Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

Merginos, o kada čia tų žalių ir mėlynų draugystės kelnių buvo, kad jau išparduotos g.gif
Pirkot? Jos kaip rudos draugystės buvo medžiaga?
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2014 06 26, 15:06)
Merginos, o kada čia tų žalių ir mėlynų draugystės kelnių buvo, kad jau išparduotos  g.gif
Pirkot? Jos kaip rudos draugystės buvo medžiaga?

Jos jau gerą mėnesį pas juos buvo parduotuvėse tik kad el. prekyboje prieš keletą dienų įkėlė likučius.
Dėl medžiagos nepatarsiu nes neturiu... HP sakė, kad jų medžiagytė tokia pat kaip POP kelnyčių. Pastarąsiais turim, jos tokios storesnės, kilpinio trikotažo, bet vėsiom dienom laisvai dėvim smile.gif Rudas praeitos kolekcijos turim irgi, man rudos draugystės plonesnės už POP mėlynas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA7411: 26 birželio 2014 - 21:12
QUOTE(MAMA7411 @ 2014 06 26, 21:09)
Jos jau gerą mėnesį pas juos buvo parduotuvėse tik kad el. prekyboje prieš keletą dienų įkėlė likučius.
Dėl medžiagos nepatarsiu nes neturiu... HP sakė, kad jų medžiagytė tokia pat kaip POP kelnyčių. Pastarąsiais turim, jos tokios storesnės, kilpinio trikotažo, bet vėsiom dienom laisvai dėvim smile.gif Rudas praeitos kolekcijos turim irgi, man rudos draugystės plonesnės už POP mėlynas.

Ačiū, supratau, vadinas prie storesnių 4u.gif .
Atsakyti
user posted image

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2014 07 08, 07:57)

o man negrazu dryzuotos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2014 07 08, 06:57)

Man irgi ne schmoll.gif
Atsakyti
Man tai vis nesiseka pataikyti ant draugystės kelnių doh.gif Tik atsiranda ir reikiamo dydžio nebelieka unsure.gif Futbolisto man nelabai gražios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2014 07 11, 14:32)
Man tai vis nesiseka pataikyti ant draugystės kelnių  doh.gif Tik atsiranda ir reikiamo dydžio nebelieka  unsure.gif Futbolisto man nelabai gražios  ax.gif

1-2 ir 3-4 pats einamiausias dydis o kai atsiranda ir internete 6vnt buna tai ka noret kad liktu doh.gif Va zalias tamsiai ir melynas draugystes spejau nustvert tai dziaugiuosi thumbup.gif
O futbolisto kelnes kazkodel mano vaikinas atsisako detis doh.gif
Atsakyti
Dryzuotos ir man nesiziuri, kažkaip i pižamines panašu labai smile.gif kepurės ir marskineliai drizuoti liuks smile.gif
Atsakyti
o suknyčių mergytėm dryžuotų buvo prekyboj, ar tik nuotraukose parodė? norėjau ir sau ir dukrytei, bet radau tik sau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svirpile @ 2014 07 13, 11:23)
o suknyčių mergytėm dryžuotų buvo prekyboj, ar tik nuotraukose parodė? norėjau ir sau ir dukrytei, bet radau tik sau smile.gif

Vakar parduotuvėje mačiau pilką su raudonu lyg vitrinoj g.gif .
O draugystės veliūrinių kelnių spalvos realiai skiriasi, oranžinės labiau šviesesnės, ir mėlyna tokia labiau išblukusi spalva 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amrinasta: 15 liepos 2014 - 07:32
QUOTE(Pingvinukas @ 2014 07 11, 14:32)
Man tai vis nesiseka pataikyti ant draugystės kelnių  doh.gif Tik atsiranda ir reikiamo dydžio nebelieka  unsure.gif Futbolisto man nelabai gražios  ax.gif

Yra dydžių
Atsakyti