balanescu Quartet - Insomnia nors tikriausiai, foto nėra daryta specialiai tam kūriniui...
Ačiū, kad praplėtei mano žinias muzikoje - nežinojau šio kūrinio - nuostabus
Į rudenio ir ilgesio temą. Ne specialiai
Untitled by Irmoske, on Flickr
Jausmų atspindys
Ištirpę nakties apžavai
Kamanės sparne