Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(Joviva @ 2014 09 01, 11:24)
merginos, gal parekomenduosite, kur galima rasti stilingu varlyciu 2-3 m. dzentelmenams?  4u.gif

Jei turit laiko, tai galite užsisakyti:
per tarpininkes (USA):
http://www.ralphlaur...s...669523&pg=1
http://www.yoox.com/...u...on=X&sort=3
http://www.yoox.com/...u...7d&season=X
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2014 09 01, 10:42)
as gal vistik rizikuosiu su paltuku  blush2.gif  4u.gif

jei tinka tas variantas, tai ko ne drinks_cheers.gif aš jei būčiau neturėjus kito tarpinio paltuko (tiksliau du viršutinius rūbus turiu doh.gif ), tai gal irgi būčiau nesikabinėjus biggrin.gif nes tikrai - labai gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 09 01, 14:09)

Vi_ktorija, aciu labai uz nuorodas, einu ziureti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte <3 @ 2014 09 01, 14:16)
jei tinka tas variantas, tai ko ne  drinks_cheers.gif aš jei būčiau neturėjus kito tarpinio paltuko (tiksliau du viršutinius rūbus turiu  doh.gif ), tai gal irgi būčiau nesikabinėjus  biggrin.gif nes tikrai - labai gražus  wub.gif

suderinukai kad padarytu visa su pamusaliuku mirksiukas.gif turim ir mes tu virsutiniu doh.gif nu bet neatsilaikiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2014 09 01, 17:07)
suderinukai kad padarytu visa su pamusaliuku  mirksiukas.gif  turim ir mes tu virsutiniu  doh.gif  nu bet neatsilaikiau  blush2.gif

Nu bet šakės. Galėjo gi ir man pasiūlyti pataisyti ar pakeisti verysad.gif juk sakiau tobulas jis... tik.... sunervino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte <3 @ 2014 09 01, 17:59)
Nu bet šakės. Galėjo gi ir man pasiūlyti pataisyti ar pakeisti verysad.gif juk sakiau tobulas jis... tik.... sunervino doh.gif

Cia as jiem pasiuliau , paprasiau blush2.gif gal nepagalvojo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2014 09 01, 23:06)
Cia as jiem pasiuliau , paprasiau  blush2.gif  gal nepagalvojo  ax.gif

Ai. Bala nematė, kitą jau turim irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte <3 @ 2014 09 02, 07:48)
Ai. Bala nematė, kitą jau turim irnesakyk.gif  hihihi.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mes ir Modi du batukus geltonus pasigavom thumbup.gif tikiuosi viskas tiks , dabar laukimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2014 09 04, 17:53)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Mes  ir Modi du batukus geltonus pasigavom  thumbup.gif  tikiuosi viskas tiks , dabar laukimas  doh.gif

thumbup.gif tikiuosi ir aš kad jums tiks 4u.gif Labai faini batukai wub.gif
Atsakyti
Laba,

Kokie atsiliepimai apie MODIDU vaikiškus rūbelius?
Ar gera kokybė?
Atsakyti
QUOTE(Rotta @ 2014 09 08, 22:18)
Laba,

Ar gera kokybė?

Jie gražūs, bet kokybė ne itin gera...Kiek turėjom vaikiškų (o turėjom tikrai nemažai), tai tik apie veliūrinius drabužėlius galiu teigiamai atsiliepti, kiti, turiu omenyje trikotažinius ryškiaspalvius, praktiškai po pirmo skalbimo pablunka. Turėjau moteriškus džinsus, lyg nepabluko po pirmo skalbimo, bet kadangi pasitraukė ir gal pati kiek priaugau svorio - teko parduoti. Turiu dabar trikotažines sau kelnes - gal vos vos kiek pabluko po skalbimo. Bet kadangi jas aviu namuose, tai didelės reikšmės nesudaro. Vyras turi tamsią palaidinę, lyg viskas gerai su ja.
Atsakyti
QUOTE(Rotta @ 2014 09 08, 22:18)
Laba,

Ar gera kokybė?

turėjom daugybę vaikiškų rūbelių. Tai ilgarankovės maikutės labai prastai atrodė po kelių skalbimų, švarkelis storo trikotažo irgi pasiburbuliavo, pabluko vietomis, nors rankom skalbiau.
Bet vat džinsiukai, šortai (tiek džinsiniai tiek trikotažiniai) labai smagiai nešiojasi, jokių pablukimų, nors tikrai skalbimo mašinoje skalbiu. Labai smagios ir trikotažo kelnytės jų. Vienas nusipirkus norisi dar, nes labai patogios.
Dėl moteriškų rūbų daug patirties neturiu. Kelis tik teturiu, tai kažko baisaus nepastebėjau kol kas g.gif
Bet šiaip pats modidu stilius, rūbelių įvairovė man žymiai labiau patinka nei pvz happeak blush2.gif o kokybės panašiai tiek ten tiek ten - visko būna ax.gif
Atsakyti