QUOTE(Svajonė mūsų @ 2014 05 19, 19:41)
ŽINAU
koks skirtumas, blykstė yra blykstė , ji skleidžia šlykščią baltą "kietą" šviesą.
nu bet hey, cia TAVO nuomone, yra tikrai nemazai fotografu, kuriems blykste ne slyksti. nereikia taip primetineti ta
heita
QUOTE(Ka @ 2014 05 19, 18:17)
Aš dar kartą sakau, lauke net vidurdienio saulei spiginant galima išsisukti be tos nelemtos blykstės. Noro tik reikia turėti bandymams ir to "Valio! Man pavyko!" paieškoms.
Vienas iš patarimų - statyti žmones nugara į saulę. Dar vienas - eiti į šešėlį.
Ka geri patarimai tavo, bet pati zinai, jog galimybes buna ribotesnes, kai reikia suktis greitai. as visiskai myliu naturalia sviesa ir pati nenaudoju blykstes, bet suprantu, kad yra ivairiu fotografu, ivairiu nuomoniu bei stiliu. Toleruokim kitoniskuma.
QUOTE(Iks @ 2014 05 19, 10:53)
Apie reanimaciją. Kol išsikristalizuos kitos potemės, būtų galima imtis savaitinių temų, norinčių juk atsirado. Bet klaustukas dėl organizacinių dalykų. Kas tai kuruotų? Maggie? - dabar lyg retas čia paukštis... Ir nežinau, gal vienam žmogui paprasčiausia per sudėtinga kiekvieną mielą savaitę pasiūlyti naują ir įdomią idėją...
ir per sudetinga, ir, prisipazinsiu, nebespesiu - nors megau Jums kazka galvoti, ieskoti. rodos, susitaikiau su mintimi, kad nebeimu fotiko i rankas, bet dabar sakau su ranka ant sirdies, deja nepagelbesiu.
QUOTE(saigha @ 2014 05 17, 22:39)
su dukra sukūrėm net skirtingus pasakojimus apie ją : mano versija - naktį teatro kostiumai atsikelia ir patys, be aktorių, vaidina bežodes kostiumines drama
dukros - du įsimylėję, bet pasiklydę skirtinguose realybės sluoksniuose vaiduokliai, niekaip negalintys susitikt
as pritariu dukros pasakojimui.
QUOTE(gotte @ 2014 05 18, 00:57)
tu dar nezinai kas tikrai yra RAMU
uz kokio menesio cia bus kapu tyla
joooaa
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2014 05 17, 14:53)
fotospauda.lt
aciu, einu googlintis.
QUOTE(ich @ 2014 05 18, 19:18)
Zosse, tikrai taip, fotoaparatas visuose kadruose turi buti toje pacioje vietoje. Tavo pirmoji nuotrauka skiriasi nuo kitu dvieju.
ir siaip, sitie objektai visiskai pasimeta fone, man atrodo, dar galetum paieskoti kazko geresnio
o kas cia apskritai per objektai? ziurejau ziurejau, bet neiziurejau. pasimete fone. noreciau pataisyto darbo.