QUOTE(MAMA7411 @ 2014 05 05, 14:14)
Gavau:
Mėlynas Pop kelnytes - mielos, medžiagytė storoka, labai primena atostogų kelnytes

bet mano kūduliukui mazgiui greičiausiai bus per plačios (vakare gryžusi pamatuosiu jei tik leisis madistas

)
Brolio džemperį su namukais - medžiagytė tikrai atrodo kokybiškesnė nei kad marškinėlių ir kepuryčių, elastanas kaip reikiant jaučiasi

pasirodė didintas gerokai, irgi kaži ar nebus per didelis...o gal šiandien savo vaiką labai mažinu

Tokio tipo džemperio labai reiktų į darželį, nes jau kad šalta jame

vaiką rengiu vos ne žieminiais drabužiais...
Marškinėlius su užrašu Myliu mamą - daug tamsesni nei kad reklaminėje foto, tikėjausi šviesesnių...pasiliksim, nes visumoje visai neblogai atrodo, nėra ryškūs, bet ir neniūrūs
Mes ir gavom šiandien POP mėlynas. Taip, medžiaga man priminė Brolio tamsiai pilkas, bet man jos patiko..o jau vaikui tai iš vis

. Man labai spalva graži

Marškinėliai su namukais, kad ir atrodo " skystoki", bet nemanau, kad jie gali ištysti...
Apskritai man pasirodė, kad realiai visos spalvos tamsesnės nei pas HP puslapyje parodyta

Aš va mačiau vienos mamytės foto su kakaviniu kepuriuku ir marškinėliais, niu man ji žymiai gražesnė, nei kad HP puslapy...