Įkraunama...
Įkraunama...

Endokrinologas Vilniuje

QUOTE(kvietkas @ 2009 07 01, 20:50)
pati geriausia santariskese, o ir visam Vilniuje - Rasa Juskiene

Aciu labai aciuks.gif
Atsakyti
Užsirašiau pas Juškienę į Santariškes... Rugsėjo 25. Toloka dar. smile.gif
Atsakyti
Pries keleta savaiciu buvau pas gyd. Skuodyte privacioj klinikoj "Geromeda". Uz konsultacija ir echoskopija sumokejau 50 Lt. Viska paaiskino, parode. Zodziu, rekomenduoju. 4u.gif
Atsakyti
pritariu Rasa Juskienė thumbup.gif
Atsakyti
labutis. As cia naujoke, rasau pirma karta g.gif turiu tokia problema: labai prastai jauciuos, organizmas atrodo tarsi isderinta gitara,net kai lija man vis vien karsta, kraujospudis aukstas, pulsas paseles, prasidejo drebulys, nuo ranku, o dabar visas kunas virpa. pasidariau skydliaukes tyrimus(tragiski), uzsiregistravau i santareiskes rugsejo 3d, bet as neislauksiu. man rekomendavo Grigoni, bet jis atostoguose, tai uzsirasiau pas Skuodyte Geromedoj 2009.08.06d. dar girdejau geras gydytojas Sidlauskas. Patarkit pas ka kreiptis, padekit apsisprest g.gif
Atsakyti
tik ne pas Skuodyte..nezinau, kur norejai eiti pas Grigoni - i Santariskes ar i MDC? jei i pastaraji centra, ten konsultuoja ir gyd. I. Degutiene..greit pateksi i BAK'a ar Northway - ten dirba irgi geros gydytojos, tik nezinau ar nusiteikusi moketi pagal ju ikainius..Sidlausko nepazistu, tik vilniecius
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2009 08 04, 20:38)
tik ne pas Skuodyte..

Gal galima placiau? Nes teko lankytis pas ja siek tiek...
Atsakyti
o kodel ne pas Skuodyte? kiek teko girdeti jinai gera endokrinologe, o Grigonis atostogauna. bet Northway ir MDC man siek tiek per brangu
Atsakyti
Teko gyrdeti , kad savo noru uzsirasyti pas endokrinologa kainuoja 50 lt poliklinikoje verysad.gif .O nemokamai nebent siustu pediatras doh.gif . Ka daryti labai noriu pasitikrint pas endokrinologa , o jei nesutiks mano pediatras duoti siuntimo..Gal kas esate su tuo susidure?
Atsakyti
Labas vakaras. Ir aš norėčiau sužinoti kaip ten su tais siuntimais g.gif Prašiau savo gydytojos pas endokrinologą siuntimo, tai liepė pasidaryt kraujo tyrimą(dėl skydliaukės),kadangi jis geras,tai siuntimo negavau,nors norėjau ne tik dėl skydliaukės pas endokrinologą... Poliklinikos registratūroj pasakė,kad būtinas siuntimas blink.gif Tai kaip čia yra,reikia būtinai siuntimo ar gali šiaip žmogelis sugalvot ir užsiregistruot be siuntimo?
Atsakyti
QUOTE(zappy @ 2009 08 16, 20:16)
Labas vakaras. Ir aš norėčiau sužinoti kaip ten su tais siuntimais g.gif  Prašiau savo gydytojos pas endokrinologą siuntimo, tai liepė pasidaryt kraujo tyrimą(dėl skydliaukės),kadangi jis geras,tai siuntimo negavau,nors norėjau ne tik dėl skydliaukės pas endokrinologą... Poliklinikos registratūroj pasakė,kad būtinas siuntimas blink.gif  Tai kaip čia yra,reikia būtinai siuntimo ar gali šiaip žmogelis sugalvot ir užsiregistruot be siuntimo?

Mokamai konsultacijai galima ir be siuntimo
Atsakyti
Ačiū už atsakymą mirksiukas.gif
Atsakyti