QUOTE(ginciucha @ 2014 09 12, 07:45)
ginciucha, 12 Rgs 2014 - 07:45, parašė:
ginciucha, 12 Rgs 2014 - 07:45, parašė:
Uztat kiek nervu ir kantrybes pareikalo kol pasieki savo...
o happeak nera jokiu problemu su grazinimu,saunuoliai.Labai laukiam kazko naujo ir mes,kazin kada pasirodys nauja kolekcija?
Uztat kiek nervu ir kantrybes pareikalo kol pasieki savo...

o happeak nera jokiu problemu su grazinimu,saunuoliai.Labai laukiam kazko naujo ir mes,kazin kada pasirodys nauja kolekcija?
Mums tuomet labiau pasisiekė su Modidu, nes kai nusiunčiau po pirmo skalbimo pablukusį kostiumėlį, iškarto pasiūlė vieną drabužėlį kaip kompensaciją.
HP tuoj bus naujienų, sakė, antroje rugsėjo pusėje
QUOTE(Joa @ 2014 09 12, 19:53)
Joa, 12 Rgs 2014 - 19:53, parašė:
Joa, 12 Rgs 2014 - 19:53, parašė:
O kokie atsiliepimai apie elfai.lt?
O kokie atsiliepimai apie elfai.lt?
Esam turėję keletą drabužių iš jų, atrodo gerai. Tik mums nepasisekė su lininiais drabužėliais (kur buvo retesnės medžiagytės) - praktiškai po pirmo apsivilkimo per siūles prairo. Bet parašiau jiems, jie man kompensavo nuostolį atsiūsdmai kitą išsirinktą drabužį. Dabar laukiu, turiu dar krūvelę gauti iš naujos kolekcijos.
QUOTE(Mergyte <3 @ 2014 09 14, 10:04)
Mergyte <3, 14 Rgs 2014 - 10:04, parašė:
Mergyte <3, 14 Rgs 2014 - 10:04, parašė:
bet iš pirmo vaizdo, tikrai atrodė super
aš irgi ieškojau kažkių batukų tinkamų prie Akuku paltuko ir nieko nerandu
tai šian bandysiu pažiūrėt kaip būtent tie CBN atrodys 
bet iš pirmo vaizdo, tikrai atrodė super
aš irgi ieškojau kažkių batukų tinkamų prie Akuku paltuko ir nieko nerandu

tai šian bandysiu pažiūrėt kaip būtent tie CBN atrodys
Laukiam ir mes Elfai paltuko, žiūrėsim kaip atrodys

Kai parašiau jiems jog man jis per plonas gali būti, patys paiūlė pašiltinimą įsiūti. Dabar laukiu. Turėtų gerai žiūrėtis prie Ciciban.
Turim ir mes Akuku pilką vilnos paltuką su kepure - superiniai

tik trūkumas jame toks, kad nugaroje užsegimas, vaikas pats niekaip nenusivilks.
Nežinau kokios spalvytės turit, bet prie dabar siūlomos gelvos ar kokia ten ji skaitosi gal labiau žiūrėtūsi Ciciban geltoni batukai
Be čia išvardintų kūrėjų, man dar patinka Mummymoon, tik kad jų kainos laabai aukštos. Kai kuriems drabužėliams neatsilaikiau - turim vikšrelius abu su sūnumi, lietaus palaidinę - kokybe negalim skūstis, man patinka