gera diena
QUOTE(Maggie @ 2014 06 04, 09:33)
1TB
tokia dezute, didesne uz delna
kai ji jungiu, sako man, u must format before use it. Tad isjungiau ir keleta menesiu taip buvo. Galbut isvis neimanoma atgauti info jau?
žinok kažkoks šūdas būna su tais išoriniais hardais, jį pasijungi prie kompo kažkiek ten tų kartų ir paskui jis kaip koks debilas tau ima vis kartoti, kad suformatuotum prieš naudojimą, o suformatuoji ir ate valinskai
nežinau, mes vieną hardą tokį praspyrėm, o dabartinis naujasis jau irgi pradėjo durniuoti po truputį, pvz norint atjungti jį nuo kompo vis meta, kad "still in use"
pas mane info dvigubai būna - kompe ir harde ta pati, tai bandau tokiu būdu saugotis nuo netikėtumų. Tai jegu hardas norės formatuotis, tada po formatavimo iš kompo vėl kopiją į hardą darysiu.
Aš vakar dariau studijinę fotosesiją, su profesionaliu studijiniu apšvietimu 8 valandas, šiandien dar tris valandas su kitu modeliu, nu žinokitės kaip sunku su tom visom lempom... vakar pvz pavyko padaryti tokį rūkelį, tipo kaip saulės efektą, šiandien to paties niekaip nepavyko
gerai, kad grupiokė padėjo visur kur.. ir modelį gražų atsivežė šiandien
parodysiu kažką kai perkelsiu į kompą...gal parodysiu
baisiai ne SM'inis formatas ten
Aš tik va po tokių bandymų įgaunu šiek tiek daugiau patirties, bet tuo pačiu bandau save įsivaizduoti, kaip mane samdo kokiai nors fotesesijai ir stoviu aš kaip našlaitėlė tarp visų flešų, softboksų ir kitų studijinių reikalų ..nu dievaži - baimės būtų pilnos kelnės
labai svetimas kol kas man šitas reikalas...
Aš dar su tokiu klausmu: Žmonės, pasakykit, kokio dydžio (mažiausiai) reikia failo, kad spauda būtų graži ir kokybiška spausdinant A3 formatu? Ar užtektų 10-15 MB?