QUOTE(sayonara @ 2014 09 08, 23:27)
Man tai atrodo, kad aš daug metų bandžiau, bet elementariai atsibodo įrodinėti, kad ne tik man to reikia. Juk jeigu žmonėms negerai, tai reik daryt, kad būtų geriau. Tai va, linkiu sėkmės, nebeturiu resursų ginčytis, gal kada jų vėl atsiras kažkam daugiau. Entuziastų visada atsiras, senių vietą lai užima nauji seniai. Gal kokie nors seniai trukdo kažkam čia būti ar sugrįžti, tad šiandien gera proga atsinaujinti.
Taigi niekas neprašo ginčytis dėl nieko, niekam čia nieko nereikia įrodinėti...pavargai - neįrodinėji, nori įrodinėji...nenori nerašai, nori rašai... aš galiu pasakyt savo nuomonę, tu savo...abi iš mūsų išeinam ir pareinam kai norim ir daryt galima ką norim... be jokių išankstinių pranešimų. Gi viskas taip paprasta.. nei čia kažkas kažkokias vietas turi užimti nei nuo tavo pasakymo tas priklauso... lyg šiandien pasakysi, kad senių vietą kažkas turi užimti ir taip ir įvyks.
Say, visad šaipeisi iš tų "Ate. Išeinu. Linkiu sėkmės", o dabar pati taip darai? Kam? Todėl, kad gotte turi kitą nuomonę apie estetiškus ND...jei kažkas turi kitą nuomonę, tai reik pūst iš forumo ir dar nepamiršt garsiai apie tai pranešt. Kad atsirastų maldautojų.
Aš tikrai tiek savo laiko tam forumui neaukoju, tai man gal bus paprasčiau savo nuomonės nebereikšt. Nenoriu kad kažkas pultų kažko maldaut, kad nebūtų čia perversmų. Dabar gailiuos, kad išvis kažką rašiau... be ryšio čia gavosi viskas..