Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(jurgita112 @ 2014 08 06, 11:24)
Didintos??? Nesioju m uzsakiau m rytoj tureciau gaut, velnias negi bus dideles g.gif

Drauge pirko melynas dabar plonesnes nesioja M o big kelenes eme S ir labai gerai tiko
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2014 08 06, 11:31)
Pasakys jie telefonu. Man taip pat išmatavo ir 24 ir 25 d. (nepamu kiek sakė cm.) tad lengviau buvo tinkamą pasirinkt.
Papildyta:

Didintos tikrai. Domėjausi vyrui kelnėm, tai pagal išmatavimus S dydis atitinka M gerą. Dar žinoma kaip mėgstatae dėvėt smile.gif
gal kam pravers išmatavimai
S dydis rudų su mažu pūkeliu (plonesnės): plotis per klubus apie 110 cm. ilgis 108 cm.
gal kuri turit rudas, kaži kaip realiai spalva ar tokia kaip vaikiškų brolio rudų ar skiriasi g.gif

Nu net pasitikrinau dėl tų kelnių dydžio biggrin.gif Tai aš matavausi XS garstyčių spalvos, nešioju S, tai man liuks jos, tik ilgos. O va draugės vyras pirko mėlynas M, jis ir nešioja M ir atrodė tobulai thumbup.gif
O rudų spalva, tai tokia pat kaip futbolisto( nes brolio nemačiau), tokia beveik juoda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2014 08 06, 15:21)
Nu net pasitikrinau dėl tų kelnių dydžio biggrin.gif Tai aš matavausi XS garstyčių spalvos, nešioju S, tai man liuks jos, tik ilgos. O va draugės vyras pirko mėlynas M, jis ir nešioja M ir atrodė tobulai thumbup.gif
O rudų spalva, tai tokia pat kaip futbolisto( nes brolio nemačiau), tokia beveik juoda mirksiukas.gif

As taip ir pagalvojau kad tu dydi susimaisei nes S tikrai dideles butu.
Atsakyti
QUOTE(Mergyte <3 @ 2014 08 06, 12:18)
jūs pasiskambinkite jiems ir pasiklauskit. Turi liniuotes ir išmatuos  unsure.gif o šiaip bus +0,5 cm turbūt  g.gif
Aš šiom dienom važiuosiu į ŠM kur yra parduotuvė, galiu užklaust "gyvai" 4u.gif

jeigu busit ir nebus sunku uzklauskit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2014 08 06, 16:24)
jeigu  busit ir nebus sunku uzklauskit  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif dar gyvai pati apčiuoinėt noriu biggrin.gif gal ir man patiks biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, gal zinote kur siuva idomesnes kepurytes vaikams?o gal SM kuri nare siuna kazka grazaus? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2014 08 06, 16:24)
jeigu  busit ir nebus sunku uzklauskit  mirksiukas.gif

Jūs gal įsigijot jau? Šian žiūrėjau 23 dydį, tai maždaug 14,5 cm. 24 dydžio nespėjau paprašyt - išpardavimai, tai neturėjo kada, labai nelindau į akis 4u.gif
Bet spalvytė, tai labai geltona pasirodė g.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš su klausimu.
Gal kuriai yra tekę parsisiuntus iš elfai.lt grąžint rūbelį? Ar nebuvo kokių bėdų? Noriu grąžint, bet nelabai kas bendrauja su manimi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergyte <3: 28 rugpjūčio 2014 - 17:55
QUOTE(Mergyte <3 @ 2014 08 28, 18:55)
Sveikos. Aš su klausimu.
Gal kuriai yra tekę parsisiuntus iš elfai.lt grąžint rūbelį? Ar nebuvo kokių bėdų? Noriu grąžint, bet nelabai kas bendrauja su manimi  unsure.gif

grąžinti neteko, bet bendrauja tikrai gražiai ir noriai. Gal išvykę kur, kažkaip nesitiki.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 08 29, 07:34)
grąžinti neteko, bet bendrauja tikrai gražiai ir noriai. Gal išvykę kur, kažkaip nesitiki.

nu ką aš žinau... mane tai sunervino jų bendravimo tonas unsure.gif atrašė, bet maždaug pati kalta unsure.gif o kai klausiau dėl pirkimo, tai taip, atrašinėjo maloniai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte <3 @ 2014 08 29, 07:59)
nu ką aš žinau... mane tai sunervino jų bendravimo tonas  unsure.gif atrašė, bet maždaug pati kalta  unsure.gif o kai klausiau dėl pirkimo, tai taip, atrašinėjo maloniai  lotuliukas.gif

Negaliu komentuoti nematydama abiejų pusių susirašinėjimo. na jei drabužėlis nebuvo individualiai jums siūtas, tai internetu pirktas prekes per 14 dienų galite grąžinti be jokių priežasčių (išskyrus tam tikras išimtis) ir pardavėjas neturėtų kažko prikaišioti.
Na plius šiandien buvo pas elfus pristatyta nauja kolekcija, gal tai įtakojo bendravimą su jumis, bet kokiu atveju sėkmės bendraujant ir bendradarbiaujant smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 29 rugpjūčio 2014 - 19:41
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 08 29, 20:40)
Negaliu komentuoti nematydama abiejų pusių susirašinėjimo. na jei drabužėlis nebuvo individualiai jums siūtas, tai internetu pirktas prekes per 14 dienų galite grąžinti be jokių priežasčių (išskyrus tam tikras išimtis) ir pardavėjas neturėtų kažko prikaišioti.
Na plius šiandien buvo pas elfus pristatyta nauja kolekcija, gal tai įtakojo bendravimą su jumis, bet kokiu atveju sėkmės bendraujant ir bendradarbiaujant  smile.gif

Gali visko būti. Viskas gerai, sutariau gražint 4u.gif
O iš jų pirkau paltuką iš naujos kolekcijos. Labai gražus ir visa kita, bet neapgalvotas praktiškumas. Visas paltukas dvigubos medžiagos, o nugara viengubos doh.gif nu nei du nei devyni tas jų sprendimas doh.gif
Atsakyti