QUOTE(Cobre @ 2014 05 02, 14:28)
Mano atveju verta, nes is anksto as galiu issirinkti sau priimtiniausia varianta, man nereikia gaisti laiko ieskant kazko analogisko vietoje, juolab, kad ir pasirinkimas normaliu agenturu nebus labai platus. Radau ir priimtina kaina ir aiskias bei man idealiai tinkamas nuomos salygas.
Jusu atveju, gal tai ir nera butina. Esu nuomavusis ir vietoje, ir is anksto. Vienai dienai neieskociau nieko is anksto, bus ir vietoje, jei tikrai noresis. Gal jums ir noro tokio nebus net. Mes atostogu be masinos neisivaizduojam, tai as rimciau i ta reikala ziuriu
Jusu atveju, gal tai ir nera butina. Esu nuomavusis ir vietoje, ir is anksto. Vienai dienai neieskociau nieko is anksto, bus ir vietoje, jei tikrai noresis. Gal jums ir noro tokio nebus net. Mes atostogu be masinos neisivaizduojam, tai as rimciau i ta reikala ziuriu
O tai gal galit nuoroda ideti is kur uzsakinejote?
Papildyta:
QUOTE(cushy @ 2014 05 02, 16:12)
Nieko ten baisaus toj Sicilijoj Maliausi ir po miestus, ir serpantinais, ir autostradom. Baika Odesoj blogiau pasirodė
As ten gyvenau kas neprates be taisykliu vairuoti tai gali spaudimas uzsokti:)
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2014 05 02, 14:28)
Esu nuomavusis ir vietoje, ir is anksto. Vienai dienai neieskociau nieko is anksto, bus ir vietoje, jei tikrai noresis. Gal jums ir noro tokio nebus net. Mes atostogu be masinos neisivaizduojam, tai as rimciau i ta reikala ziuriu
Dar nezinau ar reikes bet butu idomu paziureti pasiulymus ir internetu. Realiai as i sia kelione ziuriu kaip poilsine, tai nesiruosiu daug bastytis, norisi pailseti. kai noriu pazinti daugiau sali keliaudama, tai niekada neimu rimtu viesbuciu, nes nera prasmes