Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(Ingada @ 2014 08 04, 19:24)
Nuo rytojaus Happeak parduotuvese 30 proc. nuolaida. ax.gif

o kaži nuo kada internete atsiras g.gif galvoju kur didesnė tikimybė "pagaut kažką" - internetu ar parduotuvėje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte <3 @ 2014 08 04, 20:19)
o kaži nuo kada internete atsiras  g.gif galvoju kur didesnė tikimybė "pagaut kažką" - internetu ar parduotuvėje unsure.gif

toki laiskeli gavau nuo Happeak
Vasaros IŠ-PAR-DA-VI-MAS !!!! (:

Kol saulė dar maloniai šviečia ir mus taip džiuginančiai šildo, mes skubame Jums pranešti, kad oficialiai pra-de-da-me VASAROS išpardavimą! (:
Visiems visiems, seniems, naujiems, užsigulėjusiems, ką tik ant lentynų nugulusiems - Happeak drabužėliams ir drabužiams - net gi - 30% NUOLAIDA!

Kada?
- Nuo Rugpjūčio 5d. (antradienio)
Kur?
- Happeak / PC Europa
- Happeak / Nida
- www.happeak.lt

[ Nuolaidos netaikomos Erica Jennings for Happeak kolekcijai ]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristoforuska: 04 rugpjūčio 2014 - 19:23
QUOTE(kristoforuska @ 2014 08 04, 20:21)

Kol saulė dar maloniai šviečia ir mus taip džiuginančiai šildo, mes skubame Jums pranešti, kad oficialiai pra-de-da-me VASAROS išpardavimą! (:
Visiems visiems, seniems, naujiems, užsigulėjusiems, ką tik ant lentynų nugulusiems - Happeak drabužėliams ir drabužiams - net gi - 30% NUOLAIDA!

Kada?
Kur?
- Happeak / PC Europa
- Happeak / Nida
- www.happeak.lt

ot bjaurybės, EJ kolekcijai netaiko lotuliukas.gif nu ir kas gali pirkt be nuolaidos paprasčiausias polo maikes ir elementarius šortus g.gif
Atsakyti
Siandien apsiprekinome HAPPEAK internetu... mano nuostabai, kadangi mums taiko visad 10 proc. tai susisumavo nuolaidos ir gavosi drabuzeliams 40 proc. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2014 08 05, 12:57)
Siandien apsiprekinome HAPPEAK internetu... mano nuostabai, kadangi mums taiko visad 10 proc. tai susisumavo nuolaidos ir gavosi drabuzeliams 40 proc. smile.gif

O uz ka jie duoda tuos papildomus 10 % nuolaidos? kaip ja gauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2014 08 05, 11:57)

Jūs gal dažnai perkat ineternetu? Nes aš irgi turiu kortelę, bet man nieko nesurišo tų nuolaidų kartu biggrin.gif .
Atsakyti
Na as irgi turiu nuolaidu koretele 10 proc., bet nuolaidu nesusumavo. Ir niekada 10 proc. nebetaiko, kai buna nukainuota preke. Gal israsydami saskaita suklydo? g.gif
Papildyta:
Merginos gal kuri pirkote Big kelnes sau? Idomu, kaip dydis ar atitinka? Ar labai jos storo audinio?
Atsakyti
QUOTE(zweika @ 2014 08 05, 13:47)
Na as irgi turiu nuolaidu koretele 10 proc., bet nuolaidu nesusumavo. Ir niekada 10 proc. nebetaiko, kai buna nukainuota preke. Gal israsydami saskaita suklydo? g.gif
Papildyta:
Merginos gal kuri pirkote Big kelnes sau? Idomu, kaip dydis ar atitinka? Ar labai jos storo audinio?

BIG turiu, mano galva kad dydis atitinka, tik kai aš maža, tai man jos ilgos
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2014 08 05, 14:54)
BIG turiu, mano galva kad dydis atitinka, tik kai aš maža, tai man jos ilgos

O devisi gerai, neblunka? O turite storesnes ar plonesnes?
Atsakyti
QUOTE(zweika @ 2014 08 05, 14:47)
Papildyta:

aš irgi turiu kortelę -10 proc, bet nepritaikė perkant internetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2014 08 01, 21:58)
Dėl batų kokybės nežinau, bet mane stabdo spalva  g.gif
O kad vyras patylėjo dėl Happeak, tai turbūt galvojo, kad  "papigiai" pirkot smile.gif

Grazi ta spalva wub.gif nu bet prieziura doh.gif
ne negalvojo sakiau isleista suma blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet jis nesikisa i musu siuos reikalus ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(MAMA7411 @ 2014 08 02, 16:55)
Turim juos, tik dar neavėjo mano vaikinas, laukiam rudens. Ant kojytės atrodo gerai, lengvi, kaip nešiosis, matysim.
Papildyta:

Spalva šviesi, sunkiau bus prižiūrėt ax.gif Bet man jie patiko smile.gif

Koki dydi turit ? Koks vidpadukas ? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kristoforuska @ 2014 08 04, 20:21)

Kada?
Kur?
- Happeak / PC Europa
- Happeak / Nida
- www.happeak.lt

Neturim jau ka pirkti doh.gif pries menesiuka viska susipirkom lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Net paziurejau viskas isluota bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 05 rugpjūčio 2014 - 17:44
Kaip jus gaunat tas happeak 10 proc nuolaidas? As perku daznai internetu ir nemazom sumom, nuolaidu nesiulo g.gif
Atsakyti