Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(jurgita112 @ 2014 08 05, 19:36)
Kaip jus gaunat tas happeak 10 proc nuolaidas? As perku daznai internetu ir nemazom sumom, nuolaidu nesiulo g.gif

paskambinkite jiems, užregistruos gal g.gif šiaip parduotuvėse paprašius duoda. Šiaip nesiūlo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte <3 @ 2014 08 05, 20:50)
paskambinkite jiems, užregistruos gal  g.gif šiaip parduotuvėse paprašius duoda. Šiaip nesiūlo  unsure.gif

Aha...aciu supratau, rasysiu jiems, nes pirkom perkam ir pirksim 4u.gif
Atsakyti
[quote=zweika,2014 08 05, 15:15]
O devisi gerai, neblunka? O turite storesnes ar plonesnes?
[/quote

Jos nėra nei storos nei plonos, kaip ir rašo-su lengvu pūku g.gif o dėl dėvėjimo rolleyes.gif ..aš jas truputį kitam reikalui pirkau ax.gif , bet turiu suknelę tokios pat medžiagos, labai faina, bet ir dar neskalbiau tongue.gif Apskritai, manau, kad medžiaga kaip ir daugelio HP rūbų-faina.
Atsakyti
QUOTE(jurgita112 @ 2014 08 05, 19:36)
Kaip jus gaunat tas happeak 10 proc nuolaidas? As perku daznai internetu ir nemazom sumom, nuolaidu nesiulo g.gif

reikia prašyt nuolaidos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zweika @ 2014 08 05, 14:47)

Merginos gal kuri pirkote Big kelnes sau? Idomu, kaip dydis ar atitinka? Ar labai jos storo audinio?

as turiu ir Big kelnes praitos kolekcijos bet man jos sakyciau didintos nesioju S-M paprastai o ju kelnes emiau XS ir labai gerai tik ilgi teko trumpintis.medziaga superine ne nusunta ne traukiasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2014 08 05, 18:45)

Koki dydi turit ? Koks vidpadukas ?  mirksiukas.gif

24 d. viduje apie 15 cm.
Papildyta:
O tos kelnės kur storos su pūkeliu ar labai storos jos yra, kaip dėvisi?
Atsakyti
Labas mamos,

Gal galite patarti, kur ieskoti krikstynoms kostiumelio ir skraistes beveik 18 men berniukui? Nuziurejau pukupuku bet jie atsake, kad nespes pasiuti, nors atrodo, laiko dar ir ne tiek mazai like -menuo. Ieskau ko nors skoningo, ir ne per daug perkrauto.
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2014 08 05, 22:29)
as turiu ir Big kelnes praitos kolekcijos bet man jos sakyciau didintos nesioju S-M paprastai o ju kelnes emiau XS ir labai gerai tik ilgi teko trumpintis.medziaga superine ne nusunta ne traukiasi mirksiukas.gif

Didintos??? Nesioju m uzsakiau m rytoj tureciau gaut, velnias negi bus dideles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. @ 2014 08 06, 06:02)
Labas mamos,

Gal galite patarti, kur ieskoti krikstynoms kostiumelio ir skraistes beveik 18 men berniukui? Nuziurejau pukupuku bet jie atsake, kad nespes pasiuti, nors atrodo, laiko dar ir ne tiek mazai like -menuo. Ieskau ko nors skoningo, ir ne per daug perkrauto.

esu girdejus kad myle.lt siuva pagal užsakymus, bandykite parašyti jiems
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2014 08 05, 22:31)
24 d. viduje apie 15 cm.
Papildyta:
O tos kelnės kur storos su pūkeliu ar labai storos jos yra, kaip dėvisi?

Gal kas 25 dydi turit g.gif ? Kazin kiek vidpadukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2014 08 06, 11:46)
Gal kas 25 dydi turit  g.gif  ? Kazin kiek vidpadukas  blush2.gif

jūs pasiskambinkite jiems ir pasiklauskit. Turi liniuotes ir išmatuos unsure.gif o šiaip bus +0,5 cm turbūt g.gif
Aš šiom dienom važiuosiu į ŠM kur yra parduotuvė, galiu užklaust "gyvai" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2014 08 06, 11:46)
Gal kas 25 dydi turit  g.gif  ? Kazin kiek vidpadukas  blush2.gif

Pasakys jie telefonu. Man taip pat išmatavo ir 24 ir 25 d. (nepamu kiek sakė cm.) tad lengviau buvo tinkamą pasirinkt.
Papildyta:
QUOTE(jurgita112 @ 2014 08 06, 11:24)
Didintos??? Nesioju m uzsakiau m rytoj tureciau gaut, velnias negi bus dideles g.gif

Didintos tikrai. Domėjausi vyrui kelnėm, tai pagal išmatavimus S dydis atitinka M gerą. Dar žinoma kaip mėgstatae dėvėt smile.gif
gal kam pravers išmatavimai
S dydis rudų su mažu pūkeliu (plonesnės): plotis per klubus apie 110 cm. ilgis 108 cm.

gal kuri turit rudas, kaži kaip realiai spalva ar tokia kaip vaikiškų brolio rudų ar skiriasi g.gif
Atsakyti