Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

O man atvirksciai Happeak vaikiski rubeliai daug grazesni ir kokybes geresnes nei Modi Du.Pasakysiu kaip man buvo su Modi Du...
Pirkau naujos kolekcijos is Modi Du aksomini dzemperi,kaina tikrai nemaza...Po pirmo vilkejimo,pastebejau kad vienos rankos rankove visa siule sukas.Paskambinau sakau noriu grazinti...nes juk 14d gali grazint.O jie man -dzemperis yra jau karta vilketas ir grazinti negalima,mes galim ji pataisyti.Na sutikau,nesvarbu kad privalejo priimti nes terminas dar buvo nepraejes..tik va idomus ju mastymas,kaip kitaip butum pastebejes ta rankoves sukimasi jei butum nevilkejes???Na tiek to,nusiunciau atgal savom lesom bliuzona,laukiau gera sav.kol pataisys.Gaunu.Ir ka jus sau galvojat?Persiuta rankove buvo 3-4cm storesne pasiuta nei kita:))na truko kantrybe,vel siunciau atgal savom lesom,aisku jue atsiprase,bliusona pakeite nauju ir dar atsiunte 50lt nuolaidos kupona kaip atsiprasyma...Cia gal tik man taip pasiseke cool.gif Na visko ir visiems pasitaiko..
O dar uzmaciau Zaizai kids neblogus rubelius pradejo siuti ir kainos geros tik nezinau del kokybes,uzsisakem,dabar laukiam savo prekyciu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginciucha: 10 rugsėjo 2014 - 21:34
Nu tai super gerai jums su modidu pasisekė. Tikrai pagirt galima kad ištaisė klaidą ir dar nuolaidą, sakyčiau nemažą gavot cool.gif tai jiems tik pliusas.
O happeak mes turėjom iš užpraitos pavasario kolekcijos kostiumėlį, tai gailiuosi kad negražinau. Užtrauktukas kabinosi už medžiagos, nubluko ties siūlėm po pirmo skalbimo.
Bet iš principo dėl kitų rūbelių jų nesiskundžiu. Bet kas pradėjo erzinti, tai tie patys modeliai tik spalvos kitos blush2.gif nu norėtųsi kokių džinsiukų, kelnyčių nebe brolio blush2.gif na kažką.... jau marškinėliai kažkas naujo (sąlyginai).... bet vat ir džempų ir kelnių niekaip nesulaukiu. Jau net neįdomu pirkt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte <3 @ 2014 09 11, 23:31)

Mergyte <3, 11 Rgs 2014 - 23:31, parašė:

Mergyte <3, 11 Rgs 2014 - 23:31, parašė:

Nu tai super gerai jums su modidu pasisekė. Tikrai pagirt galima kad ištaisė klaidą ir dar nuolaidą, sakyčiau nemažą gavot cool.gif tai jiems tik pliusas.
O happeak mes turėjom iš užpraitos pavasario kolekcijos kostiumėlį, tai gailiuosi kad negražinau. Užtrauktukas kabinosi už medžiagos, nubluko ties siūlėm po pirmo skalbimo.
Bet iš principo dėl kitų rūbelių jų nesiskundžiu. Bet kas pradėjo erzinti, tai tie patys modeliai tik spalvos kitos blush2.gif nu norėtųsi kokių džinsiukų, kelnyčių nebe brolio blush2.gif na kažką.... jau marškinėliai kažkas naujo (sąlyginai).... bet vat ir džempų ir kelnių niekaip nesulaukiu. Jau net neįdomu pirkt unsure.gif

Uztat kiek nervu ir kantrybes pareikalo kol pasieki savo...wink.gif o happeak nera jokiu problemu su grazinimu,saunuoliai.Labai laukiam kazko naujo ir mes,kazin kada pasirodys nauja kolekcija?
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2014 09 12, 07:45)

ginciucha, 12 Rgs 2014 - 07:45, parašė:

Uztat kiek nervu ir kantrybes pareikalo kol pasieki savo...wink.gif o happeak nera jokiu problemu su grazinimu,saunuoliai.Labai laukiam kazko naujo ir mes,kazin kada pasirodys nauja kolekcija?

neužilgo bus manau g.gif jau modidu lyg ir kitą savaitę vaikams pradės pildyti, tai nemanau, kad happeak atsiliks g.gif
Atsakyti
Man Modidu stilius idomesnis nei Happeak, tiek vaiku, tiek suaugusiu, o kokybe daugmaz vienoda. Tik Modidu vaikisku svarkeliu rankoves kazkaip itartinai siauros, dzinsai per blauzdas irgi noretusi laisvesniu, nors vaikas kudas, bet kazkaip unsure.gif
Dar esu uzsakinejus is pukupuku.lt, labai faini rubeliai, kokybe gera, gaila tik, kad retai naujais modeliais papildo
O kokie atsiliepimai apie elfai.lt?
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2014 09 12, 19:53)

Joa, 12 Rgs 2014 - 19:53, parašė:

Man Modidu stilius idomesnis nei Happeak, tiek vaiku, tiek suaugusiu, o kokybe daugmaz vienoda. Tik Modidu vaikisku svarkeliu rankoves kazkaip itartinai siauros, dzinsai per blauzdas irgi noretusi laisvesniu, nors vaikas kudas, bet kazkaip  unsure.gif
Dar esu uzsakinejus is pukupuku.lt, labai faini rubeliai, kokybe gera, gaila tik, kad retai naujais modeliais papildo

Man Modidu stilius idomesnis nei Happeak, tiek vaiku, tiek suaugusiu, o kokybe daugmaz vienoda. Tik Modidu vaikisku svarkeliu rankoves kazkaip itartinai siauros, dzinsai per blauzdas irgi noretusi laisvesniu, nors vaikas kudas, bet kazkaip  unsure.gif

yra modidu džinsiukų modelių ir normalių. Mano sūnelis irgi iš kūdesnių, bet ne perkarusių, tai puikiai. Bet yra ir tokių, kur tikrai įkišt sunku vaiką doh.gif o dėl modelių įvairovės tai tikrai lenkia jie toli toli HP drinks_cheers.gif
dėl elfai.lt tai nieko negaliu pasakyt. Nelabai man jų bendravimo stilius patiko (bet gal laiko neturėjo, tai stengiuosi nesusireikšminti), o dėl kokybės, tai nespėjom pasidžiaugti pirkiniu - grąžinom cool.gif bet iš pirmo vaizdo, tikrai atrodė super 4u.gif

bbitute, ar gavote elfai paltuką? Tinka modidu batukai? aš irgi ieškojau kažkių batukų tinkamų prie Akuku paltuko ir nieko nerandu g.gif tai šian bandysiu pažiūrėt kaip būtent tie CBN atrodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2014 09 12, 07:45)

Mums tuomet labiau pasisiekė su Modidu, nes kai nusiunčiau po pirmo skalbimo pablukusį kostiumėlį, iškarto pasiūlė vieną drabužėlį kaip kompensaciją.
HP tuoj bus naujienų, sakė, antroje rugsėjo pusėje

QUOTE(Joa @ 2014 09 12, 19:53)

Esam turėję keletą drabužių iš jų, atrodo gerai. Tik mums nepasisekė su lininiais drabužėliais (kur buvo retesnės medžiagytės) - praktiškai po pirmo apsivilkimo per siūles prairo. Bet parašiau jiems, jie man kompensavo nuostolį atsiūsdmai kitą išsirinktą drabužį. Dabar laukiu, turiu dar krūvelę gauti iš naujos kolekcijos.
QUOTE(Mergyte <3 @ 2014 09 14, 10:04)

Mergyte <3, 14 Rgs 2014 - 10:04, parašė:

Mergyte <3, 14 Rgs 2014 - 10:04, parašė:

bet iš pirmo vaizdo, tikrai atrodė super  4u.gif
aš irgi ieškojau kažkių batukų tinkamų prie Akuku paltuko ir nieko nerandu  g.gif tai šian bandysiu pažiūrėt kaip būtent tie CBN atrodys  g.gif

bet iš pirmo vaizdo, tikrai atrodė super  4u.gif
aš irgi ieškojau kažkių batukų tinkamų prie Akuku paltuko ir nieko nerandu  g.gif tai šian bandysiu pažiūrėt kaip būtent tie CBN atrodys  g.gif

Laukiam ir mes Elfai paltuko, žiūrėsim kaip atrodys smile.gif Kai parašiau jiems jog man jis per plonas gali būti, patys paiūlė pašiltinimą įsiūti. Dabar laukiu. Turėtų gerai žiūrėtis prie Ciciban.
Turim ir mes Akuku pilką vilnos paltuką su kepure - superiniai wub.gif tik trūkumas jame toks, kad nugaroje užsegimas, vaikas pats niekaip nenusivilks.
Nežinau kokios spalvytės turit, bet prie dabar siūlomos gelvos ar kokia ten ji skaitosi gal labiau žiūrėtūsi Ciciban geltoni batukai g.gif

Be čia išvardintų kūrėjų, man dar patinka Mummymoon, tik kad jų kainos laabai aukštos. Kai kuriems drabužėliams neatsilaikiau - turim vikšrelius abu su sūnumi, lietaus palaidinę - kokybe negalim skūstis, man patinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA7411: 17 rugsėjo 2014 - 11:36
Labai laukiu Happeak naujienų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 18 rugsėjo 2014 - 06:12
QUOTE(MAMA7411 @ 2014 09 17, 12:30)

MAMA7411, 17 Rgs 2014 - 12:30, parašė:

MAMA7411, 17 Rgs 2014 - 12:30, parašė:

Laukiam ir mes Elfai paltuko, žiūrėsim kaip atrodys smile.gif Kai parašiau jiems jog man jis per plonas gali būti, patys paiūlė pašiltinimą įsiūti. Dabar laukiu. Turėtų gerai žiūrėtis prie Ciciban.

Gavom paltuką. Įsiūtas pašiltinimas, vėsesniems orams bus pats tas, dabar su juo būtų per šilta mano manymu. Dar, paprašiau, kad sagutes kitas įsiūtų - tokias kaip kakaviniam paltuke, žiūrisi gerai. Tik, spalvytės tikėjausi kiek kitokios, mano monitorius rodė, kad spalva ryški geltona, o realiai ji kiek kitokia, net nežinau kaip apibūdinti g.gif Bet visumoje man patiko.
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2014 09 18, 09:10)

MAMA7411, 18 Rgs 2014 - 09:10, parašė:

MAMA7411, 18 Rgs 2014 - 09:10, parašė:

Gavom paltuką. Įsiūtas pašiltinimas, vėsesniems orams bus pats tas, dabar su juo būtų per šilta mano manymu. Dar, paprašiau, kad sagutes kitas įsiūtų - tokias kaip kakaviniam paltuke, žiūrisi gerai. Tik, spalvytės tikėjausi kiek kitokios, mano monitorius rodė, kad spalva ryški geltona, o realiai ji kiek kitokia, net nežinau kaip apibūdinti g.gif  Bet visumoje man patiko.

Gavom paltuką. Įsiūtas pašiltinimas, vėsesniems orams bus pats tas, dabar su juo būtų per šilta mano manymu. Dar, paprašiau, kad sagutes kitas įsiūtų - tokias kaip kakaviniam paltuke, žiūrisi gerai. Tik, spalvytės tikėjausi kiek kitokios, mano monitorius rodė, kad spalva ryški geltona, o realiai ji kiek kitokia, net nežinau kaip apibūdinti g.gif  Bet visumoje man patiko.

tai vat kad, kai mes gavom su pusiau pašiltintu, tai nei šis nei tas su jo vilkėjimu biggrin.gif tai pamatė jie kad visiems taip, tai siūlo pašiltint biggrin.gif nu galėjo ir mums pasiūlyti. Bet ir Akuku labai fainas. Ir jo, tas rudas pūkuotukas. O mūsų atveju tas iš nugaros ne bėda, nes vaikui tik metukai, tai jis nei per kur neatsisega nei prieky nei gale 4u.gif ir nusipirkom CBN (ciciban) tuos batukus. Tai tikrai dera wub.gif

Dabar irgi norėčiau savo vyresnėliui iš elfai džempuko, bet bijau net užsakinėt pomidorai2.gif nepriims užsakymo lotuliukas.gif

beje, pirmieji Modidu nauji modeliukai atsirado 4u.gif

Merginos, o jūs man parodykite nuorodą, kurį paltuką jūs gavot iš elfai.lt? Aš nematau jų psl tokio kokį mes gavom g.gif tiksliau toks http://www.elfai.lt/...uktas/paltukas/ modelis bet pašiltintas (kapišonas mėlynas iš vidaus).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergyte <3: 18 rugsėjo 2014 - 19:03
http://www.elfai.lt/...rines-kelnes-3/ nusipirkom komplektuka melynos kelnes sviesus megstukas nu labai patenkintos wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(persona @ 2014 09 18, 20:38)

persona, 18 Rgs 2014 - 20:38, parašė:

persona, 18 Rgs 2014 - 20:38, parašė:

http://www.elfai.lt/...rines-kelnes-3/ nusipirkom komplektuka melynos kelnes sviesus megstukas nu labai patenkintos  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

http://www.elfai.lt/...rines-kelnes-3/ nusipirkom komplektuka melynos kelnes sviesus megstukas nu labai patenkintos  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

wub.gif

Merginos, dar vienas klausimas. Elfai.lt kaip suprantu, yra parduotuvė internetinė... Ir pagal taisykles turi priimti prekes nors ir šiaip apsigalvojau, spalva nepatiko... o ten prie sąlygų parašyta "Kokybiškios prekės atgal negrąžinamos. Netikus dydžiui keičiame kitu." Nu man kažkaip įdomūs jie g.gif bet kažkaip net pirkt nesinori unsure.gif
Atsakyti