Sveikos
Labai noriu išmokti fotografuoti, bet visai esu nieko neišmananti. Tikiuosi, padesite
Turiu neseniai nusipirkusi fotoaparatą, skaitmeninį. Na, ir gaila man, graužiuosi, kad negaliu išnaudoti jo funkcijų (o gali jis tikrai daug - taip sakė draugas, susidraugavęs su fotografija). Dabar naudoju funkciją "auto" nes kitaip neišeina nieko gražaus nufotkinti Na, dar esu atradusi SCN rėžimą, kur fotoaparatas pats parenka kažkokius nustatymus - tereikia pasirinkti "portretas", "greitai judantys objektai", "kraštovaizdis" ir t.t. Dar moku naudoti rėžimą ART, kuomet fotoaparatas pats "pafotošopina" nuotraukas. Pvz padaro ryškesnę, išplaukusią, sepia, konturą išryškina, padaro kaip nupieštą ir pan. Na ir ties tuo mano žinios baigiasi. Prašau pagalbos
Sveika,
prašom į pirmą puslapį, ten daug išminties ir ND aprašymai
prašom į pirmą puslapį, ten daug išminties ir ND aprašymai
QUOTE(Suprem @ 2014 06 21, 08:22)
BLYN....
Nesuprantu, kaip as jo nepastebejau...
Kazkaip pasijungiau tema, perverciau kelis puslapius... Matyt netycia nuo antro puslapio pradejau skaityti... Jetau, geda...
Aciu
IKS! Kaip nufotografuot natiurmortą komandiruotėj? Per pietų pertrauką pabėgt į muziejų... Natiurmortas.Muziejaus variacija.
QUOTE(saigha @ 2014 06 22, 01:16)
IKS! Kaip nufotografuot natiurmortą komandiruotėj? Per pietų pertrauką pabėgt į muziejų... Natiurmortas.Muziejaus variacija.
Saigha, pasikartosiu - ir vienas lauke karys! Va, pavydėtinas užsispyrimas, žmogus net būdamas komandiruotėje nebando nuo "namų darbų" nusiplauti
SAVAITĖS TEMA (Nr.6)
NUOTRAUKA NUOTRAUKOJE
Negausiems dalyvautojams suteikiama absoliuti laisvė, tik fotografuokite
QUOTE(pepa @ 2014 06 22, 22:50)
Labas vakaras visiems .Na as ir vel bandau antraji ND atsiskaitineti ir jeigu kazkas negerai,gal galetumet paaiskinti klaidas .
įkelk mažesnes foto
pasirinkčiau mažiau "kaprizingą" gėlę, su mažiau žiedelių, be visokių "atsišakojimų", jau iškart toks chaosėlis kadre atrodo. Gal įdomesniu kampu bandyk nufotografuoti.
Techniškai kaip ir gerai, matosi, kaip diafragma įtakoja foną.
Sveikos!
Ieskome fotografo savo vaikuciu krikstynoms rugpjucio 16d., Anyksciuose. Gal butu norinciu iamzinti musu svente? (ne uz dyka). Tiesiog visa laika planavom krikstyti sekmadieni, tad masciau, tokia diena fotografa surasti nebus sunku, o planai pasikeite ir dabar nieko neberandu, kas man tiktu ir patiktu...Tad laukciau pasiulymu i AZ aciu!
Ieskome fotografo savo vaikuciu krikstynoms rugpjucio 16d., Anyksciuose. Gal butu norinciu iamzinti musu svente? (ne uz dyka). Tiesiog visa laika planavom krikstyti sekmadieni, tad masciau, tokia diena fotografa surasti nebus sunku, o planai pasikeite ir dabar nieko neberandu, kas man tiktu ir patiktu...Tad laukciau pasiulymu i AZ aciu!
Laba,kaip suprantu jau negaliu sumazinti nuotrauku .Dekui mamagute uz komentara,radusi laiko pabandysiu dar kazka fotografuoti,nes geles kurias turiu visos tokios pasisiause .
Save, kt. vilniečius ir Vilniaus svečius skatinu nepražiopsoti ir apsilankyti:
Antano Sutkaus parodoje
Pepa, sutinku su mamagutės pastabomis, esmė pagauta, tačiau akių itin nedžiugina
Antano Sutkaus parodoje
Pepa, sutinku su mamagutės pastabomis, esmė pagauta, tačiau akių itin nedžiugina
QUOTE(Iks @ 2014 06 26, 10:49)
Save, kt. vilniečius ir Vilniaus svečius skatinu nepražiopsoti ir apsilankyti:
Antano Sutkaus parodoje
Antano Sutkaus parodoje
faina, ačiū
buvot kas nors Art Vilnius fotografija pasigrožėti?
QUOTE(sayonara @ 2014 06 26, 12:22)
Kaip gali nebūti
Vat, jei spėsiu, užsuksiu ir į Sutkaus parodą
O čia vat akimirkos iš Art Vilnius'14:
Laba visiems Taip retai be užsuku, bet smagu paskaityti vis Jūsų plepėsius