Aš irgi buvau už Pandrę
Ačiū mamagute
QUOTE(Zosse @ 2014 05 14, 09:50)
Jei pasakysit, kad nuotraukos netinkamos, eisiu daryt namų darbų.
ND teks bet kuriuo atveju padaryt. kol kas matau, kad su technika ne problemos, o visa kita bus matyt po ND sėkmės su jais.
Gerai, ačiū, padarysiu.
QUOTE(Iks @ 2014 05 13, 20:29)
Gotte, o su kokiu objektyvu buvo Tavasis zenit'as? Man regis, nieko nemaišau, zenit'ą pati juk turi/-ėjai?
helios 44-M, Zenitas nebeveikia, o objektyvui reiktu sriegi pritaikyt ir pabandyti ant savo nikono nors sako ne kazka su nikonu buna heliosinis bokeh. tai vat taip ir stovi mano vargas Zenitas
sveikinu Pandre, nuotrauka nuostabi ir verta laimejimo
QUOTE(gotte @ 2014 05 14, 21:30)
helios 44-M, Zenitas nebeveikia, o objektyvui reiktu sriegi pritaikyt ir pabandyti ant savo nikono nors sako ne kazka su nikonu buna heliosinis bokeh. tai vat taip ir stovi mano vargas Zenitas
Matyt, ne taip supratau Tavo sakinį "aš pati nesu bandžiusi helios objektyvo". Turbūt kalbėjai apie jo supliusavimą su skaitmena , tad ir kilo tas klausimas. Aš irgi girdėjau, kad ypatingų stebuklų derinyje su nikonu neverta tikėtis, ypač turint m42 adapterį be korekcinio lęšio. Bet pabandyt vis tiek smalsu
Namų darbas Nr. 1
Sveikinimai pandrei
Aciu Say uz atviruka labai
Aciu Say uz atviruka labai
ND Nr. 2
Ei, ei, ei! Nešoliuok taip greitai. Pirma sulauk trijų Taip pirmajam namų darbui arba pageidavimų perdaryti.
Kodėl apskritai išėmei pirmą namų darbą? Ar čia tik man nerodo?
Dar vienas pastebėjimas - neiti pačiu lengviausiu keliu. Kadangi esi žmogus jau ne visai naujokas, žinai ir kas tas fokusas, ir tie trečdaliai, norisi, kad atneštumei išjaustus namų darbus. Gėlytes labai lengva nufotografuoti taip pasidėjus, bet norisi, kad tos gėlytės bent kiek įdomiau pateiktos.
Kodėl apskritai išėmei pirmą namų darbą? Ar čia tik man nerodo?
Dar vienas pastebėjimas - neiti pačiu lengviausiu keliu. Kadangi esi žmogus jau ne visai naujokas, žinai ir kas tas fokusas, ir tie trečdaliai, norisi, kad atneštumei išjaustus namų darbus. Gėlytes labai lengva nufotografuoti taip pasidėjus, bet norisi, kad tos gėlytės bent kiek įdomiau pateiktos.
QUOTE(sayonara @ 2014 04 29, 08:39)
FOTOGRAFIJOS PRADŽIAMOKSLIS[b]
[...]Namų darbus galite sukelti visus kartu arba po vieną.[...]QUOTE(Ka @ 2014 05 15, 18:32)
Ei, ei, ei! Nešoliuok taip greitai. Pirma sulauk trijų Taip pirmajam namų darbui arba pageidavimų perdaryti. [...]
Raktininkės, klaidinat tautą
QUOTE(Opšra @ 2014 05 15, 22:53)
Raktininkės, klaidinat tautą
kad lyg ir nėra nieko klaidinančio- arba sukeli visus ND iškart ( toj pačioj žinutėj)- ir lauki vertinimo , arba po vieną- ir po jo lauki vertinimo