Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(Mergyte <3 @ 2014 09 19, 08:00)
wub.gif

Merginos, dar vienas klausimas. Elfai.lt kaip suprantu, yra parduotuvė internetinė... Ir pagal taisykles turi priimti prekes nors ir šiaip apsigalvojau, spalva nepatiko... o ten prie sąlygų parašyta "Kokybiškios prekės atgal negrąžinamos. Netikus dydžiui keičiame kitu." Nu man kažkaip įdomūs jie  g.gif bet kažkaip net pirkt nesinori  unsure.gif

su jais aplamai sunku emailu norejau uzsisaskyt jau sav laiko neatraso tai parduotuveje pirkau.
Atsakyti
QUOTE(Mergyte <3 @ 2014 09 18, 19:54)

Merginos, o jūs man parodykite nuorodą, kurį paltuką jūs gavot iš elfai.lt? Aš nematau jų psl tokio kokį mes gavom  g.gif tiksliau toks http://www.elfai.lt/...uktas/paltukas/ modelis bet pašiltintas (kapišonas mėlynas iš vidaus).

Mes pirkom štai tokį https://www.facebook...h...e=1
Atsakyti
QUOTE(persona @ 2014 09 19, 09:27)
su jais aplamai sunku emailu norejau uzsisaskyt jau sav laiko neatraso tai parduotuveje pirkau.

nu ir man panašiai buvo. Bet įtariu nebeaprėpia viso fronto g.gif nes lyg ir Vilniuje parduotuvę atidarinės.
O ir nėra tos internetinės apsipirkimo galimybės (krepšiukas, apmokėjimas tiesiogiai). Matyt jau reik jiems to 4u.gif
QUOTE(MAMA7411 @ 2014 09 19, 11:28)

aga, tas pats 4u.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(persona @ 2014 09 19, 08:27)

As su jais per FB sms bendrauju, tai kaip ir nieko visai.. na neatraso tapacia minute, bet 2-3 valandu laikotarpy tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2014 09 19, 14:44)
As su jais per FB sms bendrauju, tai kaip ir nieko visai.. na neatraso tapacia minute, bet 2-3 valandu laikotarpy tikrai  smile.gif

Aš taip pat per FB bendrauju, be problemų, visuomet sulaukiu atsakymo
Atsakyti
QUOTE(Mergyte <3 @ 2014 09 14, 10:04)

bbitute, ar gavote elfai paltuką? Tinka modidu batukai? aš irgi ieškojau kažkių batukų tinkamų prie Akuku paltuko ir nieko nerandu  g.gif tai šian bandysiu pažiūrėt kaip būtent tie CBN atrodys  g.gif

taip gavom wub.gif visas derinukas atrodo fantastiskai blush2.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2014 09 20, 18:52)
taip gavom  wub.gif  visas derinukas atrodo fantastiskai  blush2.gif  thumbup.gif  wub.gif

thumbup.gif nu įsivazduoju koks grožis wub.gif

Ale ir mes nusipirkom CBN blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte <3 @ 2014 09 21, 14:42)
thumbup.gif  nu įsivazduoju koks grožis  wub.gif

Geltonus bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2014 09 22, 15:54)
Geltonus  bigsmile.gif ?

Aga blush2.gif prie akuku paltuko. Biškelį neramina kad tik su plona kojine telpa kojytė unsure.gif keltis aukštoka...
Atsakyti
QUOTE(Mergyte <3 @ 2014 09 21, 14:42)
thumbup.gif  nu įsivazduoju koks grožis  wub.gif

kas cia per batukai CBN? blush2.gif g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2014 09 23, 17:28)
kas cia per batukai CBN? blush2.gif  g.gif

čia kur Modi Du prekiauja wink.gif
Atsakyti