Nu ka, lagaminai supakuoti 21val turim buti aerouoste
Tikuosi viskas bus gerai, nes skrendam pirma karta i Turija, siap visada keliavom su masina i Kroatija, Italija ir daug kur dar ... tai siais metai nusprendem siek tiek pakeisti keliones tikslus ir nevaziuoti , o skristi, paciai idomu kaip viskas bus be nuotaika puiki , anau viskas bus SUPER
QUOTE(Miaška @ 2014 05 01, 13:22)
Aš tikiuosi, ilgai važiuot neteks, pažiūrėjau žemėlapy atstumus, tai nieko baisaus. Ilgiausiai teko važiuot į Marmarį, o dar vėlai vakare per liūtį, tai gal tris valandas užtrukom. Na bet ten buvo labai pigi paskutinė minutė
Dabar skrendam ankst ryte, tai tikiuosi apturėt visą gražią dieną jau vietoje
Dabar skrendam ankst ryte, tai tikiuosi apturėt visą gražią dieną jau vietoje
mes i Marmari apie 2 val vaziavom (kelius remontavo) vienus pirmu paleido. O vat i Kusadasi 4val dardejom, nakty is rytinio skrydi perkele i vakarini (informavo pries para) turejom isskristi 19 val isskrido 22:30 ir tai su turkish airlains praradom visa diena plezo, tiesa namo isskridom irgi gal 18 val. nors 12 jau is viesbuciu paeme. bet vistiek man Kusadasi pats paciausias
Pries kelis metus iki Alanijos Oba rajono irgi beveik 4val gavosi paskutinius paleido
QUOTE(Akimirkos @ 2014 05 01, 18:35)
Tai gal galite pasidalinti informacija, kur galima nusipirkti pigiau
ko gero visos agenturos gali pasiulyti geras kainas, tik visi nori uzdirbti... ikeltoje nuorodoje kainos beveik kaip per musu tezus ar novatura Nuoroda tik gera,kad puikiai matosi asortimentas
gal UK ar Norgei paruostos
realios kainos (svyruoja nuo-iki nes priklauso nuo to kiek pirksit, keliu zm kompanija ir kiek su jais alaus/arbatos isgersit besiderint ir apie LT pasakojant )
Turkiska pirtis 15-30$ (priklauso nuo programos, vietos )
Turkiska naktis 20-25 $
Jachtos 15-35$ (priklausomai nuo paketo, buna su gerimais buna be, laikas ivairus)
Raftingas 20-25 $ (pastaraji karta suderejom uz 17,5$ bet emem ir Kapadokija)
Turai po Alanija 10 $ (veza ir i visokias gamyklas aukso, odos, kailiu, lengva susitarti ir uz dyka, tik jau pusdieni prarasite geriausiu atveju. Tikrai verta, jei planuojate apsipirkti tik jau deretis deretis ir dar karta deretis reikes. Siaip is patirties geriausia deryba, sakyti o pas mus LT kainuoja tiek ir tiek, o pas jus... na ir prasideda, bet vel reikia jausti kainas, as isigiju viskas mazdaug 30 proc pigiau nei LT, kartais ir is vis uz juokinga kaina )
Pamukale 40-45$ (mes is Kemero po 35 $ vaziavome)
Kapadokija 60-70$ (2-3 d)
Dzipai, keturraciai, zvejyba - apie 20-25 $
Zaliasis kanijonas 30-35 $ (siemet mastau aplankyti, ziuresiu kiek suderesiu )
oksan Gero skrydzio ir geru atostogu atsipalaiduokit ir pamilkit Turkija
QUOTE(oksan @ 2014 05 01, 19:36)
Nu ka, lagaminai supakuoti 21val turim buti aerouoste
Geru atostogu
Mes jau irgi ruosiames po biski
Papildyta:
QUOTE(bruc @ 2014 05 01, 22:30)
realios kainos (svyruoja nuo-iki nes priklauso nuo to kiek pirksit, keliu zm kompanija ir kiek su jais alaus/arbatos isgersit besiderint ir apie LT pasakojant )
Ohoho, na, bet pagalvojus, kad, tarkim, diena musu seimai kainuoja beveik 1000Lt, del keliu $ nuolaidos, pasakoti apie LT ir gerti arbata, yra brangus malonumas, nes ta laika galima prasmingiau (maloniau) praleisti
QUOTE(pukepuke @ 2014 05 01, 22:44)
Ohoho, na, bet pagalvojus, kad, tarkim, diena musu seimai kainuoja beveik 1000Lt, del keliu $ nuolaidos, pasakoti apie LT ir gerti arbata, yra brangus malonumas, nes ta laika galima prasmingiau (maloniau) praleisti
Na man diena kainuoja apie 150lt diena naudojuosi jura ir AI, po vakarienes porai val einu i 'medziokle' prisirenku geru kainu, nes time sou nebuna arba buna kazkokia parodija, tai per tas pora val 'atidirbu' puse keliones, nors man su turkais smagu bendrauti ir deretis ir gerti ir kalijana rukyti
Ir dar paskui nemiegu , nors uz lova susimokejus bunu, bet varau i kluba ar bara, na as namie atsimiegu, man atostogos yra atostogos nepriklausomai uz ka mokejau, o uz ka ne- svarbu jaustis gerai ir parsivesti pilna bagaza ispudziu, smutkiu, o ne pora lysnu kg nuo UAI
QUOTE(bruc @ 2014 05 01, 22:15)
Na man diena kainuoja apie 150lt diena naudojuosi jura ir AI, po vakarienes porai val einu i 'medziokle' prisirenku geru kainu, nes time sou nebuna arba buna kazkokia parodija, tai per tas pora val 'atidirbu' puse keliones, nors man su turkais smagu bendrauti ir deretis ir gerti ir kalijana rukyti
Ir dar paskui nemiegu , nors uz lova susimokejus bunu, bet varau i kluba ar bara, na as namie atsimiegu, man atostogos yra atostogos nepriklausomai uz ka mokejau, o uz ka ne- svarbu jaustis gerai ir parsivesti pilna bagaza ispudziu, smutkiu, o ne pora lysnu kg nuo UAI
As nelabai moku deretis idomu ar ten kur amara dolce vita yra- ar ten visos pramogos vietoje ar vis tik vakare galima is ten pabegti ir klausimas ar tame tekirove yra kur nueiti
Rasot kad I pamukale is kemero vaziavote, kiek laiko truko si kelione?
QUOTE(kissia @ 2014 05 02, 02:26)
As nelabai moku deretis idomu ar ten kur amara dolce vita yra- ar ten visos pramogos vietoje ar vis tik vakare galima is ten pabegti ir klausimas ar tame tekirove yra kur nueiti
tai gal labai ir nereikes, niekada nesu gavusi lankstinuko su tokiom kainom. mano turimuose lankstinukuose kainos mazdaug tokios kaip parasiau +/- 10$ skirtinguose vietuose.
Neisivaizduoju, bet man butinas tas isbegimas, todel visada kreipiu dideli demesi i lokacija. Pernai Duvom Daima Biz, tai visai uzteko man Kiriso, bet su leliuku buvau
Kelione i pamukale ilgaaaa, isvaziavom apie 4 val ryto (kilimu fabrike, gal 2 val buvom, tuomet tekstiles parduotuveje apie 1 val. pries pamukle uzveve pavalgyti, tai dar beveik valanda) Pacioje pamukaleje buvome 3 val (ryskiai per mazai laiko, nes apziureti ir pasivaikscioti yra kur, Kleopatros baseine nesimaudem, nes uzteko laiko. Karsta ten, viskas po atviru dangum ir pats vidurdienis gaunasi po pamukales aplankem onikso dirbtuves ir dar i vyno degustacija uzveze. Grizom i kemera jau po 22 val val
QUOTE(bruc @ 2014 05 01, 23:15)
o ne pora lysnu kg nuo UAI
Zinoma, kiekvienam savo.
Del tu poros kg tai prajuokinot
Papildyta:
QUOTE(bruc @ 2014 05 02, 08:36)
Kelione i pamukale ilgaaaa, isvaziavom apie 4 val ryto (kilimu fabrike, gal 2 val buvom, tuomet tekstiles parduotuveje apie 1 val. pries pamukle uzveve pavalgyti, tai dar beveik valanda) Pacioje pamukaleje buvome 3 val (ryskiai per mazai laiko, nes apziureti ir pasivaikscioti yra kur, Kleopatros baseine nesimaudem, nes uzteko laiko. Karsta ten, viskas po atviru dangum ir pats vidurdienis gaunasi po pamukales aplankem onikso dirbtuves ir dar i vyno degustacija uzveze. Grizom i kemera jau po 22 val val
Taip, mes Pamukale specialiai taikeme kai buvome Marmaryje, is ten daug arciau. Aisku, nebutu isvis tokios varginancios tos keliones, jei netampytu po savo prekybos vietas
QUOTE(pukepuke @ 2014 05 02, 08:30)
Zinoma, kiekvienam savo.
Juokas juokais, o mano pažįstama taip skrido grynai pasyviam poilsiui ir visą savaitę valgė, deginosi, maudėsi ir miegojo... ir grįžo su visais +5kg
Papildyta:
QUOTE(bruc @ 2014 05 02, 07:36)
Neisivaizduoju, bet man butinas tas isbegimas, todel visada kreipiu dideli demesi i lokacija. Pernai Duvom Daima Biz, tai visai uzteko man Kiriso, bet su leliuku buvau
Tai va, aš pirmą kartą būsiu viešbučio teritorijoje, visą laiką keliaudama prie viešbučių nesirišdavau, nes ten beveik ir nebūdavau na žiūrėsiu ką čia rasiu, bet bijau kad teks atsisakyti 2-3 dienų kelionių, nes bus kartu žmogus, negalintis tiek judėti... Gal kartais rasiu neilgų ekskursijų ar šiaip autobusiukais pavažinėsiu po apylinkes
QUOTE(kissia @ 2014 05 02, 09:41)
Juokas juokais, o mano pažįstama taip skrido grynai pasyviam poilsiui ir visą savaitę valgė, deginosi, maudėsi ir miegojo... ir grįžo su visais +5kg
Papildyta:
Tai va, aš pirmą kartą būsiu viešbučio teritorijoje, visą laiką keliaudama prie viešbučių nesirišdavau, nes ten beveik ir nebūdavau na žiūrėsiu ką čia rasiu, bet bijau kad teks atsisakyti 2-3 dienų kelionių, nes bus kartu žmogus, negalintis tiek judėti... Gal kartais rasiu neilgų ekskursijų ar šiaip autobusiukais pavažinėsiu po apylinkes
Papildyta:
Na cia nuo poziurio priklauso, jei biski padalyvauji animacijoj ir neturi tikslo prisikimsti metams i prieki, 5 kg tikrai nebus. Na as griztu su 1-2, per savaite ir nusimeta, grizus prie iprasto gyvenimo ritmo
QUOTE(bruc @ 2014 05 02, 07:36)
tai gal labai ir nereikes, niekada nesu gavusi lankstinuko su tokiom kainom. mano turimuose lankstinukuose kainos mazdaug tokios kaip parasiau +/- 10$ skirtinguose vietuose.
Ar įmanoma važiuoti iš Kemero į Pamukalę su nuomota mašina? Ar saugūs keliai, ir turkų važiavimas?Gal būtų daug greičiau patiems?
Aš tai grįžtu ne su pliusu, o su minusu, kas šiek tiek stebina, nes valgau nesivaržydama, skanu man labai ir saldėsiai, ir vaisiai, ir mėsytė, viskas žodžiu
Kita vertus - dažniausiai pusę dienos pravaikštom, vėlyvoj popietėj tik nusėdam pliaže, bet ir tada daug plaukioju, tai matyt susidegina visos kalorijos
Et, dar penkios savaitės, o aš jau nekantrauju...
Kita vertus - dažniausiai pusę dienos pravaikštom, vėlyvoj popietėj tik nusėdam pliaže, bet ir tada daug plaukioju, tai matyt susidegina visos kalorijos
Et, dar penkios savaitės, o aš jau nekantrauju...
ui, as to UAI bijau ir taip esu apvali, reikia maista ziureti, reguliuoti saldumynus, o jie man kaip narkotikas tai bijau, akd ten gyva busiu ju saldumynais, kurie man dievisko skonio tad gristi galiu ir stora valia, tikriausiai, paliksiu namie