Susirinkau citatas, bet kažkoks nelabasis jas į Nelabiją nusinešė Tad iš atminties:
Gotte, manau, kad siūlymas patriukšmauti tokiuose "kapuose" nebus didelė šventvagystė Esu įsitikinusi, jei iš anksto nusiteiksime "kapams", tai ir turėsime tik 6 pėdas po žeme
Mamagute, Tu retorinius klausimus pamėgai, matau Tavo tema buvo superinė. tai faktas Kodėl ji vangiai skleidėsi, lieka neaišku, kita vertus, pati žinai, kad bandėsi daugiau nei 5, gal įstrigdino pavasaris? Sutinku, kad vietos interpretacijoms buvo į valias, bet gal - kartoju - pavasaris kiek suklaidino, tiek bekešinis, tiek apskritai - kam avitaminozė, kam amūras į paširdžius
Saigha, kažkaip neprisimenu tų gausių viešų egzekucijų Kita vertus, tema juk mūsų tokia - už vieną luptą 10 neluptų duoda. Taigi. Viskas pagal programą
Man asmeniškai tinka visi variantai. Man ir savaitinės temos ok, ir iliustracijos, ir kitokie žaidimai. Gal mažiau koliažai viliotų, jei būtų įprastinės formos, nes turėjom du projektus, vieną po kito, norėtųsi šviežienos. Mane asm. domintų pratęsimai, kai gamini nuotrauką, pasigavęs kokią nors detalę iš kito autoriaus nuotraukos, kai neprivalai suderinti, bet privalai kurti, sukti galvą ir pan.
O yra norinčių telepatiniais dalykais užsiiminėti?
Siūlyčiau tuomet double expo.
Siūlyčiau tuomet double expo.
Zosse, tikrai taip, fotoaparatas visuose kadruose turi buti toje pacioje vietoje. Tavo pirmoji nuotrauka skiriasi nuo kitu dvieju. ir siaip, sitie objektai visiskai pasimeta fone, man atrodo, dar galetum paieskoti kazko geresnio
As irgi noreciau savaitiniu temu. Nes ir pati daug reciau imu fotoaparata, tai nuotaikos ner, tai sviesos per mazai, tai minciu ner, tai negrazios nuotraukos...
As irgi noreciau savaitiniu temu. Nes ir pati daug reciau imu fotoaparata, tai nuotaikos ner, tai sviesos per mazai, tai minciu ner, tai negrazios nuotraukos...
O žiūrėkit, jei žmogus perkadruoja, tai kaip grąžinti fotoaparatą milimetras į milimetrą ton pačion vieton?
QUOTE(Ka @ 2014 05 18, 17:20)
double expo projektai man bene labiausiai patiko per visus tuos metus. aš tikrai už, tik ar pakaks juostininkų per temą? ar Tu ne apie juostą?
Aš apie juostą, apie juostą.
Mane asm. domintų pratęsimai, kai gamini nuotrauką, pasigavęs kokią nors detalę iš kito autoriaus nuotraukos, kai neprivalai suderinti, bet privalai kurti, sukti galvą ir pan.
[/quote]
Vat sutinku, man anksciau sis zaidimas taip pat labiausiai patiko
Del double expo, kazkaip labai nesizaviu, nes kiek esu badzius, tai dazniausiai rezultatai mane nuvilia. Nors su Say kai cia doublinom, tai labai gerai pavarem
Tai cia sakyciau vienintelis pasisekes kartas buvo
[/quote]
Vat sutinku, man anksciau sis zaidimas taip pat labiausiai patiko
Del double expo, kazkaip labai nesizaviu, nes kiek esu badzius, tai dazniausiai rezultatai mane nuvilia. Nors su Say kai cia doublinom, tai labai gerai pavarem
Tai cia sakyciau vienintelis pasisekes kartas buvo
QUOTE(Ka @ 2014 05 18, 20:14)
O žiūrėkit, jei žmogus perkadruoja, tai kaip grąžinti fotoaparatą milimetras į milimetrą ton pačion vieton?
Man atrodo reikia pasistengti suziureti, milimetrais neskaiciuosim, bet geriau, kad i akis nekristu. Daugumai puikiai pavyksta
Double expo ir man nepavyksta, o va Ka labai graziai moka
QUOTE(robobebras @ 2014 05 18, 09:17)
pabandyk pradzioj isjungti autofokusa - ar fotkina?
Jei nefotkina, tai gal turi is ko pasiskolint gripa arba distancini? Jei su gripu/distanciniu fotkina, tai greiciausiai parejo mygtukas. Neturetu labai brungiai kainuot pakeist. Na bet galutine isvada geriau pasakytu meistriukas, kai rankom paciupines.
Jei nefotkina, tai gal turi is ko pasiskolint gripa arba distancini? Jei su gripu/distanciniu fotkina, tai greiciausiai parejo mygtukas. Neturetu labai brungiai kainuot pakeist. Na bet galutine isvada geriau pasakytu meistriukas, kai rankom paciupines.
Jeee, auksas tu Turiu jam gripą, pabandžiau, ir fotkina Bandysiu nešti meistriukui, nes buvau jau "nurašiusi" jį, buvau įsitikinusi, kad užuolaidėlėm galas (senukas gi). Ačiū tau
QUOTE(tiomama @ 2014 05 18, 21:53)
Jeee, auksas tu Turiu jam gripą, pabandžiau, ir fotkina Bandysiu nešti meistriukui, nes buvau jau "nurašiusi" jį, buvau įsitikinusi, kad užuolaidėlėm galas (senukas gi). Ačiū tau
skaityciau ir skaityciau kaip man dekoja, jau desimt kartu perskaiciau
ner uz ka
Laba, aš niekur nedingau, tik turėjau atostogų. Primenu, esu atsiskaičius 1nd, 2nd ir 4nd. Bandau judėti su 3nd. - zoominimas:
Namų darbai nėra įdomiausias dalykas temai gaivinti, bet visgi laukiu nuomonių
Namų darbai nėra įdomiausias dalykas temai gaivinti, bet visgi laukiu nuomonių
QUOTE(Ka @ 2014 05 18, 17:20)
Jei prijungtumėt ir skaitmeną būtų super
Turiu juostinį, bet vis dar nedrįstu su juo...