Na ką. Kol nesibaigė dar vienas pirmadienis... Pabandom iš naujo su
SAVAITĖS TEMOMIS..? Jei jau nesiseks 9 kartus iš eilės
, bus aišku, kad nėr ko brįsti į tą pačią upę.
Įžangai norėjau atnešti kokią nors lengvą, pusiau pramoginę, lengvai įkandamą temą. Bet tas lengvumas užstrigo kažkur klaidžiuose smegenų vingiuose
Tad.
Atnešu, kas šovė į galvą (vienintelis šūvis ir buvo
).
Šeštadienį lankiaus "Gabijos" choro jubiliejuje. Ir išgirdusi jų hitą "Mėtinė mergaitė", tiesiog akyse pamačiau kai kurių čia dalyvaujančių nuotraukas. Turėjo būti eilių+dainos iliustracija, bet neradau garso įrašo (muz. A.Klovos. ž. T.A.Rudoko), o savo namudinio įrašo gal jau geriau nesiūysiu
SAVAITĖS TEMA (2014-05-26 - 2014-06-02)
Eilių iliustracijaMĖTINĖ MERGAITĖ
Mano mėtinė mergaitė,
Tavo akys ledinukai.
Mano mėtinė mergaitė,
Tavo akys it ledukai.
Tu esi ledinė ledi,
Lūpoms prisiliest neleidi,
Negali manęs pamilti,
Tau pamilti reiškia mirti.
Tavo šaltis kvepia mėtom
Kvepia mėtom Tavo balsas,
Gal ir Tu mane mylėtum,
Jeigu būčiau ledas baltas. [T.A. Rudokas]
P.S. Hmm, be muzikos kažkaip visai kitaip (dusliau, blankiau) skamba. Anyway, jei nors kas sudalyvaus, iš karto siunčiu atviruką
--------------------------------------------------------------
Pritarčiau išsakytoms mintims apie Saighos išvestinę. Ir skubota, ir kiek per tiesmukiška, ir per marga, kad galėtum kabintis už kokios nors istorijos... Aš asm. labai atsargiai į kadrą įsileisčiau moderniąsias technologijas (mobiliuosius, kompus, grotuvus, ausines, planšetes ir pan.), į tokio pobūdžio kadrą - ypač
Išvestinę, manau, būtų galima vedžioti nebūtinai mechaniškai ir uoliai atkartojant anos nuotraukos elementus. Tai sunku, žinau-plaukiojau-tebeplaukioju
, bet bandyti verta...
Vienok, noriu atkreipti dėmesį, kad Saigha nuolatos aktyviai įsijungia į kone visas temos atrakcijas, laikinu, skatinu ir spaudžiu dešinę dėl to