Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

[quote=Amrinasta,2014 05 02, 19:44]
Su pelėdom šviesesnės šiek tiek buvo, šitos tamsesnės mirksiukas.gif .

Apžiūrėjau ir tas POP, medžiaga jų tai kaip tas būna Happiykinis švelnus kaip barhatas storesnis trikotažas. Labai fainas, bet prie storesnių mirksiukas.gif . Lauksiu plonesnių draugystės biggrin.gif , kaži ar jų iš viso bus rolleyes.gif . Iš viso gi galėtų kokių draugystės bridžų padaryt ax.gif .

Jo trikotazas storesnis bet vidus kilpinis,bus sake ir draugystes bet kiek veliau rolleyes.gif
Atsakyti
Draugystes plonos sakė bus dviejų spalvų ir marskineliai trumpom rankovem bus kiek veliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2014 05 04, 10:38)
Draugystes plonos sakė bus dviejų spalvų ir marskineliai trumpom rankovem bus kiek veliau smile.gif

lauksim kelnyciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2014 05 04, 16:26)
lauksim kelnyciu smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gavau:
Mėlynas Pop kelnytes - mielos, medžiagytė storoka, labai primena atostogų kelnytes smile.gif bet mano kūduliukui mazgiui greičiausiai bus per plačios (vakare gryžusi pamatuosiu jei tik leisis madistas biggrin.gif )
Brolio džemperį su namukais - medžiagytė tikrai atrodo kokybiškesnė nei kad marškinėlių ir kepuryčių, elastanas kaip reikiant jaučiasi smile.gif pasirodė didintas gerokai, irgi kaži ar nebus per didelis...o gal šiandien savo vaiką labai mažinu ax.gif Tokio tipo džemperio labai reiktų į darželį, nes jau kad šalta jame blink.gif vaiką rengiu vos ne žieminiais drabužiais...
Marškinėlius su užrašu Myliu mamą - daug tamsesni nei kad reklaminėje foto, tikėjausi šviesesnių...pasiliksim, nes visumoje visai neblogai atrodo, nėra ryškūs, bet ir neniūrūs smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,sakykite ar tikt tokie dzinsiuku spalva berniukui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2014 05 05, 14:14)
Gavau:
Mėlynas Pop kelnytes - mielos, medžiagytė storoka, labai primena atostogų kelnytes smile.gif  bet mano kūduliukui mazgiui greičiausiai bus per plačios (vakare gryžusi pamatuosiu jei tik leisis madistas biggrin.gif )
Brolio džemperį su namukais - medžiagytė tikrai atrodo kokybiškesnė nei kad marškinėlių ir kepuryčių, elastanas kaip reikiant jaučiasi smile.gif pasirodė didintas gerokai, irgi kaži ar nebus per didelis...o gal šiandien savo vaiką labai mažinu ax.gif Tokio tipo džemperio labai reiktų į darželį, nes jau kad šalta jame blink.gif vaiką rengiu vos ne žieminiais drabužiais...
Marškinėlius su užrašu Myliu mamą - daug tamsesni nei kad reklaminėje foto, tikėjausi šviesesnių...pasiliksim, nes visumoje visai neblogai atrodo, nėra ryškūs, bet ir neniūrūs smile.gif

Mes ir gavom šiandien POP mėlynas. Taip, medžiaga man priminė Brolio tamsiai pilkas, bet man jos patiko..o jau vaikui tai iš vis thumbup.gif . Man labai spalva graži wub.gif Marškinėliai su namukais, kad ir atrodo " skystoki", bet nemanau, kad jie gali ištysti...
Apskritai man pasirodė, kad realiai visos spalvos tamsesnės nei pas HP puslapyje parodyta g.gif Aš va mačiau vienos mamytės foto su kakaviniu kepuriuku ir marškinėliais, niu man ji žymiai gražesnė, nei kad HP puslapy...
Atsakyti
QUOTE(atrai @ 2014 05 05, 15:19)
sveikos mamytes,sakykite ar tikt tokie dzinsiuku spalva berniukui
user posted image

Aisku kiekvieno skonio reikalas cia,bet as savo vaiko nerengciau tokiais schmoll.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(cole1 @ 2014 05 05, 21:39)
Mes ir gavom šiandien POP mėlynas. Taip, medžiaga man priminė Brolio tamsiai pilkas, bet man jos patiko..o jau vaikui tai iš vis thumbup.gif . Man labai spalva graži wub.gif Marškinėliai su namukais, kad ir atrodo " skystoki", bet nemanau, kad jie gali ištysti...
Apskritai man pasirodė, kad realiai visos spalvos tamsesnės nei pas HP puslapyje parodyta g.gif Aš va mačiau vienos mamytės foto su kakaviniu kepuriuku ir marškinėliais, niu man ji žymiai gražesnė, nei kad HP puslapy...

mano vaikui kelnytes ir labai patiko,jau vien del to kad nekabo klynukas biggrin.gif Man marskineliai kad ir ploni bet labai faini,kada vasara vesiau galima uzdeti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutkė: 05 gegužės 2014 - 21:08
QUOTE(cole1 @ 2014 05 05, 21:39)

Pamatavau, visi drabužiai tiko kaip nekeista, matyt labai pamažinau savo vaiką ax.gif Viską manau ir paliksiu.
Kelnytės gražiai atrodo tikrai ir spalva wub.gif , džemperiukas irgi:)
Marškinėlius su namukais jau ploviau vieną kartą, kažkiek pasitempė sakyčiau, bet nedaug.
Atsakyti
Sveikos, mamytės, gal kas esat įsigiję rūbelių iš Mano Pyplius, ir galėtume pasakyti marškinėlių 116 išmatavimus:)
Atsakyti
kaip suprantu, greitu laiku turėtų kombinezonai pasirodyt https://www.facebook...happeak?fref=nf
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2014 05 08, 12:40)
kaip suprantu, greitu laiku turėtų kombinezonai pasirodyt https://www.facebook...happeak?fref=nf

...rodos ir ne tik kombiai smile.gif
user posted image
Atsakyti